prima! zeer tevreden, accuraat en duidelijk. Helder in communicatie. En ik heb jullie al doorgegeven aan vrienden van ons.
Bedankt op u positieve reactie op het klanten tevredenheidsonderzoek en graag tot de volgende keer.
Alleen maar goed. Dank voor uw zorgvuldige aandacht. Het is fijn als je met mensen te maken hebt, die hun werk gewoon goed willen ( en kunnen) doen.
Hartelijk dank voor u positieve waardering van onze dienstverlening en graag tot de volgende keer.
Duidelijke communicatie met oprecht advies. Snelle afhandeling van de order en keurig, volgens afspraak, aan huis opgehaald en weer teruggebracht. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!
Geachte klant bedankt voor u reactie. service en kwaliteit zijn al 25 jaar de pijlers van ons succes en waarderen u beoordeling enorm.
Goed, alles precies volgens afspraak en tijd met 'n uitstekend resultaat. Zeer tevreden.
Geachte klant hartelijk dank voor u beoordeling en graag tot de volgende keer
Onze bankjes zien er weer heel goed uit. Mijn man en ik vonden de prijs wel hoog, maar uw werknemer heeft wel heel hard gewerkt.
Geachte klant bedankt voor u reactie en graag tot de volgende keer
Fijn te horen dat u tevreden bent over de dienstverlening en bedankt voor het invullen van het klantentevredenheidsonderzoek en graag tot de volgende keer
Alleen maar positief.
Bedankt voor u positieve reactie op het klantentevredenheidsonderzoek en graag tot de volgende keer
Zeer klantvriendelijke en service gericht. Na mailcontact direct afspraak kunnen maken om de vloer te bezichtigen en dezelfde week nog gereinigd. Heel tevreden over het eindresultaat. Zal zeker vaker gebruik maken van hun diensten. En dit bedrijf aanraden bij vrienden en kennissen.
Fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze snelle service en graag tot de volgende keer.
Goed net en eerlijk bedrijf
Bedankt voor reactie op ons onderzoek en graag tot de volgende keer
Geachte klant bedankt dat u onze service waardeert en graag tot de volgende keer.
Geen enkele opmerking
Bedankt voor u positieve reactie en graag tot de volgende keer
Hartelijk dank voor u reactie op het klanten tevredenheidsonderzoek en graag tot de volgende keer
Buitengewoon deskundige, goede en klantvriendelijk benadering.
Hartelijk dank voor u beoordeling en waardering van onze service graag tot de volgende keer.
Geachte klant bedankt voor u beoordeling op het klantentevredenheidsonderzoek en graag tot de volgende keer
Alles oke, ik vond echter het eerste contact met de telefoniste onplezierig. Ze luisterde niet echt, had slechts een paar standaardzinnen ter beschikking en klonk kinderlijk.
Geachte klant jammer te horen dat u de communicatie met de telefoniste niet goed is overgekomen wij zullen dit intern bespreken.
Prima bedrijf en komt afspraken keurig na. Kleed is weer als nieuw
Al 25 jaar werken wij met ons team medewerkers voor een hoogwaardige kwaliteit en service. bedankt voor uw opdracht en waardering op onze dienstverlening.
prima service
Geachte klant bedankt voor u positieve beoordeling en het invullen van het klantentevredenheidsonderzoek en graag tot de volgende keer
zeer goed zou het bedrijf zeker bij andere aanraden ook voor meubels en vloerbedekking
Hartelijke dank voor uw positieve reactie op het klantentevredenheidsonderzoek en graag tot de volgende keer
Zijn zeer tevreden over het resultaat
Bedankt voor uw waardering wij geven het aan de medewerker door.
Klein achtergebleven vlekje is vandaag verholpen
Bedankt voor u positieve beoordeling op het klantentevredenheidsonderzoek en graag tot de volgende keer
Fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening bedankt voor het vertrouwen en het invullen van het tevredenheidsonderzoek en graag tot de volgende keer.
na een mail gestuurd te hebben, netjes contact opgenomen. Uitgelegd wat er gereinigd diende te worden, prijs indicatie gekregen. De prijs viel allemaal me. Kleed netjes opgehaald en een aantal dagen weer terug gebracht. Prijs was uiteindelijk lager, van wat er gezegd was. Ik zou Chemdry, zeker aanraden.
Bedankt voor u reactie op het klantentevredenheidsonderzoek en graag tot de volgende keer.
Duidelijke afspraak-precies op tijd-goed eindresultaat-zeer net personeel
Bedankt voor u waardering en graag tot de volgende keer
Uilenwaard 42
5236 WB 's-hertogenbosch