Prettig zaken doen. Luisterend oor. Meedenken. Medewerkers en installateurs zeer prettig in de omgang. Alles is keurig netjes opgeruimd en achtergelaten. Kost wel wat, maar dan heb je ook wat. Zie de verbouwing van de badkamer hierna met vertrouwen tegemoet.
communicatie problemen qua bestelling tegels - en te lange wachttijden voor het betegelen - eindresultaat is goed
is uitstekend
Wederom prima service..
Snel geholpen
Wij hebben onze badkamer laten renoveren door IJsselmuiden Sanidrome. Alles is perfect verlopen, alles volgens planning, het personeel is kundig en wij zijn erg tevreden. wij kunnen dit bedrijf aanbevelen!
Service van Sanidrome Ijsselmuiden is uitmuntend!
t.b.v. de installatie van een nieuwe keukenkraan kwam er een monteur met kennis van zaken en zeer correct in benadering en omgang
Leuk contact, snelle uitvoering
uitstekend werk
Prima en keurig geholpen
De vriendelijkheid, en kundige warme aanwezigheid van Sanidrome IJsselmuiden bepaald onze keuze.
Heel goed geholpen in de winkel . snel levertijd goed werkmanschap netjes afgewerkt .
Vakkundig bekeken, beoordeeld en gerepereerd
Net en correct geholpen door betreffende monteur(s) Monteur in opleiding heeft goed opgelet hoe eea werd aangepakt. Ik vind het alleen raar dat ik voor deze "hulp"monteur moet betalen terwijl hij geen daadwerkelijk werk heeft verricht !!
Bedankt voor uw mooie cijfers! Ik heb dat ook doorgegeven aan de monteurs en gelijk gevraagd naar het werk. De monteur gaf aan dat hij wel langer bezig zou zijn geweest als de hulpmonteur er niet bij was. Soms zijn er extra handen nodig om werk uit te voeren. Daarnaast rekenen we een lager tarief voor hulpmonteurs. Ik kom er verder nog even persoonlijk bij u op terug.
Ik had een lekkage veroorzaakt na een paniek telefoontje naar IJsselmuiden stond er met 5 minuten Peter Ijsselmuiden de lekkage te verhelpen. Geweldig! Daarna kwam BJ een medewerker van IJsselmuiden hij heeft met de minst mogelijke schade tegels weggehaald en werkte super netjes. Alles werd snel en keurig afgehandeld.
Ontzettend bedankt voor de mooie reacties, ook namens onze monteurs. Erg leuk om te horen/lezen dat we de mensen weer blij hebben gemaakt!!
Het goede meedenken in het offertetraject maar vooral ook van Peter en de monteurs bij het uitvoeren van het werk hebben (weer) een schitterend resultaat opgeleverd.
Industrieweg 38
1613 KV Grootebroek
Sanidrõme is een coöperatieve vereniging, waarbinnen 25 zelfstandige installatiebedrijven met badkamershowroom samenwerken. Gezamenlijk staan wij voor “de betere badkamer” in de breedste zin van het woord. In de Sanidrõme badkamershowrooms worden complete badkameropstellingen gepresenteerd met producten van verschillende A-merken. De Sanidrõme vestigingen hebben alle disciplines in eigen beheer, van levering, advies, ontwerp tot en met de installatie, waardoor de klant één aanspreekpunt heeft en de kwaliteit van het geleverde werk gewaarborgd is. Sanidrõme realiseert de betere badkamer van A tot Z.