Goede uitleg bij de verschillende mogelijkheden van de badkamerrenovatie. In vroeg stadium werden wij bezocht waardoor een helder beeld van de situatie ontstond. Wij brachten verscheidene bezoeken (op afspraak) aan de showroom, zodat in goede samenspraak een sluitend ontwerp binnen een financieel kader aangeboden kon worden. De aanvankelijk geschatte aanvangsdatum bleek niet haalbaar. Datum op de eindofferte (planning) was OK en het werkschema was in verband met de diverse specialisten goed opgesteld. De kwaliteit van de materialen en het vakmanschap van het personeel is uitstekend. Er werd netjes (schoon) gewerkt. Het eindresultaat is een perfecte badkamer die weer jaren mee kan. Een paar kleine onvolkomenheden werden na de oplevering zonder problemen verholpen. Wij kunnen Sanodrõme IJselmuiden van harte aanbevelen.
twee lekkende kranen naar tevredenheid vervangen
Jammer dat er geen aftap kraantje is gemaakt. Kan in de toekomst misschien problemen geven.
Bedankt voor uw mooie cijfers! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen over het aftapkraantje. We willen natuurlijk niet dat u in de toekomst problemen krijgt.
Het bedrijf komt reparaties e.d. altijd snel verhelpen. uitstekend bedrijf in al zijn facetten. Uitstekende kwaliteit van werknemers.
Zeer vriendelijk aan de telefoon. Professioneel meegedacht aan het oplossen van het probleem. Top.
Wij zijn tevreden over het hele traject; vanaf offerte tot en met installatie. Alles is zonder problemen en erg vlot verlopen. Erg tevreden met eindresultaat.
Correct de klacht verholpen
De opdrachten zijn gewoon goed uitgevoerd. Maar het uurloon vind ik voor een loodgieter goed aan de prijs en viel mij bijzonder tegen.
Hartelijk dank voor uw mooie cijfers! Fijn dat u zo tevreden bent over het uitgevoerde werk. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, onze monteurs werken goed, netjes en hebben zeker kennis van zaken.
Goede service, altijd vriendelijke monteurs die kennis van zaken hebben.
Snelle diagnose van het probleem(douchekraan) en doelmatige en snelle oplossing. Goede en snelle nalevering product, met goede aanwijzingen voor montage.
Goede ervaring. Vriendelijke mensen. Goede prestaties.
klantvriendelijk en aardige monteurs, en netjes gewerkt.
Mijn eerste daadwerkelijke kennismaking met Sanidrome was zeer aangenaam. De lange levertijd van de aangekochte artikelen en de grote stilte daaromheen deden mij twijfelen aan de betrouwbaarheid van het bedrijf. Uiteindelijk heeft de levering en de perfect uitgevoerde installatie mij het volle vertrouwen teruggegeven Ik ben zeer tevreden
Prettige omgang met personeel. Na vertrek is alles netjes achter gelaten.
We hebben inmiddels contact met u opgenomen hierover: Helaas had het bestelde product een lange levertijd. Sommige dagen is er maar één showroommedewerkster aanwezig, als er meerdere mensen tegelijk komen, zullen we de vraag noteren en er later op terugkomen.
Binnen zeer korte tijd een offerte gekregen. Nadat we toestemming gegeven hadden is er al heel snel ruimte in de planning om te plaatsen. En wat een leuke monteur! Heel tevreden! Tot de volgende keer!
Ontzettend bedankt voor deze mooie beoordeling. We zijn erg trots op al die goede cijfers! Ik geef het ook zeker door aan onze monteurs.
Wij kunnen niet anders dan Ijsselmuiden een dikke 10 geven! Willem en Marleen Kentie
Uiterst correct personeel.
Alles heel erg netjes gedaan, alles netjes afgeplakt voor de werkzaamheden en altijd keurig achtergelaten aan het eind van de dag. Waren we heel erg blij mee, en een heel fijn contact met uitvoerend personeel.
Contact is altijd prettig en fijn dat er goed geluisterd wordt naar de wensen. Dat maakt dat ik heel tevreden kan zijn met het resultaat.
Bedankt voor uw positieve reactie! Wat betreft de levertijden zijn we helaas afhankelijk van de fabrikanten.
Ben zeer tevreden met de badkamer. Alles netjes uitgevoerd incl. het schoonmaken en opruimen aan het einde van de dag.
Problemen met de leidingen goed en vakkundig opgelost
Hele goede ervaring wat betreft het afhandelen van schade die ik had.
We zijn wederom heel tevreden!
Industrieweg 38
1613 KV Grootebroek
Sanidrõme is een coöperatieve vereniging, waarbinnen 25 zelfstandige installatiebedrijven met badkamershowroom samenwerken. Gezamenlijk staan wij voor “de betere badkamer” in de breedste zin van het woord. In de Sanidrõme badkamershowrooms worden complete badkameropstellingen gepresenteerd met producten van verschillende A-merken. De Sanidrõme vestigingen hebben alle disciplines in eigen beheer, van levering, advies, ontwerp tot en met de installatie, waardoor de klant één aanspreekpunt heeft en de kwaliteit van het geleverde werk gewaarborgd is. Sanidrõme realiseert de betere badkamer van A tot Z.