Onze banken zin weer mooi schoon geworden. De heren hebben snel en professioneel gewerkt. Zeker een aanrader ! !
Prettige vakmensen. Alles weer schoon.
In één woord super !!
Zeer positief over het resultaat en vakkundigheid. Fijne medewerkers die het zien als een uitdaging en hun werk uitstekend doen, mijn complimenten. Als de bank nog in goede staat verkeerd is het absoluut een aanrader om het te overwegen want de kosten zijn heel acceptabel.
Fijne medewerkers, heel correct en super mooi resultaat.
Ik wil een 11 geven voor Kennis & Vakmanschap maar kan maar tot 10 gaan.
Fijn, duidelijke afspraak. Goed contact, snel gedaan en ruikt fris.
Keurig werk.
Al twee keer langs geweest voor het schoonmaken van een aantal stoelen, de bank en een kleed. Werken netjes en het wordt goed schoon. Bij een stoel bleven toch nog wat vlekken achter, waarvoor ze netjes zijn teruggekomen. Veel dank.
Ze waren mooi op tijd, en werkten heel netjes. Ik ben heel tevreden!
Trap bekleding in ons trappenhuis laten reinigen. Resultaat echt top, beter dan ik had verwacht. Werk uitgevoerd door 2 vriendelijke en aardige werknemers.
Alleen maar positief en fijne medewerkers.
Prima, ook van de teckel.
top
Heel goed, keurige werknemers
Topervaring al sedert ons verblijf in de VS
Twee goede ervaringen met een mooi resultaat
Goed 10
Hoogoorddreef 119