Klaar voor de verhuizing. Dank!
Supermannen met een geweldige motivatie om de bank weer als nieuw te maken. Wat overigens prima is gelukt.
Heb een nieuwe bank gekregen:)
Ben zeer tevreden en zal het bedrijf zeker aanbevelen.
Keurig - op tijd - goed resultaat.
Vriendelijk en professioneel personeel
Vakkundig werk. Ook snel klaar. Ziet er weer schoon en als nieuw uit. Dank jullie wel voor de goede service
Top Gasten . Nu na jaren pas een beoordeling sorry voor late recentie. Echt elke keer weer heel netjes na vertrek van Ebel Tofik. af en toe topper Marcus mee. ZEER TEVREDEN met hoofdletters. SUPER.
AL jaren goede ervaringen
Ik ben super tevreden met mijn schone stoelen. Zeer vakkundig en vriendelijk personeel met goede tips en service!
Goede service en prettig personeel
Hele fijne partner met wie wij regelmatig en graag samenwerken.
Zeer vriendelijke en deskundige mensen. Ook erg behulpzaam bij het verzetten van de meubels. Prima.
Prima resultaat en keurig personeel
Het inschakelen van Chem-Dry Direct is een goede tip geweest van de buurvrouw.
Ik bel, ze komen en het is schoon.
Zeer tevreden over geleverde werk. Goed bereikbaar zowel per mail als telefonisch en op korte termijn beschikbaar. Vakkundig en vriendelijk personeel. Leveren uitstekende service. Tot een volgend bezoek.
gewoon goed.
Duidelijk en mooi op tijd.
De mensen, die de banken kwamen reinigen, waren zeer vriendelijk en uitermate beleefd.Gaven goede voorlichting. Lieten alles netjes achter. Onze banken kunnen er weer jaren tegen. Top!!
In een woord TOP!!
De heren waren beleefd en vriendelijk. in een woord perfect.
De bank ziet er weer top uit. Prima werk geleverd door Chem-Dry. Zeer tevreden
Hoogoorddreef 119