Snelle en correcte en flexibele afhandeling van zaken. Uitstekende Notaris!
Deskundig persoonlijk advies en snelle afwikkeling.
Oprichting derde BV en voor ons een vast adres voor notariële zaken
Wij hebben een goede begeleiding gehad bij de totstandkoming van onze testamenten. Ook kregen wij goede adviezen voor de testamenten. Een verhelderend extra gesprek met mevr. van Ommeren hebben wij als prettig ervaren, omdat veel juridische termen in de testamenten voor ons onduidelijk waren, ook nadat wij een toelichting voor het testament ontvangen hadden. Zij heeft in dit gesprek werkelijk alle tijd voor ons genomen, geen uitleg was haar te veel. Ook de uitleg bij het ondertekenen van de testamenten bij notaris Volmer hebben wij als zeer plezierig ervaren. Zodoende hebben wij heel goede ervaringen met het RijksBredius Notaris kantoor.
Alom positief
Vriendelijk, deskundig en snel
Ik zou Dave aan mijn relaties aanbevelen.
Dave is topper.
Ik werd geholpen bij het opzetten van een BV. Ik werd goed en vakkundig geholpen en het was sneller klaar dan verwacht. Goede ervaring
Goede communicatieve vaardigheden correct en stipt Plezierig in omgang. Goed gedaan Niki veel succes Je stond er niet bij, geholpen door: Dus heb ik de naam uit de akte genoemd.
nou ja, zie boven!
Het is duidelijk dat Wendy Mijnheer gespecialiseerd is en veel ervaring heeft op het gebied van testamenten en erfrecht! Zij weet alles zeer duidelijk uit te leggen, is behulpzaam bij vragen en doet dit alles op een zeer vriendelijke manier, met een kwinkslag indien gepast. PS Raar dat haar naam niet bij de keuzes hieronder staat!
Dit is de eerste keer dat ik met dit kantoor heb gewerkt en is heel goed bevallen: vriendelijk, to the point, snel, goede kwaliteit en betaalbaar.
Uitstekend geholpen door de heer Verspaget
Prettig en grondige samenwerking. Hebben het gevoel dat we serieus genomen werden, actief met ons mee gedacht werd en dat er zorgvuldig gewerkt word. Had vans ons alleen wat minder formeel gehoeven. Geholpen door Joep Verspaget
Verklaring van erfrecht + advies hieromtrent door notaris Volmer
Prima dienstverlening
To the point. Empathisch. Toevoegde deskundigheid.
Heel prettig contact, neemt echt de tijd om je goed te adviseren en te begeleiden in het maken van de juiste keuzes. Bevelen ten zeerste aan!
Deskundig en efficient behandeld door notaris Volmer.
Zeer kundig advies en een mooi eindproduct.
Prima werk, wel prijzig agv meerdere overlegmomenten. Vraag is of dat ook anders had gekund?
Ik heb in 1 jaar tijd twee levenstestamenten, een eigen testament en een schenking via Rijksbreduis op laten stellen. In alle gevallen was ik zeer tevreden. Er werd geluistered naar mijn ideeen en proactief verbeteringen voorgesteld. Ik heb jullie al aanbevolen bij mijn colega's.
weer als altijd
Brinklaan 34