goed Ik heb al aan 2 personen uw folder door gegeven De kortingbon aan een fam.lid gegeven die persoon neent kontakt met jullie op !!!
Bedankt voor de doorverwijzingen en u beoordeling wij waarderen dit enorm.
Prima en zeker aan te bevelen
Bedankt voor u positieve reactie op het klantentevredenheidsonderzoek en graag tot de volgende keer
Prima vakmensen die niet beroerd zijn om een handje te helpen met het verschuiven van meubels. Zowel vloerbedekking als natuurstenen vloer gereinigd. Resultaat is boven verwachting, schoon en fris. Alles was naar onze wens.
Fijn te horen dat u onze dienstverlening zo waardeert wij geven dit door aan onze medewerkers en bedankt en graag tot de volgende keer.
Ervaring heb ik nog niet, daar we na afleveing van het gereinigde meubel, op vakantie zijn gegaan. Het ziet er goed uit.
Wij danken u hartelijk voor het invullen van het klantentevredenheidsonderzoek en graag tot de volgende keer
Dik tevreden. Alleen de betaling had wat duidelijker mogen zijn.. maar is allemaal goed gekomen..
Geacht klant bedankt voor u beoordeling de betaalwijze staat normaal op de opdracht bon vermeld deze was bij u niet toegevoegd onze excuses hiervoor.
altijd op maat
Bedankt voor u beoordeling en graag tot de volgende keer
Onze (alcamara) bank was een lastige klus. Het resultaat was nog veel beter dan we voor mogelijk hadden gehouden. Duidelijke informatie en afspraken, snelle en vriendelijke service. Het geld zeker waard. Echt een aanrader.
Kwaliteit en Service is waar Chem Dry van Gulik al 25 jaar voor staat wij danken u voor de waardering en graag tot de volgende keer.
Bedankt voor het invullen van klantentevredenheidsonderzoek en graag tot de volgende keer
prima nette service met goed resultaat.
Goedemiddag Heer van Helvoirt bedankt voor u reactie en graag tot de volgende keer
Vandaag 5 februari de vloerbedekking laten reinigen zowel in de huiskamer, slaapkamer en hal. Het resultaat is verbluffend, de vloerbedekking is als nieuw . Bedankt
Bedankt voor de positieve reactie en graag tot de volgende keer
Wij zijn heel erg tevreden over het reinigen van ons karpet, en alles wat daarmee samenhangt.
Bedankt voor u reactie op het klanten tevredenheidsonderzoek en graag tot de volgende keer
Prima op tijd voor het ophalen , vriendelijk .En het reinigen geeft het gewenste resultaat.Voor herhaling vatbaar.
Bedankt voor uw reactie op het klantentevredenheidsonderzoek en graag tot de volgende keer
Wij willen u hartelijk bedanken voor de positieve beoordeling op ons onderzoek. Tevreden klanten dat is voor ons de beste reclame die wij kunnen krijgen.
Over het algemeen ben ik tevreden. Het is wel een kostbaar gebeuren.
Bedankt voor u reactie op het klantentevredenheidsonderzoek en tot de volgende keer.
Hartelijk dank voor het invullen van het klantentevredenheidsonderzoek. Wij vinden het jammer dat ondanks alle inspanningen niet het optimale resultaat is behaald. Maar hopen dat u toch tevreden bent over onze dienstverlening.
Bedankt voor u reactie op het tevredenheidsonderzoek en graag tot de volgende keer
Erg klantvriendelijk en zorgzaam, komen hun afspraken na en zijn helder over de kosten.
Bedankt voor de beoordeling dit is een enorme waardering voor de inzet van alle medewerkers om tot een optimale dienstverlening te komen.
Wij danken u hartelijk voor u reactie op het klantentevredenheidsonderzoek en graag tot de volgende keer
prima,geen opmerkingen
Bedankt voor u positieve reactie op onze dienstverlening
We zijn na ons telefoontje meteen goed voorgelicht . En er was snel een prijsopgave. Het resultaat was zeer goed. Zullen zeker andere mensen u aanbevelen
Bedankt voor uw reactie en graag tot de volgende keer
Al 25 jaar steven wij naar kwaliteit en service en waarderen u positieve reactie enorm.
zeer positief; redelijk aan de prijs, maar dan krijg je ook wat!
Wij willen u hartelijk danken voor u positieve reactie op onze dienstverlening.
Wordt altijd correct en netjes gewerkt. Heb totaal geen klachten.
Heb ik in eerste instantie via e-mail doorgegeven, maar wil best herhalen dat ik zeer tevreden ben.
Bedankt voor u reactie op het klantentevredenheidsonderzoek en graag tot de volgende keer
Bedankt voor u opdracht en de reactie op het klantentevredenheidsonderzoek
Uilenwaard 42
5236 WB 's-hertogenbosch