Wel duur maar uitstekend!
Goed werk geleverd door vakkundige mensen. Ik was ook niet anders gewend na ca. 20 jaar met Chem-Dry zaken te hebben gedaan.
Ik was al een tijdje op zoek naar een bedrijf die mijn tapijt en meubels kon reinigen. Totdat ik hoorde over chem dry direct. Toen liet ik chem dry direct langs komen. Het resultaat was boven verwachting. Mijn tapijt en meubels zijn weer als nieuw. Vanaf nu wordt het alleen nog maar chem dry direct over de vloer. Bel chem dry direct op want je zult er geen spijt van krijgen. Groetjes van een zeer maar dan ook zeer tevreden klant.
De twee medewerkers (Alberto en Tofik) hebben een zeer goede indruk gemaakt : professioneel en vriendelijk gedrag, attentie voor details, zorgvuldig met verplaatsen meubels etc en uitgebreide antwoorden op mijn vragen. Zij werkten zeer efficiënt en prettig samen. Hoewel ik zeer tevreden ben met de kwaliteit van de werkzaamheden, vind ik de prijsverhoging van € 250 tot € 310 over een periode van vier jaar (circa 6% per jaar) vrij hoog tijdens een periode van zeer lage inflatie.
Prima service en afhandeling, kortom zeer tevreden.
De heren zijn bijzonder hulpvaardig. Het resultaat is boven verwachting. Ik ben al jaren klant van ChemDry Direct en dat ga ik ook zo houden
snel vakkundig en prettige service!
Ben weer zeer tevreden! Het tapijt ziet er weer prachtig uit (dit was de 3e of 4e keer dat jullie het hebben gereinigd). Complimenten aan de beide heren: zeer klantgericht, professioneel, vriendelijk en vakkundig. Ik kreeg ook nog wat algemene reinigings- en onderhoudstips, dank! Bovendien kwamen ze een 2e keer langs na een klein limonade ongelukje en ook dat is prima opgelost. De backoffice reageert snel en adequaat op email en is ook telefonisch goed te bereiken. Bedankt voor de super service!
Goede kwaliteit. Zeer vriendelijke service. Zeer kundig. Zeer blij met resultaat
Erg goed werk geleverd. Ik vond de prijs acceptabel met de inschatting dat het ongeveer 3 uur werk zou zijn. Voor de ruime 1,5 uur die het uiteindelijk kostte vind ik de prijs aan de hoge kant.
Een geweldig resultaat! Had dit echt niet verwacht. Keurige mensen en goede adviezen. Laat het desnoods elk jaar doen! Dank u wel!
Was van plan een nieuwe bank aan te schaffen, hoef ik voorlopig niet te doen. Dankzij het bekwame personeel van Chem-dry ziet de bank er weer fantastisch uit!
Keurig netjes gewerkt volgens afspraak.
Prachtig resultaat, prettige mensen, blijft wel wat prijzig.
Deskundige mannen. Vriendelijke. Ook hoge tevredenheid van dhr Klinkenberg uit hetzelfde complex.
Uitstekend. Kleden en bank als nieuw. Zeer vriendelijk personeel. Een aanbeveling waard.
Heel positief oordeel over hele traject.
top nette mensen keurig gewerkt en mijn stoelen weer als nieuw.
De volgende keer bellen we jullie weer !!
Zeer tevreden over resultaat. Het is weer als nieuw.
De heren wisten prima waar ze het over hadden en hebben een boven verwachting resultaat geleverd! Bovendien erg vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader.
Hoogoorddreef 119
1101BB Amsterdam zuidoost