Fijne service

Ik ben goed geholpen in de zaak, goed advies en heb een mooie bank nu. Hij was op voorraad dus hij kon meteen mee. Het personeel was vriendelijk ben er erg blij mee.

Decent experience but not the best

Material and quality is not a question, but the time it takes to delivery is way to long that's a fact, and the possibility in paying in 12x times was not negotiable in the table when they had that option, only saying everything needs to be paid until you pick it in the store (costs for delivery is high when you already paying for expensive sofa), but I still recommend it because you can choose what type of sofa and which material you want, that you can't find that around the corner.

• Would you recommend us? Yes

Goed geholpen in Amersfoort, niet opdringerig. Mooie bank gevonden in de opstelling die wij zochten en snel een deal kunnen sluiten. Tweede bank van Seats and Sofa’s, hopelijk bevalt deze net zo goed als de vorige. Nu 6-12 weken wachten.

Goed geholpen!

Goede hulp en advies gekregen, fijne eerlijke medewerker.

prima 8 omdat 10 voor God en 9 voor de meester de klantvriendelijkheid is eigenlijk een 10

een uitstekende en klantvriendelijke ervaring

Goede ontvangst.

Verkoper ricardo deed zen best voor ons.aardige gozert.uiteindelijk een bank gekocht.moet nog geleverd worden dus ben pas op de helft,haha.tot nu toe positieve ervaring.

Goede service,

Ik was heel tevreden met de service die gegeven werd. Je word gewoon met een prijslijst de winkel ingestuurd, je krijgt de ruimte om zelf rond te kijken en te voelen en in het geval dat we advies nodig hadden werd er echt geluisterd naar wat we zochten en op basis van de goede communicatie hebben wij een een bank gekocht waar met alle eisen en wensen rekening is gehouden. Super tevreden. Dankkewel.

geweldig geholpen alleen dat je nog de bezorgkosten moet betalen vind ik minder nog nooit meegemaakt werd ook pas bij de kassa gezegd toen had ik al getekend

Slechte service , onvriendelijk personeel

Na drie dagen ritssluiting defect en doorgezakte kussens. Je moet de defecte spullen zelf terugbrengen . Erg onvriendelijke medewerkers aan de telefoon. Ik zou hier nooit een bankstel kopen.

Beschadigde bank geleverd.

In september langs geweest bij seats en sofa's zoeterwoude. Hier een passende bank gevonden met een enorm dure stof volgens de verkoper. Een stof wat aldus de werknemer "hufterproof" zou zijn. Zondag 19 november 2023 de bank opgehaald met een bus in Maassluis, voor ons 45 minuten rijden. Bij het uitpakken zien we een flinke beschadiging op de bank, wat dus helemaal niet "hufterproof" lijkt. Gelijk contact met de medewerker en zij vertelde dat we zelf de bank weer naar het filiaal moesten brengen en dan ook weer ophalen in maassluis. Ze willen eventueel regelen dat een bedrijf de spullen haalt alleen de kosten van 75 euro zijn voor jezelf. Daarnaast moet je nogmaals 10-12 weken wachten voordat het gemaakt is (is het nog steeds de vraag of het niet weer beschadigd geleverd wordt). Afgesproken met de medewerkster, omdat het zondag was dat ze me maandag zou terug bellen met eventuele vervolg stappen en dat ik gelijk een melding online moest maken. Maandag 20 november in daglicht nog een duidelijke kras te zien op de bank, nogmaals een melding gemaakt. Gedurende de dag nog steeds niet gebeld, zelf drie keer gebeld naar het filiaal in zoeterwoude. De medewerkster zou contact opnemen met het hoofdkantoor en dan mij dezelfde dag terug bellen zoals zondag is afgesproken. Uiteindelijk zelf nogmaals gebeld om 20:45 en toen vertelde ze dat ik morgen hopelijk iets te horen krijg. Erg slechte gang van zaken. Er wordt zowel door de verkoopmedewerker en baliemedewerkers dingen verteld die niet waargemaakt kunnen worden. Het probleem wordt echt neergelegd bij de koper terwijl wij niet degene zijn die betaald hebben voor een stuk product. Aldus nog steeds aan het wachten op een passende oplossing.

Rugleuning bank na 3 weken doorgezakt

5 aug, 2 en 2 1/2 zits bankstel gekocht. Goed geholpen in Alkmaar. 21 oktober heeft een extern bedrijf, die je zelf moet regelen, de banken gebracht. Tot dusver prima. 3 weken later, rugleuning al een hele deuk in, ingezakt. Servicemelding gemaakt. En daar gaat het mis. Of jezelf even de bank langs het filiaal wilt brengen om na te laten kijken. Tuurlijk joh, past in mijn auto. Seats en sofa's biedt dus totaal geen service als er iets mis is. Koop er nooit meer wat

Sehr gut

Alles wie besprochen gelaufen.Auch die Lieferung war korrekt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vriendelijk personeel

Na wat berichten dat men opdringerig was heb ik daar niets van gemerkt Zijn zeer vriendelijk geholpen

Johan heeft ons goed geholpen.

Klantvriendelijke medewerker, goed advies, goed product

Zeer goede en proffesionele ontvangst en begeleiding

Super goed geholpen door sjef

Super goed geholpen door sjef

goed geholpen met verschillende opties die mogelijk zijn

er is personeel aanwezig die weten wat er mogelijk is waardoor de keuze niet moeilijk wordt.

Zeer aardig en professioneel geholpen door het personeel.

Goede ervaring, vriendelijk personeel, goed geholpen en ook eerlijk naar de klant qua materiaalkeuze, we komen hier zeker terug!

Klantvriendelijke begeleiding gedurende het gehele proces

Vriendelijke ontvangst, waarna door een goede informatie en begeleiding is gekomen tot een weloverwogen keuze. De wachttijd tot de leveringsdatum is tamelijk lang, maar dat op zich is geen probleem en doet geen afbreuk aan de positieve ervaringen.

Goede service goed geholpen.

Goede service goed geholpen. Jammer dat net de door ons uitgezochte bank niet op voorraad was en er dus toch nog een behoorlijke levertijd op zit. Je gaat tenslotte ook naar seats en sofas omdat je dan gelijk je aankoop mee kunt nemen. De oplossing voor tijdelijk een leenbank vonden wij dan wel weer goed meegedacht. Verder zeer tevreden.

Verkeerd geleverd, kapot geleverd, slecht bereikbaar.

Bank besteld en laten bezorgen van 2100 euro. Op de dag van bezorging (maanden na het bestellen) werd ik gebeld. Bank was toch niet op voorraad in de bestelde opstelling. Wel in spiegelbeeld. Wij akkoord gegaan zodat we de bank in gebruik konden nemen. Uiteindelijk kon de bank dan geleverd worden. Bleek bij het uitpakken dat er een dwarsbalk kapot was. Gelijk gebeld om het te melden, maar we moesten een servicemelding maken. Telefonisch werden we afgepoeierd. Na een week niks gehoord, weer gebeld. Moest ik weer een servicemelding maken. Weer gedaan en uiteindelijk reactie. We mochten de bank KOMEN terugbrengen en dan een andere uitzoeken. De verzendkosten moesten we maar weer zelf betalen. Ze zijn immers geen winkel maar een "Giant Takeaway". Een mooi spelletje om onder bepaalde plichten uit te komen. Uiteindelijk klacht ingediend bij het hoofdkantoor. Na diep overleg zouden ze de bank dan toch op eigen kosten komen omwisselen. De volgende dag zou ik de bevestiging ontvangen. We zijn intussen weer 2 weken verder en er komt niks maar dan ook niks uit hun handen. Ik bel me suf en word telkens afgepoeierd. Als de telefoon uberhaupt wordt opgenomen dan. Schandalig! Een dikke vette AFRADER.

Goed advies

De verkoper stelde de juiste vragen en zo vonden wij de juiste bank met goede stof! We wachten nu de levering af.. we kijken er naar uit!

Top service!

Hartelijk ontvangen en heel fijn geholpen door Martijn. Hij nam zich echt de tijd zodat woj een goede keuze konden maken. Super prijs, kwaliteit. En dezelfde avond konden we al genieten van onze nieuwe bank. Heel tevreden over Seats and Sofas Heerlen!

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.