4 sterren: goede service, goed behandeld

Word altijd goed geholpen, goed advies gegeven en duidelijk iemand die verstand heeft van piercen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onlangs heb ik een tattoo laten zetten door Ray, een grote boom met mijzelf en hond rennend eronder (ik doe aan canitrail). Hij is werkelijk prachtig geworden! Zo knap gemaakt! Vooraf ben ik vriendelijk geholpen (voornamelijk door Yara) en werd ik geïnformeerd over wat ik kon verwachten en hoe het allemaal in z’n werk gaat (het was m’n eerste tattoo en meteen best een grote dus ik vond het best spannend). Ook tijdens het tatoeëren werd regelmatig gevraagd of het nog ging, er werden snoepjes uitgedeeld en zo nu en dan een pauze. Zeer vriendelijk personeel dus, en echte kunstenaars, TOP!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afgelopen week tattoo's laten zetten door Joy. Echte vakman. Professioneel, relaxt, klantvriendelijk. Werkt snel en tattoo's zijn super strak. Perfecte vertaling van wat ik in mijn hoofd had! Met hygiëne zit het ook wel goed. Brandschone omgeving. De ontvangst door Yara vond ik erg prettig. Hij weet waar hij het over heeft en stelde me snel op mijn gemak. Wil je ook een tattoo (of piercing)? Ik durf je deze zaak echt aan te raden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik werd enorm fijn en vriendelijk ontvangen en was snel aan de beurt. Ik vind dat black sword een ontspannen en gezellige sfeer heeft waar je je snel op je gemak voelt. Ze zijn professioneel en erg hygiënisch. Ik zou het zeer zeker anderen aanraden hierheen te gaan!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De hele “customer experience” was uitstekend, fijne sfeer, persoonlijke behandeling en advies, en natuurlijk top kwaliteit tattoo werk. Mijn complimenten voor de mooie shop en leuke sfeer en super prettige ervaring.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Niets meer dan lof voor deze heren. Voor het zetten van mijn eerste Tattoo diverse shops binnengelopen, maar bij Black Sword Tattoo Parlour voelde alles zoals het hoorde te voelen en was dit tevens de mooiste (lees relaxte) shop waar ik binnen ben gelopen. Bij aankomst bij de shop op de dag van de Tattoo kreeg ik het uitgewerkte ontwerp van Joy te zien. Doordat ze écht goed meedenken met jouw ontwerp, heeft Joy Damon mij positief verrast. Joy had namelijk van het ontwerp een 2.0 versie gemaakt die mijn wensen perfect vertaalde. Bizar. De mate van professionaliteit weten deze heren perfect aan te vullen met een relaxte sfeer in de hele shop. Hierdoor is mijn ervaring van het zetten van een Tattoo toch wel beter gemaakt. Joy, bedankt! Mij gaan jullie terug zien!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super fantastisch, gewoon top, gezellige sfeer, ik kan niet anders zeggen dan grote klasse zoals zij het doen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super leuke jongens die echt op en top kunstenaar zijn! Tevens een heerlijk vleugje humor hebben wat erg prettig is als je een beetje pijn hebt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond het leuk maar wel een beetje prikkend

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd een warm welkom en fijne koffie. Weer fijn geholpen. Waardeer de eerlijkheid en het advies zeker!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top zaak. Heel relaxed. Voelt je gelijk thuis, ze nemen alle tijd voor je en denken met je mee. Zou het zeker aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een half jaar geleden kwam ik hier voor mijn eerste tattoeage, en onlangs heb ik mijn tweede hier ook laten zetten. Dat opzich geeft al aan hoe tevreden ik ben over Black Sword Tattoo Parlour. Er hangt een fijne sfeer en ik voel mij goed op mijn gemak. Zeker bij de eerste keer, dit is toch heel spannend. Mijn tattoos zijn heel strak, mooi en gaaf gezet. Door de goede tips voor de naverzorging is mijn eerste tattoo ontzettend mooi geheeld, zoals Joy ook zegt; ik maak een wond, en deze moet je goed verzorgen. Hoe beter de naverzorging, hoe mooier hij blijft. Ik ga er vanuit dat dit ook met mijn tweede tattoeage zal zijn. Over 2 maanden moet ik terug komen voor na-controle, wat ik erg netjes vind. Kortom; wil je een mooie tattoo, en zoek je een goede en klantvriendelijke shop met goede artiesten, dan ben je hier bij het juiste adres!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super leuke gasten en goeie service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Strakke lijnen, gezellig en flexibel in het ontwerp.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Meeeeer dan tevreden over eindresultaat. Mooi meegedacht en prachtig ontwerp. Ontspannen sfeer. Aanbeveling voor anderen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn eerste tattoo gezet door Matthew. Super goede ervaring. Nemen alle tijd om te bespreken wat je wil en denken mee! Ontspannen sfeer en toch professioneel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik wilde heel graag een Lotusbloem. Samen met Joy gekeken naar de verschillende voorbeelden die ik had uitgezocht en samen een nieuwe Tatoage samengesteld. Zijn kennis en ervaring meegenomen in het besluit hem groter te doen dan ik in eerste instantie voor ogen had. Nette shop en alle medewerkers zijn even behulpzaam en vriendelijk. Voor een volgende tattoo kom ik zeker hier terug.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In eerste instantie vond ik het best spannend, maar de spanning viel bij binnenkomst direct van me af. Ik werd vriendelijk ontvangen en voelde me gelijk welkom. Er hangt een hele prettige sfeer. Wat betreft mijn tattoo zelf, ik ben echt onwijs blij met het resultaat! Het is een prachtig ontwerp geworden en super mooi gezet. Voor toekomstige stukken kom ik zeker hier terug!