Ik volgde de basiscursus OMFT, Logopedie en tandheelkunde. De cursus werd gebracht door een motiverende spreker die met veel eigen verhalen, getuigenissen en de nodige humor de cursisten de essentie voor een goed onderbouwde oromyofunctionele therapie aanleert met het oog op succes, indien de motivatie ook bij de cliënt en diens ouders aanwezig is.
Je krijgt de smaak helemaal te pakken, nog meer dan voordien. Na deze cursus kan je direct aan de slag gaan. Top docent!
Het was een zeer leerrijke cursus waardoor ik nieuwe inzichten kreeg in omft. Ook het enthousiasme van Peter zorgde ervoor dat je steeds geboeid bleef, ook bij de moeilijke materie. Dikke pluim voor zo’n gepassioneerde logopedist. Je krijgt zo zin om aan de slag te gaan met omft!
Aangename ontspannen sfeer. Je leert heel veel bij. Vragen mogen steeds worden gesteld! Een echte aanrader!
Bedrijfsnaam | Logopedie Ilse |
De basiscursus OMFT is een combinatie van evidence en practice based informatie. Een must voor elke logopedist die houdt van samenwerking tussen disciplines!
Peter is een zeer aangename lesgever die alles zeer helder aanbrengt en toont.
Zeer nuttige, interessante cursus om patiënten met afwijkende mondgewoonten beter te behandelen.
Leuke afwisseling tussen praktijk en theorie. Toffe manier van aanbrengen met de nodige leuke anekdotes. Een aanrader!
Bedrijfsnaam | Logopedie Céline Ruysschaert |
Een aanrader!
Bedrijfsnaam | Hilde Martens |
Ik vond het een zeer leerzame en aangename cursus om te volgen.
Bedrijfsnaam | Logopedie Kimberly Vande Walle |
TOP
Bedrijfsnaam | De Accolade |
De theorie wordt goed afgewisseld met voorbeelden uit eigen ervaring, waardoor het snel duidelijk is!
Bedrijfsnaam | Logopedie Lore de Leeuw |
De basiscursus OMFT is een heel interessante opleiding. Je leert er de basis van OMFT, alsook de meetinstrumenten, toegepast op casussen.
Fascinerend
Met nul ervaring schreef ik me ik voor deze cursus. Na deze twee dagen heb ik veel handvaten bijgeleerd over hoe ik een therapie kan starten.
Bedrijfsnaam | Logopedie Jolien Borghmans |
Peter is een aangename spreker met grote overredingskracht. Je bent helemaal mee in het verhaal! Je hebt zin om onmiddellijk aan de slag te gaan met het geleerde! Kwec zorgt ook voor een vlekkeloze organisatie van de dag!
Een hele prettige, leuke, humoristische cursus met afwisseling tussen theorie en praktijk. Zo ontzettend genoten van deze twee dagen.
Eindelijk duidelijke tips om de slechte handschriften aan te pakken. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met mijn leerlingen. Mooi on in te zien dat schrijven voor elk vak is, ook voor leerlingen met spelling- en/of rekenproblemen.
Je leert de theorie en praktijk van OMFT. Dit is meteen toepasbaar in de praktijk, ideaal!
Zeer praktische cursus met goede combinatie tussen theorie en praktijk. Eigen ervaringen worden gedeeld. Echte patiënt waarbij Peter alle stappen doorloopt.
Leuke en informatieve dagen met veel informatie en ook praktisch goed vorm gegeven.
Bedrijfsnaam | LCZN |
Fantastische cursus met nieuwe inzichten! Je kunt er gelijk mee aan de slag en het resultaat is al vrij snel te zien! Zeker een aanrader!
Bedrijfsnaam | Logopediepraktijk Bibiane Kortekaas |
Fijne cursusleidster met veel tijd en persoonlijke aandacht voor de casuïstiek. Uitgebreid met veel voorbeelden om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Door het werken middels een casus daadwerkelijk alle stappen uit kunnen voeren en zelfzekerder om de stappen voort te blijven zetten.
Je krijgt veel handige tips en goede achtergrondinformatie om aan de slag te gaan in de praktijk. Wel goed om te weten dat je met een specifieke methodiek aan de slag gaan (blokjes). Dit was mij vooraf niet helemaal duidelijk.
2 daagse cursus met goede onderbouwde theorie en praktische oefeningen voor in de praktijk.
Bedrijfsnaam | Groepspraktijk Zonhoven |