heb een klacht ingediend ons bank kraak en piep heel erg na 3 weken. Ze zeggen kom hem maar brengen hoe dan de bank is mega groot en wij hebben geen auto en we kunnen niet tillen want we zijn ziek. Dus graag een passende oplossing dat jullie gewoon komen kijken bij ons.
Beste heer/ mevrouw Valkenburg, Hartelijk dank voor uw bericht en wat vervelend dat u zich in deze situatie bevind. Graag zouden wij u hierom willen vragen om bovenstaande uitleg inclusief uw order gegevens (ordernummer en klantnummer), te versturen naar [email protected] Zodoende kunnen wij dit z.s.m. voor u in behandeling nemen. Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas.
Ik heb geen wordt voor alleen zou mooi zijn als er salontafel te koop had of erbij aangeboden zal mooi zijn
Beste Bülent Demir, Hartelijk dank voor je positieve recensie en lovende woorden! Gezien wij gespecialiseerd zijn in banken en stoelen hebben wij alleen bijpassende hockers bij bijna al onze modellen. Mocht dit zijn wat u voor ogen had hete wij u graag opnieuw van harte welkom. Anders wensen wij u nog veel plezier met het vinden van een leuke salontafel. Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas.
Super vriendelijk en meedenkend geholpen bij de aanschaf van een nieuwe lounchbank.
Beste mevrouw De Jonge, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Veel plezier gewenst met uw nieuwe loungebank! Met vriendelijke groet, Michael - Seats and Sofas
Geruime tijd geleden een lederen hoekbank gekocht. Ging op een gegeven moment doorzakken.Meubelmaker binnenvering vervangen maar was niet afdoende.Mochten een ander bankstel uitzoeken maar zakte helaas ook door.Na veel vijven en zessen had Seats en Sofa's besloten dat we ons geld terug kregen en mochten zelfs het huishoudpakket houden.Top service van het filiaal Megastores.We gaan op zeker langs met een doos gebak.We zij er heel blij mee.
Beste Gerard en Thea, Bedankt voor het delen van jullie ervaring, en wat fijn om te horen dat het probleem naar tevredenheid is opgelost. Wij hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Ricardo - Seats and Sofas
Bij binnenkomst welkom geheten info gekregen en we konden rondkijken. Vriendelijk en professioneel personeel. Goed geïnformeerd over de vervolgstappen na aankoop.
Beste mevrouw Bruijnius, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas
De verkoper nam de tijd voor ons, beantwoordde onze vragen, drong niets op. We hadden het gevoel ons eigen gang te gaan, maar zodra we een vraag hadden, was hij er met het antwoord. Erg goed, werd nog gezellig zelfs.
Beste Charlot, Bedankt voor uw positieve reactie! Het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas
Werd goed geholpen door Martijn. Wat mij alleen opviel was dat de aanbiedingen in de folder haast niet in de winkel stond!
Beste Gaby, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling en kritiek. Wij willen u veel plezier wensen met uw aankoop! Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas
ons koopproces verliep prettig. Nu even afwachten tot de banken leverd zijn
Beste Ed, Bedankt voor de review. Heel veel plezier toegewenst met uw nieuwe banken. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
De verkoper Alex heeft me overtuigd dat ik een goede aankoop gedaan heb. Hij wist alles te vertellen over de constructie van de bank en de stof die ik erop wilde hebben. Ben zeer tevreden.
Beste Joke, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Ik ben goed geholpen door de medewerkers.
Beste meneer, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
De winkelbediende was vriendelijk en kon uitstekend meedenken over wat voor bank en in welke kleur ik zou gaan kiezen. Niet goedkoop wel een fijn produkt!
Beste Wim, Erg bedankt voor de positieve review en lovende woorden, dit horen wij graag! Wij wensen u veel plezier toe met uw aankoop! Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas
We hebben rustig alle banken bekeken en heel belangrijk de verkoper nam écht de tijd voor ons. Geen gedwongen sfeer. Maar juist alleen maar meedenkend. We hebben de knoop doorgehakt en over 12 weken zitten we op onze nieuwe bank! Tot zover helemaal tevreden en hopelijk over 12 weken super tevreden! De verkoper en de manager van megastores Den Haag, echt top!
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, Ricardo – Seats and Sofas
Erg vriendelijke personeel. Staan klaar om je te helpen en te adviseren. Nemen daar ook echt de tijd voor. Voelde me als klant zijnde echt gehoord en fijn geholpen. Zeker een aanrader. Assortiment erg divers.
Nette en professionele behandeling , zoals we gewend zijn . Ga zo door .
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie! Het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas
Mijn ervaring was uitbundig
Mijn conclusie: - Moeilijk tot niet te bereiken. - Leggen schuld bij anderen - Niet concreet - Houden zich niet aan afspraken - Administratie niet op orde - Onvriendelijk personeel aan de telefoon - Leveren wellicht showmodellen? Of geen finalcheck bij uitleveren. - Communicatie met hun bezorgdiensten is uitermate slecht. - De bank als bank (excl. de vlekken) is prima, alleen de service is kansloos!
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor uw feedback. Met vriendelijke groet, Ricardo – Seats and Sofas
Was heel goed, Heel maal blij met medewerkers Hun hijft mijn heel goed hulpen, Vriendelijk groetjes, Van Ali Tarar,
Klant vriendelijkheid
Beste heer/mevrouw Aishelin, Bedankt voor de positieve review. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Ik heb ongeveer een uur over een bank getwijfeld en werd aan het einde net zo vriendelijk geholpen als aan het begin
Beste Jas, Dank voor uw reactie, heel veel plezier met uw nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Bij binnen komst werden we netjes gegroet en werd er uitleg gegeven + de prijzen boek. Zo konden we rustig veder kijken als we vragen hadden konden we het zeggen. We hebben een bank genomen met de stof die wij wouden. Een top filiaal in de Megastores!
Beste Virginia, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Heel veel plezier met uw nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
goed geholpen door een dame. liet mij alles goed zien en vertelde wat ik wilde weten. later nog een meneer die wat aanvulling gaf.
Beste mevrouw Voorham, bedankt voor uw positieve woorden. Met vriendelijke groet, Angela - seats and sofas
Er werd meegekeken en we werden zeer goed geïnformeerd. We zijn samen tot een hele goede overeenkomst gekomen, een hele goede prijs voor 2 hele mooie banken! Top!
Beste mevrouw, bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Angela - seats and sofas
Prima geholpen
Beste mevrouw Irene, Dank voor uw reactie, heel veel plezier met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Prima ontvangst en er behulpzaam bij het maken onze keuze. Tevens een leuk aanbod qua prijs, en vandaar onze aankoop.
Prettige ontvangst, uitleg, uitproberen van zitten/liggen op banken, vergelijkingen, kortom een aanrader.
Beste Charlotte, Hartelijk bedankt voor je positieve review. Veel plezier van uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet Sylvia - Seats and Sofas
Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.