Prima hulp en assistentie bij het maken van een keuze

Inzake de keuze en de hulp van het personeel daarbij niets dan lof. De levertijd is wel een teleurstelling en ook de verplichting om direct het hele bedrag van de nota te betalen, zeker gezien die lange levertijd.

Uitstekende service

We hebben een bank gekocht en zijn echt uitstekend geholpen door de verkopers. Heel aardige verkopers. Als je binnen komt wordt je gelijk geholpen. TOP TOP TOP

Zeer slecht

Waardeloze service bij filiaal Alkmaar. Ze hebben ons een 'echte' leer bank aangesmeerd die na iets meer dan 2 jaar al vlekken vertoont. Bij melding bij hun krijg ik te horen dat ik maar beter een nieuw bank kan kopen! Dus je doet maar iets meer dan 2 jaar met een zogenaamd echte leren bank van 5 duizend euro. 1 keer en nooit meer dus mensen jullie zijn gewaarschuwd.ps wij zijn erg zuinig mee omgegaan en geen schadelijk producten gebruikt.

goede bediening

wij hebben bij u een hoekbank besteld wij werden prima geholpen en waren ook zeer te vreden konden ook alles kiezen hoe wij de bank willen hebben de prijs was goed maar over de lever tijd waren wij niet te spreken levertijd 10 tot 1weken terwijl in u advertensie staat vandaag besteld en morgen zit u op de bank groeten Nico Springorum

Hoge kwaliteit voor een goede prijs

Mooi nieuw model bankstel gekocht, precies zoals ik wilde hebben, op voorraad en voor een goede prijs. Kwaliteit is perfect. Super snel geleverd. Vriendelijke verkoper. Wat wil je nog meer.

Zeer vriendelijk geholpen en ruime keus

We werden netjes ontvangen en lieten ons ruim de tijd om alles te bekijken om onze keus te maken en een prachtige bankstel uitgezocht Goede advies gekregen en zijn blij dat we bij jullie geslaagd zijn Mvr Gr een tevreden klant

Goed geholpen er werd goed mee gedacht👍

Fijne service ondanks Corona

Ondanks de crisis fijn contact en geen bange toestanden in de winkel

Goed geholpen

Wij zijn goed geholpen met het uitzoeken van de perfecte bank. Ook was het geen probleem dat de hond mee was. Uiteindelijk hebben wij een super mooie bank gekocht voor een mooie prijs

Uitmuntend

Wat een heerlijke Bank Service was geweldig eerst rondsturen daarna pas met vragen komen Zelf ophalen was voor mij een goede mogelijkheid kon ik meteen mijn versleten bankstel afvoeren

goed geholpen

goeie en vriendelijke verkoper met veel geduld

Na een wat moeizame start veel begrip en hulpvaardigheid

de bank op het plaatje in de advertentie was niet aanwezig. Toch tot een goed resultaat gekomen. Tevreden!

Snel en vakkundig advies

Binnen een uur hebben we het bankstel gevonden waar we naar op zoek waren.

Goed ontvangen en vriendelijk antwoord op mijn vragen gehad

Vriendelijk, behulpzaam personeel

Vriendelijk, behulpzaam personeel in een winkel met mooie bankstellen. Kom hier zeker weer !!

Zeer slechte service

zeer slechte service. kwaliteit is niet goed.

Fantastische aanbieding en TOP verkoper met verstand van zaken.

Zeer, Zeer vriendelijk en buitengewoon kundig geholpen. Niet even vlug, maar ruim de tijd voor ons genomen en alles perfect uitgelegd. Hulde voor deze verkoper.

Zeer klantvriendelijk

De werknemers van Seats and sofas in Alkmaar zijn super klantvriendelijk, erg transparant, altijd in voor een leuk praatje, denken met je mee en hebben erg veel geduld! Top!!! Ik beveel dit filiaal en de mensen graag aan!!!

Heb goede hulp/adviesen gekregen. Niet opdringerig personeel, maar ze waren er als we ze nodig hadden. Jammer dat we zo lang op de bank op maat mieten wachten.

zeer netjes geholpennette

nette verkoper niet opdringerig

Een hel

December 2018 een bank gekocht. Dat ik ooit een deal gesloten heb met zulke agressieve verkopers noem ik al mijn eerste fout. Na ontvangst bleek er kleur verschil tussen de delen te zijn. Ik zal de gang van zaken niet uitgebreid beschrijven. Kort samengevat: - Telefoons worden slechts zelden opgenomen ook na meerdere malen bellen; - Als ze jou een keer bellen tijdens werktijd, wordt er geen voicemail achter gelaten; - Er worden beloftes gedaan over terug bellen en mailen die niet na geleefd worden; - Klant vriendelijkheid een 0, meedenken ho maar; Na maanden van contact, of ik kan beter zeggen geen contact. Hebben ze geprobeerd de bank op te halen en boden ze ons een bank aan die zelfs de leverancier ons niet durfde aan te bieden. Heb je dan een middag vrij voor genomen. Paar weken later dan toch gewisseld. De bank zou op nieuw gestoffeerd worden. Na 6 weken al de bank terug. Super lekker zou je zeggen. Nu is er alleen helemaal niks gedaan. Weer terug naar de zaak. Raad eens, ik wacht nog steeds op een telefoontje. Negatieve reclame is ook reclame zullen ze denken. Ik koop hier nooit meer en mijn familie en vrienden raad ik het af en u als lezer zou ik het ook niet adviseren hier een stap binnen te zetten

Tevreden

We zijn erg blij met de hulp die we kregen en de klantvriendelijkheid. We kregen uitgebreide uitleg wat erg duidelijk was.

Mijn ervaring is goed

levering duurt veel te lang koopovereenkomst 101099088131

het is nu 9 weken geleden en heb nog altijd niets gehoord het is vandaag 28-07-2019 morgen kom ik langs in alkmaar en wil het bedrag dat ik heb aan betaald terug. rc linting

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.