Vakkundig advies en adequate installatie / service
We zijn erg te spreken over de producten en de service van Sanidrõme. De showroom in Knegsel is erg groot en er is voor ieder wat wils. We zijn geholpen door eigenaresse Ria, die ons met haar jarenlange ervaring goed en vriendelijk op weg kon helpen. Bij de installatie van de producten in de badkamer is ook alles goed gegaan. De monteurs gingen grondig en gestructureerd te werk. Al met al dus een hele goede ervaring!
Met grote kennis van zaken en complete levering van de sanitaire onderdelen tbv installatie door partner.
Ongeveer vier en een half jaar geleden is onze badkamer geinstalleerd en nu was er een klein mankement aan de glijstang van de douche. Dit bleek onder garantie van de fabrikant van deze douche-glijstang te vallen. Deze is door Sanidrome / van de Ven geleverd en opnieuw geinstaleerd. Tot onze verbazing ontvingen wij een factuur voor deze varvangingsarbeid tegen € 0,- uit coulance. Dat noemen we nog eens een geweldige!! service.
Het plaatsen en naderhand netjes achter gelaten voor ons een dikke tien 10
binnen de daarvoor gereserveerde 4 weken heeft u een nieuwe badkamer en een nieuw toilet gerealiseerd en de wasmachine verplaatst van de CV-ruimte naar de nieuwe badkamer.
We zijn goed geholpen en geïnformeerd. De werkzaamheden zijn allemaal netjes en volgens planning uitgevoerd. Het contact was prima en duidelijk.
Super blij met badkamer van Sanidrome. Op prettige en goede manier geholpen bij kiezen en indelen, en gezet door deskundig personeel.
Veel hulp bij uitzoeken. Bij uitvoering werd er ontzettend netjes gewerkt.
Na de eerste (erg positieve) kennismaking tijdens onze badkamer renovatie van 10 jaar geleden, is de service en klantvriendelijkheid nog altijd hetzelfde gebleven. Zelfs voor het kleinste “probleem/reparatie” wordt direct een adequate oplossing gezocht en geboden, waardoor je kan zien dat service en nazorg hoog in het vaandel staat. Dit alles tot volle tevredenheid, kunnen wij concluderen.
Op alle fronten een goede ervaring
Fantastische service van het begin tot t eind.
Zeer goed geholpen in de showroom, veel tijd voor ons genomen en met goede alternatieve. Bijvoorbeeld in plaats van een klapstoeltje in de douche een vast bankje geïntegreerd in de achterwand. De installatie is ook zorgvuldig gedaan. Ondanks wat pech, glas splinter van de deur af, is er meteen een nieuwe deur besteld en zeer precies geplaatst. Complimenten voor Debby die ons hielp in de showroom en Erik met zijn collega’s die alles geïnstalleerd hebben.
Lekkages vakkundig gedecteerd en opgelost Goede showroom adviezen Deskundige Instalatie
Het verkoopproces verliep soepel en omdat er op afspraak werd gewerkt, was er ruimschoots gelegenheid om informatie te vergaren over de verschillende opties voor de inrichting van de badkamer en aparte wc ruimtes en tegelwerk. Eenmaal samengesteld werd alles verder uitgewerkt en in 3d uitgetekend. Hierna was er nog voldoende tijd om een aantal zaken aan te passen. Onze aannemer vroeg om installatie tekeningen van badkamer en wc ruimtes en deze werden netjes uitgewerkt en tijdig opgeleverd. Ook de plaatsing en installatie van badkamer en wc ruimtes hebben wij als heel prettig ervaren. Tegelzetter en installateurs waren helemaal top en de badkamer en wc's zien er prachtig uit. We zijn uitermate tevreden en raden iedereen aan om alvorens een badkamer en/of wc aan te schaffen, zeker ook eens bij Sanidrome van de Ven langs te gaan! Daar ga je zeker geen spijt van krijgen.
We zijn blij met onze prachtige badkamer. Er is goed geluisterd naar onze wensen.
Prima advies ontvangen in de showroom en het project is volledig volgens planning uitgevoerd. Netjes gewerkt en vakwerk geleverd. Zeer tevreden met het resultaat.
De eerste keer dat wij bij jullie in de zaak kwamen voelde we ons meteen op ons gemak. Daarom zijn we ook nergens anders verder gaan kijken. Bij iedere afspraak die we hadden werd er alle tijd voor ons genomen, uitleg gegeven, mee gedacht ,vragen beantwoord echt super fijn. De mannen die de badkamer en de wc hebben gesloopt, en hebben gezet, waren allemaal even aardig, harde werkers, en lieten altijd alles netjes achter als ze klaar waren. Het resultaat is geweldig mooi geworden. Wij zijn blij.
Het gehele traject van voorbereiding (ontwerp, materiaalkeuze, offerte) tot aan realisatie is zeer prettig verlopen. Korte lijntjes, kundig personeel en er wordt een hoge kwaliteitsnorm gehanteerd.
Goed overleg ,alles bespreken met de klant en afspraken nakomen ,wat in deze tijd heel belangrijk is.
Heldere intake gesprek waarin verwachtingen en tijdslijn helder gepresenteerd werden. Meedenken in het gehele traject van schets tot gedetailleerd ontwerp in een aantal vervolggesprekken om zo te komen tot een goed overwogen keuze! De vooraf besproken en gemaakte afspraken werden netjes gehaald en bij detailvragen werd terstond gereageerd en waar nodig bijgestuurd. Een creatieve flexibele organisatie die uitermate professioneel en klantvriendelijk een hele fijne badkamer hebben gerealiseerd Een absolute aanrader!!
Vakkundige mensen en bij alles een oplossing!! Alleen jammer van grotere tegels in de toilet die komen niet tot zijn recht!! Advies om dan kleinere uit te zoeken maar verder heel tevreden.
Een oprecht vakkundig bedrijf met fijn, vakkundig en vertrouwd personeel. Ze komen hun afspraken na en denken altijd in oplossingen. Voor ons was dit een goede keuze. We zijn iedere dag heel blij en trots met onze fijne badkamer.
Sanidrome vd Ven levert goed en netjes werk, mooie materialen en een fijne service. En ze komen hun afspraken na. Alle werkzaamheden zijn heel voorspoedig verlopen. Wij zijn super blij met onze prachtige badkamer!!
In 2 dagen op vakkundige wijze een prachtige, nieuwe en complete douchecabine geplaatst.
Het Groen 2
5511 AE Knegsel
Sanidrõme is een coöperatieve vereniging, waarbinnen 25 zelfstandige installatiebedrijven met badkamershowroom samenwerken. Gezamenlijk staan wij voor “de betere badkamer” in de breedste zin van het woord. In de Sanidrõme badkamershowrooms worden complete badkameropstellingen gepresenteerd met producten van verschillende A-merken. De Sanidrõme vestigingen hebben alle disciplines in eigen beheer, van levering, advies, ontwerp tot en met de installatie, waardoor de klant één aanspreekpunt heeft en de kwaliteit van het geleverde werk gewaarborgd is. Sanidrõme realiseert de betere badkamer van A tot Z.