Erg goed
gewoon......tevreden
Hr Bavelaar komt afspraken punctueel na en voert alles conform afspraak uit! Compliment
Goed, snel, persoonlijk contact, vakmanschap - dat is ChemDry voor me.
Het tapijt is keurig schoon goed gedaan
heel goed
goede job (funny gezien de naam) deskundig vriendelijk personeel en zeer behulpzaam
Goede ervaring. Maar dat wisten we al van vorige keren.
"Plat" ge-/belopen hoogpolig tapijt ziet weer als schoon en heeft veerkracht terug.
Grote klasse Arjan! Vakkundig gewerkt en goed meegeholpen met mobilisatie van het zwaardere meubilair. Chapeau ( zoals wij dat op z'n Kattiks zeggen ).
In een woord geweldig! Twee trappen en twee overlopen met vlekken en zwarte strepen onder de overloopdeur van de tocht, tapijt van 11 jaar oud en alles is prachtig schoon geworden en opgelicht. Heel, heel erg tevreden.
Heel erg tevreden, maar het tapijt was heel lang weg van: 22 augustus - 9 oktober.
helemaal tevreden
Keurig en correct geholpen door Job Bavelaar
Geweldig! Vloerbedekking is helemaal schoon! Personeel is heel aardig en behulpzaam! Die dikke 9 is verdiend!
Een prachtig resultaat
Aangezien ik zelf vanwege een operatie niet thuis was, is e.e.a. niet door mij geregeld. In 2011 vanwege eenzelfde situatie voor de eerste keer op aanbeveling.
Resultaat reiniging tapijt is uitstekend ! Jammer dat ik na 6 weken (i.p.v. de afgesproken 2 a 3 weken) zelf moest vragen wat de stand van zaken was. Een telefoontje of berichtje dat de reiniging was langer op zich zou laten wachten had ik zeer op prijs gesteld.
uitstekend, boven verwachting
Onze woonkamervloer is weer mooi schoon, ziet er prima uit.