Na 25 jaar waren de kussens van onze fauteuils wel aan een schoonmaakbeurt toe. Cor van Gulik heeft zijn uiterste best gedaan en het resultaat is dat de kussens er weer 25 jaar ;) tegen kunnen.
Keurige behandeling en afhandeling. Mooi resultaat. Redelijke prijsstelling.
Vriendelijk Deskundig Vakwerk van Walter
Ik heb een offerte aangevraagd voor reiniging van een vloerkleed. Geen reactie op gehad...
Goede en vriendelijke communicatie zowel per mail, telefonisch als bij het halen en brengen van de vloerkleden. Afspraak was snel geregeld, de kleden werden korte tijd daarna opgehaald, binnen voorgestelde tijd weer afgeleverd, konden zelfs desgewenst door hen in de kamer uitgerold worden en zagen er weer keurig uit.
Goed resultaat en klantvriendelijk
Super tevreden over alles!
Onze bank en vloerbedekking (ong. 60m2) laten schoonmaken. Keurig op tijd en mooi resultaat. Erg vriendelijk geholpen
Maar te hoge offerte dus geen gebruik gemaakt v jullie diensten
Snelle reactie maar erg hoge offerte
De stoelen zijn weer keurig schoon. Behandeling was keurig verzorgd.
Snelle offerte, opdracht naar behoren uitgevoerd.
Kleed weer als nieuw. Snel geregeld.
Kleed is goed opgeknapt. Goede communicatie en snelle service.
Wij hebben alleen een offerte aangevraagd. We werden al snel gebeld om de gegevens te bespreken. Een half uur later al offerte binnen. Gern gebruik van gemaakt i.v.m. , voor ons, te hoge kosten
Na een gesprek met duidelijk uitleg en afspraken een keurige offerte. Na according een snelle planning gemaakt en alles zeer professioneel, keurig en netjes gereinigd. Zeer tevreden met het eindresultaat.
professioneel en prettig
Van Gulik heeft zijn afspraak prima nagekomen
Ik heb twee prijzen opgevraagd en de verschillen waren erg groot Bij u ging het over een bedrag van meer dan €500 Terwijl een ander bedrijf het aanbood voor €169
Zeer klantvriendelijk en fauteuil goed gereinigd.
Snelle reactie
Heel goed!!
Het vloerkleed was aan een reiniging toe en ben daar goed over geïnformeerd en gewaarschuwd wat eventuele nadelen konden zijn. Zo zijn er geen verrassingen achteraf. Duurde uiteindelijk iets langer dan de 2 wekend zoals gemeld, zou fijn zijn dan even contact te leggen dat de droogtijd net wat langer in beslag nam. Klein puntje, verder echt super geholpen.
Erg tevreden en bel zeker weer als ik probleem heb!
Uilenwaard 42
5236 WB 's-hertogenbosch