Ondanks mijn hoge verwachtingen is het resultaat geweldig. Onze stoffen fauteuils waren erg vervuild door het langslopen van onze hond. Echter na de behandeling weer als nieuw. Super resultaat!
Alles had een prima verloop, op de betaling na . Kaart ??
Professioneel, prijs/kwaliteit is heel goed, snel en dit allemaal ontzettend vriendelijk. Ik bel de volgende keer weer…
*vriendelijk *duidelijk *prijs-kwaliteit is goed
Zeer goede ervaring met de heer Fredriks. Hij heeft onze lichtgrijze bank gereinigd. Na het opdrogen, constateerden we nog een aantal lichte vlekken / verkleuringen. Dit hebben we bij hem aangegeven waarop hij kort daarop is terug gekomen en de bank daar waar nodig opnieuw behandelde. Deze ziet er weer als nieuw uit. Top.
Ik heb enkele weken gewacht , geen respons op mijn mail. Heb toen een andere firma gecontracteerd. Enkele weken nadien heb ik bericht gehad. Te laat spijtig.
Goede prijs/kwaliteit, snel afspraak ingepland en goede naservice.
Bereikbaarheid kan beter.
Zelfs de zeer intensieve vlekken die al jàren in de vloerbedekking zaten zijn verdwenen als sneeuw voor de zon! De (meevallende) kosten zijn het zeker waard! Zeer vriendelijke Patrick Fredriks!
Goede info gekregen. Afspraken werden prima nagekomen. Zeer goed resultaat van het schoonmaken van mijn vloerkleed. Goede prijs.
We wilde onze kussens van de caravan gereinigd hebben. Omdat ik allergisch ben voor geuren is dit best lastig. Chemdry is voor mij de oplossing en we kregen onze kussens schoon en zonder geur terug. We zijn helemaal happy de peppy met hun. Hartelijk dank.
Onlangs hebben we onze 9 jaar oude bank laten reinigen door Chem-Dry Fredriks en de bank ziet er weer uit als nieuw. De bank kan zo weer een aantal jaren mee. Ze komen aan huis, dus geen gesjouw met de meubels. Wij zijn heel tevreden, zeker een aanrader om te laten doen!
super service, afspraak is afspraak. een aanrader voor iedereen die zijn tapijt gereinigd will hebben.