De ervaring met IJsselmuiden was weer goed , alleen op de nota moesten we lang wachten ook na een tussentijdse bezoek.
Geachte heer Feller, Bedankt voor uw beoordeling. De factuur duurde even omdat het email-adres fout was gespeld. Uiteindelijk heeft u die toch ontvangen. Met vriendelijke groet, IJsselmuiden Sanidrõme
bijzonder vakkundig en vriendelijk , dit geldt voor zowel advies/ verkoop als de monteur/service.
Van advies tot einde werk: prima werk en goede informatie. Denken mee en probleempjes worden goed opgelost. Uitvoering vh werk is heel netjes (incl. opruimen!!) Ik ben heel tevreden.
We hebben een prachtige badkamer gekregen, er wordt op tijd opgeleverd, de medewerkers zijn vriendelijk en vakmensen en wordt netjes gewerkt ! Petje af!
Zeer vakkundig. Aardige monteurs die echt super werk leveren ! Zeer vriendelijk goede service. Al met al zeer tevreden over onze badkamer !
Klantvriendelijk en deskundig personeel. Uitstekende service.
uitstekend
Snelle service
snelle service, duidelijke uitleg en afspraak is afspraak.
Op vrijdagavond ging de cvketel stuk een dag later konden we al in overleg een kachel uitzoeken,die was maandag besteld en dinsdag tegen 13.00 hadden we al weer warm water en was het huis warm. Supersnel en goed vakmanschap bedankt voor de goede survice!
correcte afwikkeling/plaatsing verwarmingsketel
Top, wij zijn zeer tevreden. hele goede service.
Prima bedrijf. Peter zit er bovenop. Werken zeer accuraat.
Alleen maar heel goede ervaring met Peter IJsselmuiden en zijn team. Absoluut aanbevelenswaardig.
Ik heb goed advies gekregen, Sanidrome heeft echt de tijd genomen en is meerdere malen langs geweest hiervoor. Bij constateren van een probleem is het vakkundig en met een nette prijs opgelost. Ervaren monteurs, werken netjes en denken oplossingsgericht. Complimenten (en slagroomtaart) was dik verdiend!
Alles volgens afspraak, snel geregeld en keurig gedaan en netjes achtergelaten
Heldere communicatie. Snelle reactie op vragen. Goed meedenken van de verkopers en installateurs. Fijn bedrijf!
Snelle hulp, attent personeel, werken netjes en goed
Gewoon goed
klantvriendelijk,, goede service en snelle levering, correcte afhandeling.
Ik ben zeer tevreden over de snelheid en het vakmanschap van IJsselmuiden. De adviezen zijn helder. De medewerkers zijn netjes en voorkomend ( ze lopen bijvoorbeeld niet met prutschoenen naar binnen). Als er problemen zijn dan staat er binnen een dag iemand op de stoep om het op te lossen. Wat mij betreft een absolute aanrader.
Snel en vriendelijk en slagvaardig.
snelle levering en correcte plaatsing
Industrieweg 38
1613 KV Grootebroek
Sanidrõme is een coöperatieve vereniging, waarbinnen 25 zelfstandige installatiebedrijven met badkamershowroom samenwerken. Gezamenlijk staan wij voor “de betere badkamer” in de breedste zin van het woord. In de Sanidrõme badkamershowrooms worden complete badkameropstellingen gepresenteerd met producten van verschillende A-merken. De Sanidrõme vestigingen hebben alle disciplines in eigen beheer, van levering, advies, ontwerp tot en met de installatie, waardoor de klant één aanspreekpunt heeft en de kwaliteit van het geleverde werk gewaarborgd is. Sanidrõme realiseert de betere badkamer van A tot Z.