We zijn positief over de betrokkenheid en Educatieve aanpak van de pedagogisch medewerkers binnen Sam en Pluk. Ook zijn we erg enthousiast over het groene kdv, de gedachte erachter en hoe deze zich uit in de begeleiding en natuurlijk de speeltuin.
Mijn dochter gaat er altijd met veel plezier heen en is altijd blij om de leidsters weer te zien. Ik kan ook altijd met vragen terecht.
Fijne leidsters, leuke invulling, mooie setting
Prima opvang met goede bezetting. Fijn dat er extra handen in de groep zijn d.m.v een vrijwilligster. Meer thematische hoeken zouden leuk zijn. Bijvoorbeeld in de huishoek, de kinderen vinden het vast leuk als daar een pietenkamer, camping, of boerderij nagespeeld kan worden. Gebruik van de app naar ouders zou meer gebruikt kunnen worden.
Goede service, vriendelijk personeel. Kinderen hebben het naar hun zin. Enige minpuntje vind ik wanneer je kind afwezig is (los van ziekte) voor de opvang. Die dag niet “open” blijft staan om in te halen.
Enige nadeel vind ik in het ouderportaal dat als je bij vakantie opvang geen gebruik wilt maken van de ochtend opvang en deze op afwezig zet, je automatisch ook voor de middag wordt uitgeschreven. Terwijl ik dan wel de middag opvang wil
Mijn kleine meid gaat met plezier na jullie toe. En leert onwijs goed. Erg leuke begeleiders
Ze hebben aandacht voor mijn zoontje. Geduld voor zijn ups en downs. Ze nemen tijd voor onze vragen
Onze dochter gaat met plezier naar school
Mijn zoontje vindt het bij jullie top. Binnen en buiten zijn er altijd leuke dingen te doen en hij gaat dan ook met plezier naar jullie toe. Een kanttekening van mijzelf: ik had het prettig gevonden als de kids alleen water en thee te drinken zouden krijgen. Diksap en limonade past niet zo goed bij onze ideeën over gezonde voeding, maar dat is maar een klein verbeterpuntje.
Positief, pedagogisch onderbouwd en gericht op groen. Fijne speeltuin achter en ook het werken met thema’s is erg leuk. Mooie voorbereiding voor de basisschool. 1 verschil wat ons opvalt: De stampertjes onder begeleiding van chantal gaan actiever op pad dan onder begeleiding van Sylvia.
De medewerkers weten de kinderen uit te dagen, verzinnen leuke dingen om te doen. Mijn dochter met Coeliakie en karakter overgevoelige zoon kan ik hier veilig achter laten. Alleen zou er iets meer naar situaties gekeken mogen worden in plaats van het boekje. Zowel op de werkvloer als administratief.
Ik kan altijd met al mijn vragen terecht en mijn dochter heeft heeft het erg naar haar zin
Ik ben zeer tevreden over de opvang, korte lijnen en leuke werknemers, mijn dochter van 5 mnd lijkt het reuze naar der zin te hebben
Goeie behulpzame en meedenkend bedrijf die je helpt als je even in de knoop zit of een snelle verandering plaatsvind binnen je opvang.
Kan goed communiceren met de leidsters. De kinderen vinden hun weg op de opvang en voelen zich thuis, dus gewoon een goede opvang
Inge en de andere juffen maken Sam van en Michiel een hele leuke BSO waar echt de nadruk ligt op buiten spelen en kind zijn.
Wij zijn heel tevreden, ons kindje is vrolijk als ik hem ophaal. De communicatie is goed en het zijn allemaal hele lieve dames die veel kennis en ervaring in huis hebben.
Wat beter kan is de flexibiliteit om dagen te kunnen wisselen. We wilden recentelijk een dag wisselen en toen was er geen plek op de gehele opvang. Dit was lastig. Hierin zie ik mogelijkheden voor groei.
Veel aandacht aan het kind maar ook ouders. Top!
Begeleiders met kennis van zaken. Lief voor de kinderen, ook de assistenten zijn top ( Jannie ). Je laat je kinderen daar met een fijn en veilig gevoel achter. Ze hebben echt aandacht voor je kinderen.