Ik werd zeer goed geholpen. Ze hadden de kleur die ik wou niet en gingen rond bellen tot ik er een

Ze gingen rond bellen tot ze de kleur hadden gevonden bij de andere filliaal die ik wou. Ook advieseerde ze een externe bezorger die mijn moeder zeer goed had geholpen. Deze meneer had zoveel geduld dat hij de stoel gebruiksklaar maakte voor mijn moeder. Top service

De Verkoper heeft ons goed geholpen

Goed bankstel, voor een mooie prijs.

Prettig

Verkoper "Johan" heeft ons heel goed geholpen. Fijne duidelijke uitleg en korting. Nu is het wachten op de banken. Hopelijk zijn ze net zo goed als beloofd.

Goede ervaring

Vriendelijke dienst, behulpzaam.

Super service

Wij hebben een bank gekocht bij seats and sofa’s en de service is echt geweldig. Ze wilden mee denken naar een oplossing voor onze situatie en dat is ook zeer zeker gelukt!

Prima service!

Fijn ontvangen met bakje koffie, denken mee met wensen en fijn dat banken veelal naar wens zijn aan te passen.

Ben heel goed en snel geholpen aan de juiste bank

Prima service !

Tijdens mijn bezichtiging naar een goede smaakvolle zit meubel werd ik vaak geassisteerd en geadviseerd door een sympathieke slanke mooie vrolijke dame die overtuigend haar werk deed

geweldig!

Ben geholpen door de Heer Alex Damir. Een verkoper die ter zake kundig is en zeer klantvriendelijk!!

Wij zijn zeer goed ontvangen door verkoper Mees te Capelle a/d IJssel. Rustig door de winkel gegaan en daarna werken we uitstekend geholpen met vragen die wij hadden over het product.

Geweldig!

Ontzettend goed geholpen door de verkoper en er werd goed meegedacht. Heel tevreden!!

Klantvriendelijk

Goed in geleverd

Goed behandeld

Zeer hulpvaardige service en goede prijs

Hartelijk ontvangen en een vrolijke verkoper die ons zeer goed geholpen heeft Bank moet nog geleverd worden maar het winkelbezoek was super

Mooie prijs kwaliteit.

Goed advies op de juiste leer soort. Goede prijs.

perfect geholpen door vriendelijk personeel bedankt allemaal.

vriendelijk geholpen

heel netjes vriendelijk

omruiulen is er niet bij

Meer dan uitstekend geholpen in de megastore. Koffie/thee/ prijsopgave en mogelijkheden van elk model is direct beschikbaar. Thuis afgeleverd bleek onze bank toch meer plaats in te nemen dan wenselijk en daarom gevraagd of een tweezits omgerruild of met bijbetaling kon worden veranderd in een éénzitter. Die kogelijkheiod is er niet. De‘ oude’ 2 zitter wordt niet. retour genimen en ik kan wel een nieuwe 1zitter bestellen voor bijna 600 euro. Dat je het even weet. In de shoroom lijken de bankstellen niet zo groot maar eenmaal thuis… :)

Goed geholpen en een goede prijs

Goed klantvriendelijk geholpen en de aankoop voor een goede prijs.

Aankoop in een prettige sfeer

Fijn geholpen door een professioneel team zonder dat er opdringerig gehandeld werd. 2 weken geleden al binnen geweest en wij werden meteen herkend. Precies wat een klant wil. Kortom een bankstel ( met toch nog eindejaars korting) en een prettig gevoel rijker. En wat minder armer ( prijs bankstel)naar huis. Nu nog even wachten tot ons nieuwe bankstel klaar is. Dat kan en was ons al 2 weken geleden verteld. Mvg. Yuni en Gerard

Hartelijk verwelkomt in de zaak goede service

Er was een hele gezellige sfeer en we werden heel goed geholpen en geadviseerd. Kregen direct bij aankomst uitleg en een kop thee aangeboden. Geen vraag was teveel. Hele aangename ervaring! Ik zou deze locatie zeker aanraden!!! We kwamen binnen om eigenlijk eerst even te kijken en zijn gelijk geslaagd met een hele mooie nieuw bankstel voor ons gezin!!! De medewerker dacht ook echt met ons mee. Echt heel waardevol!!! Bedankt!!!!!!

Mooie bank, vriendelijke bediening maar super slechte afhandeling schade

Op 29 november heb ik in de winkel van Seats and Sofas Capelle een mooie hoekbank gekocht voor een klant van de voedselbank. De verkopers in de winkel waren heel vriendelijk en behulpzaam. De bank is betaald door een diaconie van de kerk. Helaas werd de bank met schade aan verpakkingsmateriaal en bank bij de klant afgeleverd. Toen wij bezwaar maakten, reageerde het bedrijf pas na herhaaldelijk aandringen, belde niet terug op het door hen zelf per mail aangekondigd tijdstip en liet ons toen schriftelijk weten dat nog zij nog het transportbedrijf aansprakelijk zijn voor de schade. De voedselbankklant is teleurgesteld, voelt zich niet serieus genomen en respectloos behandeld.

Leuke verkoop

Mijn verkoper was Johan of John!! en daar heb ik goede zaken mee kunnen doen. Mooie bank gekocht en goede prijs ervoor

Goed geholpen met het maken van een keuze

Jammer dat ik er bij de kassa pas achter kwam dat er voor mijn bank een levertijd is van week 5 2024 tot maximaal week 16 2024. Zou ik niet verwachten van seats en sofas

Wat ik heel raar vind dat je apart je het vervoer van je bankstel moet betalen dit heb ik nog nooit mee gemaakt graag een reachtie

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.