Uitgebreide informatie, herinneringen via de mail. Goeie bereikbaarheid en goeie ontvangst.
Onderwerpen scholing Top
Enorm leerzame en interessante dag. Echt een aanvulling als medisch professional
Mooi om weer even bewust te worden van je persoonlijke communicatiestijl en de effecten daarvan.
Hele fijne veilige leeromgeving voor veel kans om te leren en jezelf te verbeteren
Mooie locatie Fijne training Veel geleerd
Proberen iedereen met de juiste instelling de dag te laten starten.
Bedrijfsnaam | Treant |
EUsim level 1 is een prachtige aanvulling voor de simulatie docent!
Zeer waardevolle training met een veilig leerklimaat.
Bedrijfsnaam | UMCU |
Zie boven.
Bedrijfsnaam | Verloskundige Praktijk Voorburg |
Goed bereikbaar, centraal gelegen, lekkere lunch.
Een scholing met veel afwisseling waar je de basisprincipes van EuSim scenario onderwijs aangeleerd krijgt
Bedrijfsnaam | ROC van Flevoland |
Zelf in verschillende rollen simulatie kunnen ervaren en hierdoor nog meer enthousiast geworden dit met onze studenten te gaan doen.
Bedrijfsnaam | ROC van Flevoland |
Fijne training met voldoende aandacht voor een ieder met verschillende achtergronden.
Bedrijfsnaam | ROC |
Veel bijgeleerd in een leuke groep, veel oefenkansen gekregen, veel respect en veiligheid!
Bedrijfsnaam | Moens |
Goed intensief en leerzaam
Zeer leerrijk.
Bedrijfsnaam | Mengels |
Ik vond het leerzaam. Mooi gebouw . Goed gefaciliteit. Goede Lotus mensen.
Bedrijfsnaam | ROC van. FLEVOLAND |
Praktijk gerichte training.
Bedrijfsnaam | ROC van Amsterdam/Flevoland |
Het was een erg uitdagende en leuke training die zeer goed verzorgd was!
Je staat de hele dag aan, maar je leert zoveel
Bedrijfsnaam | Roc van Flevoland |
Rembrandtlaan 1 C
3723BG Bilthoven
Het METS Center is een kennis-, advies en opleidingscentrum voor partners binnen de acute zorgketen. Wij zijn specialist in het geïntegreerd trainen van kennis, inzicht, vaardigheden en professionele attitude in een realistische omgeving. Door praktijksituaties zo realistisch mogelijk na te bootsen in verschillende simulatieruimten krijgen cursisten de mogelijkheid om in een veilige leeromgeving alle aspecten van hun dagelijkse praktijk te trainen.