prettig contact goede uitleg hoe het precies werkt
Vakkundig schoongemaakt Prima resultaat Zeer tevreden
Ik hoef hier toch niets meer aan toe te voegen?
Correct en toegewijd
Ik hou van flexibiliteit. Bij Job Bavelaar krijg je dat nog zoals het hoort! Gewoon leveren wanneer de klant het wil. En dat het dan iets langer duurt omdat ze niet in de buurt zijn snap ik dan wel! communicatie is top!
Perfect!!!
Zeer prettige kennismaking, eerst telefonisch (heel belangrijk ) daarna de vakman die, in ons geval, de twee stoeltjes kwam bekijken. Vakmanschap, wat hij beloofde ( voorzichtig) werd waargemaakt. Wij zijn zeer tevreden of het resultaat en zullen dit bedrijf zeker aanbevelen!
Tot op heden alleen maar positieve ervaring. Ook bij evt. nabehandeling !
Twee Leolux banken weer onherkenbaar schoon. Want wat waren ze vies!! Meteen geïmpregneerd, dat maakt voor de toekomst het onderhoud makkelijker (hoop ik). Eentje ook weer prachtig van kleur. De ander niet, maar dat is de schuld van de zon. We zijn blij dat het zo gedaan hebben i.p.v. opnieuw stofferen. Dat stellen we een paar jaar uit. Over het personeel kan ik niks zeggen, geen idee of er personeel bij betrokken is.
Prettige samenwerking; het resultaat was wat ik ervan gehoopt had.
Vloerbedekking is heel goed behandeld is mooi schoon geworden, wij zijn zeer tevreden!!! Het veel werk geweest maar het resultaat is prachtig.
geweldig
net bedrijf en kundig
Heb een hele aardige man gesproken, weet zijn naam niet precies meer maar hij was heel goed en deskundig
Alles goed verzorgt.
Goed geregeld, afspraken nagekomen en een supermooi resultaat.
Ik heb Chem Dry Job Bavelaar al een aantal keer in het verleden gebruikt. Ik ben enorm te spreken over de klantvriendelijkheid van de medewerkers, en natuurlijk het resultaat. De banken en trap zien er weer perfect uit. Zelfs de meest hardnekkige vlekken weten ze goed aan te pakken. Volgende keer gebruik ik ze weer.
Met CHEMDRY lijkt een bijna vlekkenloos bestaan mogelijk.
Niet alleen het resultaat is verbluffend maar ook de flexibiliteit en snelheid. We zaten met een deadline mbt verbouwing en de planning was belangrijk. Afspraken zijn perfect nagekomen. Echt top! Bedankt, Hans Messemaker.
Ik ben al jaren klant. En al jaren dezelfde jongen die komt. Zorg goed voor hem want hij moet niet weggaan. Dat zou een ramp zijn voor het bedrijf. Tis zwaar werk en zorgvuldigheid is geboden.