Wordt goed en snel geholpen.
Prettig, servicegericht en vakbekwaam!
Snelle offertelevering, ondanks alle drukte in de bouw redelijk vlot het werk uitgevoerd. Dat ik die dag weg was, was geen enkel probleem. Werk is keurig opgeleverd.
In een woord geweldig
Ontzettend bedankt voor deze mooie beoordeling! Het is ook erg mooi geworden, u heeft mooie spullen uitgezocht. Goed te zien dat ook een kleine badkamer zeer functioneel en mooi ingericht kan worden!
Dit is m.i. de tweede keer.
Heb mijn badkamer later verbouwen door Sanidrõme IJsselmuiden. Zonder afspraak naar de winkel in Grootebroek gereden, had veel positiefs gelezen op internet dus even kijken. Daar heel vriendelijk geholpen en direct een ontwerp gemaakt. Ze nemen de tijd en laten alles even zien. Erg prettig. Daarna de verbouwing, vond ik best spannend. De mannen zijn toppers, uiterst vriendelijk en werken erg netjes. Ruimen alles iedere dag weer op en doen hun uiterste best het stof te beperken. Eindresultaat ziet er top uit, niets negatiefs te melden. Heel blij met Sanidrõme IJsselmuiden!
Wij zijn altijd heel tevreden over de persoonlijke benadering, klantvriendelijkheid en vakmanschap
Snelle afhandeling van de overlast
Wachten nu op een offerte voor het plaatsen van een radiator in een slaapkamer.
Wij zijn tevreden met advies en uitvoering Veel vergelijk hebben we niet ,want de laatste twintig jaar hebben geen badkamer gekocht of laten instaleren.
zeer vriendelijk, capabel en service georienteerd
Afspraken worden goed nagekomen. Er wordt netjes gewerkt, prettig contact. Wij zijn heel tevreden met het resultaat! Een volgende keer zouden wij zeker weer kiezen voor Sanidrôme, IJsselmuiden!
Prima bedrijf, komt afspraken na, is deskundig en heeft deskundigpersoneel, en een snelle service.
Fijne winkel en vast personeel. Prettig is dat je weet wie je aan de telefoon hebt. Denken mee en er komt altijd iets uit wat goed is.
Zoals afgesproken! Snel probleem opgelost!
Kan niet anders zeggen dat ik een super tevreden klant ben. Bij badkamer, zinkwerk en ander installatiewerk zijn we kundig geholpen, snel en vriendelijk. Uitstekende vakmensen bij IJsselmuiden Sanidrome!
Snel het probleem opgelost! Top!
Comfort en degelijkheid wegen voor ons zwaarder dan design. Desondanks is het gelukt om tot een zeer fraai ontwerp voor onze nieuwe badkamer te komen. Perfect bij elkaar passend sanitair en meubilair met hoogwaardig tegelwerk geven onze badkamer een heel mooie aanblik. Achter het tegelwerk is niks geknutsled, maar uitsluitend vakwerk geleverd. Wij hebben er met onze neus bovenop gestaan en de monteurs waren steeds bereidwillig om uitleg te geven over hun manier van werken. Dat geeft vertrouwen voor een volgende klus.
prima service, snel en vakkundig geplaatst. Levering erg snel!
Beste heer Kil, Uw beoordeling verbaast me, ik had u laatst nog aan de telefoon en u leek tevreden. Ik zal telefonisch contact met u opnemen hierover. met vriendelijke groet, Sandra Hier hebben we een universele douchestrip geplaatst op een douchedeur die niet door ons is geleverd. Dat past niet altijd helemaal 100%.
Heel snelle service, aardige en deskundige monteur, probleem dezelfde dag verholpen.
de monteurs hebben perfect werk geleverd.
Industrieweg 38
1613 KV Grootebroek
Sanidrõme is een coöperatieve vereniging, waarbinnen 25 zelfstandige installatiebedrijven met badkamershowroom samenwerken. Gezamenlijk staan wij voor “de betere badkamer” in de breedste zin van het woord. In de Sanidrõme badkamershowrooms worden complete badkameropstellingen gepresenteerd met producten van verschillende A-merken. De Sanidrõme vestigingen hebben alle disciplines in eigen beheer, van levering, advies, ontwerp tot en met de installatie, waardoor de klant één aanspreekpunt heeft en de kwaliteit van het geleverde werk gewaarborgd is. Sanidrõme realiseert de betere badkamer van A tot Z.