We zijn nu bijna 4,5 jaar klant bij sam en ko en eigenlijk gaat alles prima. Nu met de huidige situatie is het soms wat lastiger contact te leggen omdat er natuurlijk veel thuis gewerkt wordt en dan moet er "heen en weer" gebeld worden om bijvoorbeeld wat door te geven. Toen bij onze zoon de gast ouder plotseing stopte met opvang hadden ze gelukkig door dat de nood hoog was en met een paar dagen was ook de vervanging al geregeld. Ook nu voor onze dochter was er plek op het KdV tijdens de noodopvang. Was prettig geregeld. Er zijn altijd verbeterpunten denk ik. Ik vind de ouder portaal bijvoorbeeld heel fijn maar hoef niet nog een herinnering van iets wat die dag is geplaatst op de portal; wellicht die pas sturen als na een week die nog niet is gelezen? Hieronder kan ik maar 1 locatie selecteren, dus heb de BSO maar geselecteerd.
Vriendelijke opvang, goeie communicatie.
Nourtje verheugt zich er altijd erg op om naar Sam&Ko te gaan. Ze heeft het erg naar haar zin bij haar lieve juffen Lianne en Manon!
Prettige, enthousiaste en betrokken medewerkers met deskundigheid en oog voor mijn kind.
Fijne sfeer, leuke begeleiders, open communicatie, meedenkend.
Mijn kleine man vind heerlijk om er heen te gaan. Vind de communicatie prettig met de leidsters.
De leidsters van Sam & Pippi zijn geweldig. Ze zijn erg enthousiast en denken goed mee mbt de taalontwikkeling van Neeltje. We vinden het erg jammer dat per februari Neeltje niet meer daar heen gaat. We hebben ook een erg goed gevoel bij Sam & Gijsje en met de medewerkers van Sam & Ko in het algemeen, dus we vertrouwen er volledig op dat onze dochters met veel plezier naar Sam & Gijsje zullen gaan.
Onze dochter heeft het erg naar haar zin. De begeleidsters zijn enthousiast en professioneel, locatie is goed gekozen met oog op basisschool die in hetzelfde gebouw zit.
We zijn tot nu toe erg tevreden en blij dat onze dochtertje naar Sam&Zaza gaat. Wanneer je bijv. als ouder beetje zorgen maakt bij het afscheid s’ochtends dan laat de juf je vaak even weten dat alles oké gaat. Gaat om die kleine gebaren, waardoor je weet dat je dochtertje in goede handen achterlaat.
Als ik iets wil weten en er meer informatie over wil loopt de communicatie heel snel en gericht.
De communicatie via de klantenservice verliep wat stroef. Heb 3 keer een ondertekemde brief gestuurd en gind de 3e keer pas goed. Hier moest ik zelf steeds achteraan bellen. Overigens werd ik wel vriendelijk te woord gestaan.
De medewerkers zijn allemaal heel vriendelijk, Jax komt vaak vrolijk terug van de opvang. Wij vonden het heel leuk en handig dat er een schriftje werd bijgehouden vanaf het begin dat Jax bij de opvang kwam. Ze zijn alert en transparant als ze iets signaleren, heel fijn!
Prima opvang
Mijn zoon gaat naar peuterspeelzaal
Alle drie de kinderen op de peuterspeelzaal gehad. Ze hebben het er erg naar hun zin.
mijn zoon is erg opgewonden om elke keer naar school te gaan. mijn zoon is erg opgewonden om elke keer naar school te gaan. als hij blij is, ben ik blij
Ik ben tevreden met sam en ko omdat ik zie dat er echt aandacht wordt besteed en het voelt vertrouwd aan.
Er is veel te regelen en te bespreken met hen.
Lieve medewerkers van het palet. Mijn zoon is erg gek op juf Wendy en juf berna. Hij voelt zich daar helemaal eigen en vertrouwd. Ontwikkeld zich super
Mijn kinderen gaan er met plezier naar toe. Lieve leidsters nemen de tijd voor je en erg plezierig in omgang.
Mijn zoon is net 4 en heeft het er moeilijk mee dat hij naar school gaat en daarna naar de BSO. Gelukkig is het personeel erg begripvol en geduldig! Het gaat mede daardoor steeds beter.
Lieve vriendelijke leidsters, altijd tijd voor een praatje over dochter. Indruk dat drukte zorgt voor minder structuur en persoonlijke aandacht (ritme baby). Soms aandacht moeten vragen voor zaken die vanzelfsprekend lijken (Bv niet uren wakker laten blijven).
Lekker veel ruimte om buiten te spelen, samen de natuur te ontdekken, te knutselen etc. in een klein groepje kinderen.
Volgens ons levert Sam & Pluk een super start voor onze kinderen en helpt ons ook in de eerste ontwikkelingen van de kinderen op heel veel vlakken. De locatie Sam & Pluk vinden we in het bijzonder fijn vanwege de uitgangspunten om zoveel mogelijk buiten te doen wanneer mogelijk. Helaas gooit Corona nu wat roet in het eten qua mogelijkheden en is er wat minder ruimte voor communicatie tussen PM en ouder. Maar gezien deze situatie wordt er wel goed mee omgegaan.