De renovatie van onze badkamer op de begane grond is binnen 2 weken gerealiseerd. We zijn erg tevreden over de gebruikte materialen en het installatiewerk. Klasse! De gemaakte afspraken werden keurig nagekomen. Het resultaat is naar volle tevredenheid.
Sehr geehrte Damen und Herren, wir haben mit Herrn Harm van Schepen zwei Badezimmer und eine Gästetoilette bei uns in Lemmer neu geplant und durch Firma Sanidrome umbauen lassen. Es war von Anfang an ein sehr netter Umgang, Herr Harm van Schepen hat sich wirklich sehr viel Mühe gegeben unsere Wünsche umzusetzen und das Ergebnis ist ganz fantastisch geworden. Wir kommen aus Deutschland und sprechen leider noch nicht die Sprache der Niederländer. Herr Harm van Schepen hat sich diesbezüglich auch sehr viel Mühe gegeben und konnte uns trotzdem fachlich sehr gut beraten. Vielen Dank an das gesamte Team! Geachte heer of mevrouw, Wij hebben samen met de heer Harm van Schepen twee badkamers en een gastentoilet bij ons thuis in Lemmer opnieuw ingericht en laten verbouwen door Sanidrome. Het was vanaf het begin een zeer prettige ervaring, de heer Harm van Schepen heeft echt veel moeite gedaan om onze wensen te realiseren en het resultaat is fantastisch. Wij komen uit Duitsland en spreken helaas nog geen Nederlands. De heer Harm van Schepen heeft ook hier veel moeite voor gedaan en heeft ons toch zeer goed professioneel advies kunnen geven. Heel veel dank aan het hele team!
Badkamer is als nieuw, van reparaties geen spoor terug te vinden. Altijd alle materialen keurig opgeruimd. Snelle hulp na grote lekkage.
Mooie badkamer gebouwd. Medewerkers zijn goede vaklui komen afspraken na. Zeer tevreden!
Medewerkers denken met je mee, zijn deskundig in installatiewerk, het plaatsen van sanitair en tegels. Goede communicatie en bereikbaarheid.
Zeer goed advies. Vakwerk met uitstekende service. Geweldig.
Wij hadden lekkage met betrekking tot de toiletdoorspoeling. Firma Huisman (Sanidrome) heeft dit voortreffelijk opgelost. De verschillende medewerkers waren zeer vriendelijk en kundig. (Showroomverkoper, Technische man, Timmerman, Tegelzetter). De klus werd uitstekend gekoördineerd en binnen enkele dagen vakkundig geklaard. Hartelijk dank daarvoor.
Er is in het project in 6 ruimtes gewerkt, vernieuwen toilet, slaapkamer ombouwen naar een badkamer, een inloopkast omgebouwd tot waskast, een waterontharder in de kelder, de oude badkamer ombouwen naar een tweede toilet en tot slot in de huiskamer is al het leidingwerk van de nieuwe badkamer in de plafond verwerkt. Ik heb slapeloze nachten gehad, maar dat had niet gehoeven. Bart is een uitstekende vakman, super creatief (oud huis), Sib heeft uitstekend tegelwerk verricht met enorme tegels, dus 95% moest op maat gemaakt worden en Cornel heeft al het timmerwerk precies gedaan zoals ik het graag wilde hebben. Ze hebben het in 23 werkdagen gedaan, maar elke avond was alles weer opgeruimd en schoongemaakt. Wij zijn super tevreden! Mooie producten, prachtige tegels, je moet er even op wachten, want ze hebben het vreselijk druk, maar het is het wachten waard. Super service, flexibel toen ik vlak van tevoren nog weer iets wilde veranderen en ook tijdens de verbouwing was er de flexibiliteit om wijzigingen aan te brengen in het plan.
Er werd meegedacht met de klant, maar er werd ook vanuit hun professie deskundig advies gegeven. In het hele proces was er alle tijd en rust. Er is vakkundig en netjes gewerkt. Het afrondend gesprek hebben we als prettig ervaren.
Goede adviezen en voorbereiding. De uitvoering ook uitstekend. We zijn heel tevreden over het resultaat. De mensen die alles geïnstalleerd en geregeld hebben, zijn echt vakmensen en werkten snel en zeer nauwkeurig.
Hoge kwaliteitsstandaard, goede communicatie en uitstekende service
Onze ervaring met Huisman Sanidrome Joure , het zijn ervaren eerste klas vaklui , niet de goedkoopste , qua levering installeren en materialen is het voor ons de alle beste keuze geweest.
Het contact met Mickey Huisman en later met Patrick Uphoff als vast aanspreekpunt hebben wij als zeer klantvriendelijk en vakkundig ervaren. Het motto "de klant ontzorgen" staat bij Sanidrôme Huisman hoog in het vaandel en dat hebben wij ook als zodanig ervaren. We hebben een aantal keren de showroom bezocht i.v.m. het ontwerp, voorzieningen en materiaalkeuze van de badkamer maar ook een bezoek thuis voor een nadere inspectie en opnemen van de maten behoorde tot het aanlooptraject. Tezamen met de vakkundige installatie door Bart Huisman heeft dit uiteindelijk geleid tot een prachtig resultaat!. Als extra positief punt wil ik nog noemen het kosteloos beschikbaar stellen van de douchewagen bij ons thuis. Prima service!!
Een geweldig en deskundig team die weten waar zij het over hebben, doen wat zij beloven en prettig zijn in de omgang.
Alles wat geïnstalleerd is, is werkelijk fantastisch gedaan. Er is prima meegedacht en geadviseerd. Bovenal is, ook gedurende het werk, de overlast aan stof, puin en vuil hoegenaamd niet aanwezig geweest. De mobiele badkamer op de oprit was een uitkomst gedurende een maand!
Wij hebben een prachtige badkamer dankzij Sanidrome Huisman. Ruime keuze in materialen en goed advies gekregen om onze wensen tot uitvoer te brengen. De installatie is echt vakwerk. Hele goede communicatie en een zeer prettige omgang met de medewerkers van het bedrijf. Wanneer iets toch niet helemaal ging zoals voorspeld werd dit altijd naar tevredenheid opgelost.
De renovatie van de badkamer en wc op de begane grond. Plaatsen van waterontharder en diverse leiding- en afvoerbuizen is naar onze tevredenheid uitgevoerd.
de no nonsense mentaliteit en de gemoedelijke sfeer heeft ons doen besluiten onze badkamer via Sanidrome Huisman te regelen. de informatie die we kregen was duidelijk en eerlijk. alle informatie werd snel aangeleverd. ook de installatie was vakkundig, netjes en correct.
Vanaf het eerste contact werd er goed gecommuniceerd. Het sprak ons aan dat alles in eigen beheer kon worden uitgevoerd. Het advies op onze vragen werd kundig beantwoord. Het betrof een verbouwing/aanpassing van de badkamer en toilet op de begane grond. Omdat we zelf niet aanwezig waren tijdens de werkzaamheden waren we erg benieuwd naar het eindresultaat. Bij thuiskomst was alles keurig geïnstalleerd naar onze wensen en heel belangrijk, alles was keurig opgeruimd!
Een aandachtspunt zou kunnen zijn om onderhouds producten ook te benoemen , stimuleren
Werk badkamer. Het voorwerk, advies en uitzoeken mogelijkheden en materiaal was een prima begin. Bij aanvang van het werk, hak- en breekwerk eigenlijk geen overmatige stofproblemen. Alles werd keurig op z'n plek gebracht. Tegelwerk werd mooi aansluitend op het voorwerk gedaan en perfect afgeleverd. De afwerking van het geheel, plaatsing apparatuur en meubilair ging in alle rust en samenspraak z'n plek krijgen. Goed werk!
Tijdens de Sanidrome inspiratiedagen in 2019 hebben we, samen met de heer Huisman, ruwe plannen gemaakt voor een compleet nieuwe badkamer. In de auto naar huis wisten we toen al dat er een deal zou komen. Het was namelijk een persoonlijk gesprek geweest waarbij men ruimschoots de tijd voor ons nam. Alle beloftes zijn waar gemaakt, goede communicatie, uitgebreide offerte en vakmannen op locatie. Daarbij ook nog het genot van de mobile badkamer tijdens de werkzaamheden was ook top! Dus daarom zijn wij “zeer tevreden!”
Prettige mensen om mee om te gaan. Bereidwillig, meedenkend. Ook de onderaannemers (tegelen en stucadoren) passen hierin precies. We zijn zeer tevreden
goed advies, plezierige manier om met klanten om te gaan, prima vaklieden
Produksjewei 1
8501 XD Joure
Sanidrõme is een coöperatieve vereniging, waarbinnen 25 zelfstandige installatiebedrijven met badkamershowroom samenwerken. Gezamenlijk staan wij voor “de betere badkamer” in de breedste zin van het woord. In de Sanidrõme badkamershowrooms worden complete badkameropstellingen gepresenteerd met producten van verschillende A-merken. De Sanidrõme vestigingen hebben alle disciplines in eigen beheer, van levering, advies, ontwerp tot en met de installatie, waardoor de klant één aanspreekpunt heeft en de kwaliteit van het geleverde werk gewaarborgd is. Sanidrõme realiseert de betere badkamer van A tot Z.