Goede locatie, alles was goed verzorgd. Cursus voldoet aan verwachtingen. Ben heel tevreden dat ik mij heb ingeschreven en twee dagen achterelkaar de cursus OMFT heb gevolgd!
De handvaten die ik heb meegekregen kan ik goed gebruiken in de praktijk. Helaas de opdrachten voor de voorbereiding van de cursus niet ontvangen. Hierdoor moest ik meekijken met andere.
Bedrijfsnaam | Ergotherapie Zomerdijk |
De cursussen zijn een echte aanrader!
Uit deze cursus haal ik nieuwe ideeën en een nieuwe aanpak, die ik zeker ga uittesten bij mijn zwakke lezertjes. Dank je wel!
Bedrijfsnaam | Logopediepraktijk |
Interessante, praktische cursus. Ik heb zin om ermee aan de slag te gaan.
Heldere uitleg met veel praktische tools. Het kriebelt al om er mee aan de slag te gaan.
Bedrijfsnaam | 't Spateltje |
Hele praktische cursus met nieuwe visie op leestherapie in de praktijk
Op twee dagen hebben we op een aangename manier kennis gemaakt met OMFT. Met de opleiding en het cursusmateriaal dat je krijgt, kan je in de praktijk aan de slag.
Bedrijfsnaam | Audio&Logo Leen |
Er is een goede combinatie van theorie en praktijk tijdens de cursus. Hierdoor blijf je twee dagen lang met je aandacht erbij. Deze cursus raad ik zeker aan!
Een goede, leerrijke en interessante cursus die jou mooie handvaten biedt om direct mee aan de slag
Zeer goede basiscursus om cliënten correct te informeren over OMFT
Bedrijfsnaam | Logopedie An Dierckx |
Super ontvangst, alles goed geregeld, fijn cursusmateriaal en onmiddellijk inzetbaar.
Het was een hele leuke cursus waarop je andere inzichten krijgt in de omft. Je kennis stijgt enorm snel op 2 dagen en je kijkt ook op een andere manier naar orthodontie.
Fijne cursus maar met veel voorbereidingstijd
Bedrijfsnaam | Logopedie Oudewater |
Veel geleerd over het procesonderzoek en natuurlijk dyscalculie.
Top.
Mooie training
Bedrijfsnaam | Comenius College |
Dit was een waardevolle, inspirerende en goed verzorgde dag!
Bedrijfsnaam | SWV Onderwijscollectief |
Weer een goede aanvulling op mijn kennis
Zeer leerzame cursus met een professionele cursusleider. Geeft veel verheldering en maakt dat je professioneler aan de slag kunt gaan met omft'ers
Peter Helderop brengt de theorie op zo’n manier over dat je 100% volle aandacht hebt voor wat hij vertelt! De OMFT cursus was erg leerzaam, met veel casuistiek wat voor een compleet beeld van de therapie heeft gezorgd. Het team heeft alles rondom de cursus goed geregeld!
Als mondhygiënist was mijn kennis zeer beperkt over OMFT, deze cursus heeft mijn ogen geopend voor heel veel mogelijkheden die nog open liggen in mijn vakgebied.
Bedrijfsnaam | TPEG |
Peter vertelt zeer verhelderend en geeft nieuwe inzichten in je behandelingen met cliënten die komen voor afwijkende mondgewoonte/ articulatie. Tijdens de cursus is er sprake van een goede combinatie theorie/praktijk. Nu nog gaan ervaren en zelf toepasse. in de praktijk. Het motiveert enorm om hier zelf ermee aan de slag te gaan!
Een erg nuttige cursus met veel leerzame casussen, veel mogelijkheden om met meetinstrumenten te oefenen en enthousiasmerende cursusleider.
Een leuke cursus waar men weet van enthousiasmeren. De dagen vliegen voorbij. Leuk om naar te luisteren. Meteen toe te passen in het werkveld. Werken veel met casussen. Voor zowel logopedisten als orthodontisten, tandartsen of mondhygiënisten.