Ze komen hun beloftes na!
Wij zijn meer dan tevreden met de service en het resultaat.
Chem-Dry heeft mijn licht geel kleed gereinigd. Het ziet er na reiniging weer mooi uit. Het kleed werd opgehaald en zelfs op mijn nieuwe adres weer terugbezorgd.
Vriendelijke medewerkers de meedenken in mogelijkheden. Erg tevreden!
Afspraken goed nagekomen met uiteindelijk een goed resultaat
als boven
Vriendelijk geholpen, kon al snel een afspraak maken voor het reinigen van een tapijt. Ziet er weer mooi uit.
Keurig bedrijf komt afspraken na vanaf ophalen tot en met terug bezorging . Alles naar tevredenheid
Alles keurig geregeld en het eindresultaat is goed tot uitstekend.
Aardige wn die de reiniging heeft uitgevoerd van mijn sta-op-stoel. Resultaat is prima te noemen. De stoelen zien er weer prima uit.
Mijn tapijt werd op de afgesproken tijd opgehaald, meegenomen en terug bezorgd. Het tapijt is weer helder van kleur, ziet eruit als nieuw! Goede service en goed resultaat.
Hele goede service, snel, fijn en duidelijk contact via zowel telefoon als mail. En een mooie schone bank!
Keurig werk geleverd.
Deze keer i.p.v. vloerkleden twee fauteuils laten reinigen en weer zijn we enorm tevreden. De desbetreffende persoon verdient zowel persoonlijk als voor het werk alle lof!
Geen ervaring, offerte vond ik veel te duur
Super snelle en goede service
Alleen jammer dat hij geen garantie kon geven
Mijn oma’s tapijt werd snel opgehaald op de afgesproken tijd en was ook snel weer klaar. Het was heel oud maar ziet er prachtig schoon en helder uit. Ik vond het bedrijf heel persoonlijk en dat was prettig.
fijne service en weer blij met een superfris en schoon tapijt
De vloerbedekking is lekker schoon. Een hele vriendelijke man. Volgende keer ga ik weer bellen.
Fijn dat we snel geholpen waren met onze vlek in de vloerbedekking. De mannen waren vriendelijk, professioneel en kwamen hun afspraken goed na.
Alle meubels weer fris en 90% vlekvrij. Zelfs vintage stoeltjes
Uilenwaard 42