Maar ook door Yara (piercing) en door Djovani prima geholpen en goed geadviseerd. Laagdrempelige shop, gastvrije sfeer, vriendelijkheid bij alle medewerkers ongeacht met wie je een afspraak hebt. Ook gewoon even binnenlopen voor een praatje is al een feestje op zich. Ze zijn persoonlijk, vriendelijk, vakkundig, kortom toffe gasten. En zelfs iemand als ik, op leeftijd, voelt zich er thuis en gerespecteerd. Naar de shop gaan wordt daarmee ook een uitje. Ik voel een persoonlijke band met alle shopmedewerkers en zal dus nooit meer ergens anders naar toe gaan voor een piercing of een tattoo.
Alleen maar het cijfer 10 gegeven dat zegt genoeg denk ik.
Wat een fantastische shop!!! Allemaal leuke mannen die een van een grapje houden! Yara heeft al 4 piercings bij mij gezet! Hij stelt je erg gerust voor dat hij gaat piercen! Ik raad iedereen aan om naar Yara te gaan!!
Tattoos van Matt, maar laatste behandeling door Yara laten doen. Altijd deskundig en goed advies over piercings en nazorg. Mooie tattooshop, vriendelijk personeel, zeer deskundig op gebied van tattoos en piercings. Zeer aan te bevelen.
Hele fijne shop met hele toffe mensen!
Gewoon de beste die er zijn punt
Ze staan altijd voor je klaar om je te woord te staan. Zowel voor gewoon vragen als tips en adviezen van hoe te behandelen nadat je gepierced of getatoeëerd bent. Is het druk: gewoon even wachten je krijgt een kop koffie of thee aangeboden. Perfecte service heel klantvriendelijk en vooral ze hebben de beste piercers en tatoeëerders van het land.
Bij Black Sword wordt je altijd netjes en goed geholpen, ze geven goed advies over je tattoo, goede na service. Ze zijn een serieus over de tattoos, maar er is altijd wel lol op de werkvloer. Door de open ramen, is de taboe ook minder.
super shop, altijd vriendelijk en zeer vakkundig!! een dikke 10!!
Het was mijn eerste tatoo. Matthew heeft een lichte hand en denkt goed mee in de ontwerpfase. Aan de bali wordt je vriendelijk te woord gestaan en vlot geholpen. Ik ben geen expert, maar de tattoos van mij en mijn vrouw die hier gezet zijn hebben strakke lijnen.
Top ervaring en fijn om hier mijn tattoo te laten zetten raad dit iedereen aan om naar deze shop te gaan! Fijne
Vanaf het moment dat ik voor het eerst de shop binnenkwam, werd ik vriendelijk behandeld. Er werd veel tijd gespendeerd aan de door mij meegenomen ontwerpen. Ik mocht meekijken hoe een tatoeage gezet werd. Ze zijn erg open, eerlijk en transparant en denken met je mee. Nazorg is ook uitstekend.
Een heerlijke plek waar ik me welkom voel. Prima advies en alle tijd genomen die ik nodig had. Super strak werk en een uitstekende uitleg over de nazorg... Echt een aanrader!
Hoewel ik niet de meest duidelijke beschrijving had van hoe ik het wilde.. wist ik wel wat ik wilde. Er is goed naar mij geluisterd en hij kwam zelf ook met ideeen. Hierdoor heb ik nu een prachtige Zelda tattoo waar ik onwijs trots op ben en ontzettend blij.
Ik heb afgelopen november mijn allereerste tattoo laten zetten door Ray. Ik wou al jaren een tattoo laten zetten maar mijn angst was te groot. Mijn vriend heeft een aantal maanden eerder zijn eerste tattoo laten zetten door Matthew. Ik voelde me echt ontzettend op mijn gemak in de shop zodat ik eindelijk het lef kreeg om er ook voor te gaan. Ik heb er geen seconde spijt van gehad. Het personeel is supervriendelijk, mijn tattoo is prachtig geworden (Ray heeft mijn ontwerp nog mooier en persoonlijker gemaakt), de shop is gezellig en schoon. Ik raad deze shop aan iedereen aan en mijn volgende tattoo word absoluut door deze mannen gezet.
In 1 woord: Top! Ik ga zeker weten een keer weer terug, eerst bedenken wat de volgende tattoo gaat worden :)
Kijkt goed naar de plaatsing van de tatoo. Vertelt rustig en duidelijk wat hij gaat doen.
Allemaal top!!
Ontzettend goede ervaring! Fijne sfeer in de shop en Yara stelt je op je gemak en heeft duidelijk verstand van zaken. Ik zou iedereen die een piercing wil zeker aanraden bij Yara langs te gaan!
Zelf ben ik uitermate goed geadviseerd en getatoeëerd door Matthew. Na 3 sessies is mijn tatoeage op de rug zo ontzettend mooi geworden. Ben er heel erg blij mee. Wanneer je daar binnen komt voelt het als thuis komen. Warme, hartelijke en zeer toegewijde mensen met het hart op de juiste plek. Ook heeft mijn zoon een ontzettend mooie tatoeage gekregen, gezet door Carlos. De fijne lijnen en precisie waarmee deze tatoo is gezet is van top niveau. Geen andere shop meer voor mij. Black Sword Tatoo kan ik iedereen die een tatoeage serieus neemt van harte aanbevelen!
Super fijn geholpen en erg blij met mijn piercing!