Zaterdag binnengelopen en kon meteen m'n oor laten piercen en meteen een afspraak gemaakt voor m'n tattoo! Kon vandaag al terecht, omdat er een plekje vrij was. Super vriendelijke mensen en heel blij met m'n tattoo en piercing :)
Ik had al gehoord dat dit een goede tattoo shop is. Bij binnenkomst Werd ik fijn geholpen, ik krijg goede ideeen en ook advies. Want Wist nog niet helemaal precies Hoe en wat ik wou gaan zetten.ja iets persoonlijks Van me kinderen en me moeder Want het is Mn eerste tatoo. Uitleg was super ook kwa wat wel en wat niet tedoen. Ben zeer tevreden en dat is ook de reden dat ik Binnenkort weer Ga voor volgende tattoo Joy Damon bedankt voor zetten En yara dandelion bedankt voor de info En tot snel
Bij binnenkomst word je altijd door alle medewerkers begroet. Ze weten je naam, (ook al ben je tijden niet geweest) dat geeft een prettig gevoel. Joy is erg zorgvuldig en weet heel goed wat hij doet. Hij luistert goed naar wat je wil en denkt mee. Voor piercings moet je in apeldoorn echt bij Yara zijn, hij stelt je op je gemak, is hygiënisch en luistert goed. Al met al echt een top bedrijf. Een aanrader op hier je tatoeage of piercing te laten zetten.
Ontzettend goede tatoeëerder!! Kan goed tekenen, stelt je op je gemak, vriendelijk, rustig maakt prachtige ontwerpen in goed overleg Ik raad iedereen Black Sword Tattoo Parlour aan!!
Mijn oorpiercing bij Yara en tattoo bij Joy (en Matt zijn aanwezigheid): allemaal werken ze netjes, hygiënisch, professioneel en maken er een super mooie ervaring van. Klantvriendelijk, fijn gesprek en super goede sfeer. Echt Top!
Het is een hele toegankelijke shop voor iedereen. De jongens zijn super enthousiaste en vriendelijk. Denken graag mee met wat je wilt. En het eind resultaat is, in mijn geval, elke keer helemaal wat ik voor ogen heb... Zeer aan te bevelen!
Geweldige ervaring! Lekker luchtig en zeer proffesioneel. Voelde me veilig en op me gemak!
Nu voor de tweede keer terug bij Yara om te piercen. Erg goed en hij weet precies wat hij doet!
Super aardige mannen, die je meteen op je gemak stellen. Goede uitleg. Goede hygiene. Prachtige shop. Heel stijlvol en stoer ingericht. Heerlijk relaxed muziekje op. Drankje wordt ook steeds aangeboden. Práchtige tattoo, echt precies wat ik wilde. Kan niet anders zeggen, een súper goede ervaring!
Ik heb vandaag een tongpiercing laten zetten en we werden Heel goed ontvangen. Ze waren heel vriendelijk, goede info gekregen. En er werd stap voor stap uitgelegd wat er ging gebeuren. Deze shop is echt een aanrader
Goeie tattoe shop Goeie ervaring echt een aanrader
Top tattoo shop met zeer vriendelijk personeel! Joy heeft precies kunnen tekenen wat ik wilde en ben erg blij met het eindresultaat! Zeker een aanrader!
Zowel Joy als Matthew hebben een tattoo bij mij gezet. De laatste keer door Matthew en ben onwijs blij met het resultaat (metdie van Joy trouwens ook). Meedenken over het totaal plaatje, advies in de grootte en professionaliteit. Ze nemen de tijd om kwaliteit te leveren en stellen je op je gemak. echte schatten en stoere mannen!
Super klantvriendelijk en een hele toffe tattoo! Enorm te vreden!
Geweldig! Gezellige sfeer en super gave tattoo. Erg blij mee! Thanks
Mijn tattoo is snel en super goed gezet heb veel info gekregen ik.ben 100% tevreden
Een full colour sleeve! Met Matt besproken en in het gesprek vergeet hij geen enkel detail! Luistert naar je verhaal en tegelijkertijd creeert hij een plaatje die aansluit bij de gedachtegang die ik zelf had! Een geweldig kunstwerk waar ik dagelijks complimenten over ontvang! Hygienisch, klantvriendelijk en een zeer mooie shop met goed zittende stoelen! Super mooi allemaal!
Super fijne gasten. Geen egotrippers. Passie voor hun vak. Kundig advies. In 1 woord: TOP!
super klantvriendelijk, voelde mij erg op mijn gemak tijdens het tattooeren! Tijd vloog voorbij.
mooie schone zaak. lieve en kundige jongens..voel me erg op mn gemak.
Super laagdrempelige shop, met heel gezellige en toegewijde crew. Je zou bijna het belangrijkste vergeten, namelijk dat iedereen prachtig werk levert. Ga er niet heen, je komt er nooit meer weg.