We zijn zeer tevreden met het hele proces rondom de vernieuwing van onze toiletruimte. De eerdere positieve ervaring met de vernieuwing van de badkamer heeft ons wederom bij Sanidrõme Bruins in Roden gebracht voor de toiletruimte. Het resultaat is erg mooi en alle werkzaamheden zijn zeer net uitgevoerd!
zowel de intake als de uitvoering werden deskundig begeleid. Iedere week updates over de voortgang en de planning van de komende week. De medewerkers waren heel goed in de uitvoering. Ook betrokken ze ons steeds bij de keuzes die konden worden gemaakt. Prima
In 2023 heb ik mijn badkamer later opknappen door Bruins. Dit is zo goed bevallen dat ik in 2024 ook het toilet op de begane grond heb laten opknappen. Ze luisteren goed naar de wensen en nemen alle tijd om alles uit te zoeken. Ook tijdens de werkzaam heden zelf wordt alles in goed overleg gedaan. De mensen die het werk uitvoeren zijn vakmensen die alle goed opleveren. Ik ben blij met het mooie eindresultaat van zowel de badkamer als het toilet.
In de showroom zijn wij met veel kunde en geduld geholpen om onze ideeën over een nieuw aan te schaffen badkamer te realiseren. Naast dat er goed naar ons werd geluisterd, kregen we nuttige adviezen. We kregen een prima alternatief van Sanidrome toen bleek dat de fabrikant de bestelde tegels niet meer leverde. De uitvoering en afwerking van de badkamer zijn keurig. Communicatie met showroom, contactpersoon en uitvoerders: zeer prettig.
Probleem opgelost na contact
Originele beoordeling
Ik schrijf deze review na een paar jaar. We hebben een nieuwe badkamer besproken met Bruins in Roden en werden daarbij uitstekend te woord gestaan. Duidelijke afspraken gemaakt en alles kon. Enige punt van twijfel in de offerte was toch wel een stelpost van 800€ voor stucwerk. Toen de werkzaamheden begonnen had ik duidelijk tegen de sloper gezegd dat ik de beide “oude” villeroy & boch wastafels wilde verkopen via marktplaats. De eerste wastafel sloeg hij stuk, waarna mijn vrouw hem vertelde dat dit toch echt niet de bedoeling was. Daarna ging hij tegels verwijderen en ging hij met de kango dwars door de muur en moest dus de muur bij de trapopgang ook worden gerepareerd en gestuct. Ook een gasleiding waar hij op gewezen was moest eraan geloven en gerepareerd worden. Na het plaatsen van de badkamer en het tegelwerk waren er nog wel wat restpunten die opgelost zijn. Na een dag of twee vernamen we echter dat er een vloertegel loszat. Na controle bleek een groot gedeelte van de tegels los te zitten en moest alles er weer uit. Uiteindelijk is dit ook opgelost en kregen we de rekening die uiteindelijk ca 1300€ hoger uitviel dan verwacht. Er was echter geen speld tussen te krijgen, maar wij hebben wel het gevoel dat al dat extra ( prutswerk ) door ons zelf betaald is. Verder nog een handdoek radiator die te groot bleek te zijn en niet kon worden geplaatst. Er is toen een kleinere ( goedkopere) geplaatst. Ca een half jaar later hebben we toch ook nog maar een nieuwe hr cv ketel gekocht en laten plaatsen ( te goed van vertrouwen) voor 1950€ inclusief plaatsen en twee service beurten. Na installatie bleek de retour en aanvoer omgedraaid te zijn. Er kwam een andere monteur die niet snapte hoe dit kon. Weer enige tijd later werkte de cv niet goed en hebben we weer gebeld, de monteur kwam erachter dat er een onderdeel stuk was en dat er twee tegenwerkende terugslagkleppen in de leiding naar het expansie vat zaten. Ook beide service beurten zijn nu nog niet uitgevoerd ( na 8 jaar)
Prachtig geworden, prima werknemers en service.
We zijn in de showroom zeer vakkundig geholpen. Al onze wensen werden opgeschreven en bij het volgende bezoek konden we meteen over de details spreken. De offerte was heel duidelijk. De installatie begon zoals afgesproken en we kregen bijna dagelijks per email een overzicht van de komende werkzaamheden. De installateurs zijn vakmensen. Werken netjes. Ze konden vanuit hun ervaring ons hier en daar over details overtuigen van een beter alternatief dan wat wij hadden bedacht. Als we vragen hadden waren de lijntjes kort. Verkeerde leveringen (gebeurt altijd wel eens) werden vlot en correct opgelost.
Vakkundige meedenkende monteurs en goede voorlichting in de Showroom
Sanidrome bruins is een jaar geleden aan mijn badkamer begonnen onder de duidelijke afspraak dat we het in een maand af zouden maken. We zijn nu een jaar verder en de klus staat nog steeds open. Afgelopen kerst en oud en nieuw hebben mijn gasten zich moeten behelpen als gevolg van het niet volgens afspraak leveren. Ik heb meerdere malen tevergeefs contact gezocht per mail, telefoon en persoonlijk. Ik heb family in geschakeld om toegang te geven tot mijn badkamer op tijden dat ik zelf in het buitenland zat. Niets heeft het gewenste resultaat. Telkens is er een vers excuus van personeel dat ziek is naar zomervakanties naar iets verkocht hebben dat technisch niet te fabriceren is. Ronduit belabberd en teleurstellend.
Zeer goede ervaringen. Betrouwbare vakmensen
Goed advies vlot installatiewerk en nette afwerking.Vriendelijk en deskundig personeel een aanrader.
Positief, vriendelijk en deskundig personeel. Aanrader!
Prima begeleiding, advies, contact tijdens de werkzaamheden en resultaat! Uitstekend bedrijf met hart voor de zaak.
Goed advies en vakbekwame installateur
Prima ervaring met verkooppersoneel en monteur.
Niks op aan te merken. Alles is perfect verlopen
alles ging goed en volgens afspraak.
Er ging nogal eens mis met het bestelde en de levering doch dit werd achteraf heel vakkundig opgelost.Wij zijn zeer tevreden met onze geheel nieuwe badkamer en toilet beneden.Ook over de installatie/tegelwerk.In cijfers uitgedrukt een dikke 8!
Kanaalstraat 56 58
9301 LT Roden
Sanidrõme is een coöperatieve vereniging, waarbinnen 25 zelfstandige installatiebedrijven met badkamershowroom samenwerken. Gezamenlijk staan wij voor “de betere badkamer” in de breedste zin van het woord. In de Sanidrõme badkamershowrooms worden complete badkameropstellingen gepresenteerd met producten van verschillende A-merken. De Sanidrõme vestigingen hebben alle disciplines in eigen beheer, van levering, advies, ontwerp tot en met de installatie, waardoor de klant één aanspreekpunt heeft en de kwaliteit van het geleverde werk gewaarborgd is. Sanidrõme realiseert de betere badkamer van A tot Z.