Ben al jaren cliënt. Bij herhaling vond en vind ik de service, deskundigheid, hulpvaardigheid en vriendelijkheid onveranderd en hartverwarmend. .
erg prettige en kundige noraris met gevoel voor humor!!
Joep is just fantastic
Prettige en ontspannen gesprekken met Joep Verspaget, zowel telefonisch als op kantoor. Goede tips ontvangen.
Heldere uitleg, gedegen adviezen, zeer prettig contact
Na ervaringen met diverse kantoren sprong RijksBredius er voor mij op alle (door mij te beoordelen) punten positief uit.
Heldere deskundige uitleg en advies met een gezonde dosis humor om te relativeren. Tweemaal afspraak 2x exact op tijd! Prima meegedacht met onze problematiek!
Als je het echt goed geregeld wilt hebben. Dus secuur, vakkundig en een persoonlijk advies. Bedankt Dave
Vriendelijk en deskundig
Dhr. Volmer is zeer kundig en prettig om mee samen te erken, op alles geeft hij een deskundig advies
Plezierig contact met Dave Volmer. Goede betrokkenheid, deskundigheid en uitleg. Daarnaast goede communicatie met secretariaat over afspraken en dergelijke. Zeer positief
We ervaren elke keer dat we jullie nodig hebben, als heel fijn. Duidelijk in de communicatie, denkt mee en geeft goed advies. Wij zijn heel tevreden.
Er fijne notaris. Geeft duidelijk advies en weet moeilijke onderwerpen in 'jip en janneke' taal uit te leggen.
Men zou duidelijker voor de aanvang een kosten plaatje kunnen schetsen .
Meedenkend, deskundig, vriendelijk en gelukkig ook met een vleugje humor door de droge teksten kunnen lopen op zo'n manier dat je het ook nog snapt!
deskundig en professioneel.
Goed, zeer prettig ontvangen door de secretaresse en de notaris zelf. Professioneel geholpen.
Uitstekend!
Snelle reactie op aanvraag. Duidelijk aanbod en redelijke tarieven. Vlotte afwikkeling. Prettige communicatie.
Brinklaan 34
1404 EW Bussum