Aanvankelijk zag ik wat op tegen deze dagen, maar ik heb ze als zeer positief ervaren.
Het METS center is voor mij een bedrijf waarin ik van ervaren docenten mag leren. Ik haal inspiratie uit de cursussen om mijzelf te prikkelen en te verbeteren. De inspiratie neem ik mee naar mijn werkplek.
Weer opgefrist en energiek
Bedrijfsnaam | MUMC |
Heel mooi aansluitend met goed voorbereide cases.
TOP
Bedrijfsnaam | VOLKSGEZONDHEID |
METS center heeft gezorgd voor een leerzame training waarbij een veilig leerklimaat heerst.
Gezellig
Bedrijfsnaam | Plus Retail BV |
Goede organisatie en verzorging. Gedurende de hitte goede klimaatcontrole.
E
Goede instructeurs die ver boven de stof uit stijgen. Leuk afwisselend programma.
Bedrijfsnaam | LUMC |
Getraind door enthousiaste trainers en daardoor ook enthousiast gemaakt op op eigen werkvloer dit op te pakken
Bedrijfsnaam | Flevoziekenhuis |
Drie hele leerzame dagen. Enthousiaste instructeurs met oog voor het individu. Iedereen leerdoelen komen aan bod. De theorie wordt ruimschoots afgewisseld met praktijk.
Een hele interessante cursus waar je meer leert dan enkel simuleren.
Prettige locatie; deskundige docenten.
Het was goed
Zeer ervaren, goede docente! Goede theorie. Heel fijn om met simulatoren te kunnen werken. Algeheel een aanrader!
Bedrijfsnaam | BovenIJ |
Fijne simulatieruimtes, kundige docenten en leerzame cursus!
Heel leuke complete cursus waarbij er in een veilige leeromgeving zo realistisch mogelijk wordt geoefend met obstetrische spoed situaties
Vond de instructeur een enthousiaste vrouw met veel kennis van de lesstof.
Bedrijfsnaam | Careerrebels |
Op prettige manier weer opgefrist
Bedrijfsnaam | Mihatraining |
Handvaten gekregen om gesprek te leiden.
Rembrandtlaan 1 C
3723BG Bilthoven
Het METS Center is een kennis-, advies en opleidingscentrum voor partners binnen de acute zorgketen. Wij zijn specialist in het geïntegreerd trainen van kennis, inzicht, vaardigheden en professionele attitude in een realistische omgeving. Door praktijksituaties zo realistisch mogelijk na te bootsen in verschillende simulatieruimten krijgen cursisten de mogelijkheid om in een veilige leeromgeving alle aspecten van hun dagelijkse praktijk te trainen.