3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goed geholpen, verkoper wist waar hij het over had

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zwaar kut

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nadir heeft ons zeer goed geholpen ik zal mijn kennissen ook aanraden. Nadir bedankt voor de top service. Mvg Guney,

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geen geslijm of opdringerig. Verstand van de materialen en doortastende houding. Wist precies wat we zochten en kwam met de juiste aanbeveling. Na onze reactie ‘we meten de hoek nog even na’ dachten ze die komen niet meer terug. Stiekem wel en met de juiste maten. Prettig zakendoen. Tips: doe er incl. afleveren bij en niet nadien kosten rekenen. BV als ze zelf afhalen, 100 euro korting i.p.v. achteraf 150 euro bezeorgkosten rekenen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tweede keer weer zo fijn geholpen! Lisa heeft ons alle keren geholpen maar nu kwam er zelfs iemand bij om te helpen uitrekenen of de bank in de lift zou passen. Geweldig!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn contact, goede service (veel geduld nadat ik een week twijfelde over stof en kleur) en nu een mooie bank gekocht en ... nu wachten op de bank...

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ruime keuze. Zeer vriendelijk personeel die je van goed advies voor ziet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben de benadering van het filiaalpersoneel als zeer positief ervaren, zowel tijdens de keuze van een bank als nadat de koop eenmaal gesloten was. Toen bleek dat er in de levering een onvolkomenheid zat, waren excuses ons deel en werd hier adequaat op gereageerd om dit op korte termijn op te lossen. Niets dan lof voor de medewerkers in Alkmaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn zeer goed en vriendelijk geholpen. De medewerkster dacht goed met ons mee en had alle tijd voor ons Ook een mooie prijs gemaakt.

Goed geholpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg vriendelijke en klantgerichte medewerkers vroegen duidelijk na de behoefte en smaak van klant (Mij Moeder )namen de tijd en personeel is erg goed in het laten visualiseeren van de banken bij klant in huis

4 sterren: goede service, goed behandeld

We kregen goed advies bij onze keuze voor een bankstel. Zowel bij het vinden van de juiste bank die bij ons past als financieel advies. Ik raad deze winkel zeker aan bij andere.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Behulpzaam. Klantvriendelijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

kregen goed uitleg ze laten je ook eerst zelf kijken spontane aardige mensen geen vraag is teveel positief resultaat dus dik tevreden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ben heel goed en vriendelijk geholpen hrt kon niet beter

4 sterren: goede service, goed behandeld

we werden goed geholpen hebben nog nooit zo snel een bankstel gekocht prima

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met onze klacht is prima omgegaan , met een moeizaam begin. Het idee om van kastje naar de muur te worden gestuurd via de telefoon was beduidend minder. Na uiteindelijk de juiste persoon te hebben zijn we er samen goed uitgekomen vandaar onze nieuwe aankoop bij Seatsandsofas.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed geholpen klantvriendelijke personeel en een goede deal

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn naar tevredenheid goed geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben heel leuk en goed geholpen door Lisa. Blij als blik met mijn nieuwe aankoop. Sprak echter 's avonds een vriend die niet zo tevreden was over de service en garantie van Seats and Sofa's. Reviews op internet leiden direct naar Radar.... Ik hoop dat ik blij blijf met mijn aankoop als ik de bank heb ontvangen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zal eerlijk zijn , ook ik had achteraf spijt van mijn aankoop. vnl de kleur en later begon het bedrag vd bank ook te landen.. Het was ruim 800 euro hoger dan mijn budget. Helaas kon de koop niet meer ontbonden worden. Uiteindelijke besloten andere stof uit te zoeken.. Wbt vriendelijkheid vh personeel daar is helemaal niets op aan te merken. Ik heb alleen moeite met de manier van verkopen. Elke X als de twijffel weer toesloeg heb ik contact gezocht met het filiaal in Alkmaar. Ze hebben engelen geduld met mij gehad. Ik heb mijn. bank 20 juni jl gekocht. Alles wat voor de 22e juni bij de leverancier binnen was , zou voor 6 aug geleverd worden. Daar moet ik dan nog even geduld voor hebben. Als laatste ben ik nog een keer terug gegaan naar de winkel en heb ik een bijzonder fijn gesprek gehad met Martin. Hij heeft de laatste onzekerheden en onrust bij mij kunnen wegnemen. Voor nu deze recentie van mij. Dankjulliewel wel voor jullie geduld en begrip. En Martin een positieve Recemtie voor jou heb je wel verdiend!!!

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.