Excellent Service!

Thank you Martin from the Eindhoven branch - great service!

• Would you recommend us? Yes

uiteindelijk de klacht netjes opgelost.

Wij hadden vorig jaar, aug 2023, een nieuwe bank in ontvangst mogen nemen. Echter was de bank na amper 8 maanden al niet meer naar wens. De zitting was op verschillende plekken al doorgezakt en de bekleding zag er ook al niet meer zo netjes uit. In eerste instantie viel er aan de bekleding niet veel te doen volgens het personeel van Seats en Sofas, echter de bank konden ze opnieuw opvullen. Echter toen er werd opgemerkt dat wij hier toch niet over te spreken waren kregen we alsnog een van de beste verkopers, zo werd er gezegd, om met ons mee te kijken naar een gedegen oplossing voor het probleem. En wat voor een verkoper. Echt een hele fijne man,die Martijn. Duidelijke uitleg, eerlijk en vooral heel open en zonder doekjes er omheen te winden. Uiteindelijk werd wel duidelijk dat de bank die ons verkocht is niet voldeed aan onze levensstijl en de huisdieren die wij hebben. We hebben een andere bank uitgezocht tegen een fors gereduceerde prijs. Deze word in aug van dit jaar geleverd, erg benieuwd. Bedankt voor de geboden service.

Great deal and service

Thank you to Damien for a patient and kind service and really thinking along. Buying a great sofa is one thing, but knowing that experience in itself was also great is also worth a lot! Thank you!

Heel goed geholpen

Goed advies en informatie gekregen. Erg tevreden!

Goed geholpen en een top bank!

Zeer goed geholpen door de verkoper Martijn. Heb een top bank!

Vriendelijke mensen, behulpzaam, geduldig en meedenkend (Filiaal Eindhoven)

De verkoper had veel parate kennis over alle modellen banken. Vertelde ons de voordelen maar ook de nadelen van verschillende banken. Uiteindelijk kwamen we zo bij de gewenste bank uit met de gewenste prijs.

Bo en Bryan in eindhoven hebben ons super geholpen

Top medewerkers geode service en hulp, wij zojn geslaagd

Top geholpen door Martijn

Martijn heeft goed geluisterd naar mijn wensen en een mooi aanbod op maat gedaan!

Deze was super!

We werden geholpen door een hele nette rustige man en niet door hem opgedrongen. Hij gaf tips en wist ons goed te helpen hiermee

Vriendelijk, deal snel gesloten

Goed ontvangen en goed geholpen, de deal was snel gemaakt

Goed geholpen

Heel duidelijke uitleg ook mee gedacht met onze mogelijkheden

Goed geholpen

Fijn gewinkeld alleen jammer van de lange levertijd

Erg vriendelijk

Ruimen keuze ,leuke winkel ik er een goede keuze kunnen maken

In het laatste uurtje samen met mijn vriendin aangekomen in de winkel in Eindhoven. Ondanks dat wij de laatste klanten waren toch super geholpen door Floor en haar collega’s.

Prima geholpen

Goed geholpen

Winkel in Eindhoven is een beetje rommelig maar personeel is behulpzaam. We zijn goed geholpen en je kunt er ook nog een beetje handelen over de prijs, leuk!

Slechte service en meubels

Prachtige bank gekocht, binnen het jaar al flinke doorzitplekken ondanks dat we volgens de verkoper de ‘beste vulling’ hadden gekozen, extra voor bij betaald zelfs. Voor levering 100€ betaald maar om te laten nakijken moesten we m zelf komen brengen. Bankstel is 4 meter, heb geen vrachtwagen om dat te brengen. Heel jammer, nooit meer Seats and Sofa’s.

Goede service en vriendelijk personeel.

Goed geholpen met de keuze die wij wilde.

Zeer goed!

Hele prettige hulp gekregen bij het uitzoeken van een nieuwe bank!

Geweldig !

Zelden hebben wij een dergelijke positieve ervaring gehad tijdens de aankoop van meubels.De verkoper was was zeer informatief en legde de voor en nadelen van elk bankstel goed uit waardoor wij uiteindelijk toch makkelijk de beslissing konden maken voor kwaliteit.

Aanwezig personeel is zeer behulpzaam, denken mee, praktisch en efficiënt!!

Omdat onze woonkamer niet zo groot is, is het belangrijk dat er naar de afmetingen van het bankstel moet worden gekeken. We werden daarbij geholpen in wat voor mogelijkheden er zijn.

Vriendelijk personeel en eerlijk advies.

We werden vriendelijk geholpen. Er werd goed naar ons geluisterd. We zijn tevreden met de aankoop.

Vriendelijk en werden goed geholpen en voor de tweede keer een mooie bank gekocht

Rechtstreeks naar seats and sofa gereden en onze tweede bank daar gekocht , altijd vriendelijk en wordt altijd goed geholpen en er staat altijd iets moois tussen dus weer dik tevreden

Beste ervaring ooit

Een bank uit voorraad gekocht , die konden we de zelfde avond ophalen ! Dat beviel zo goed dat we nog 1 bank hebben gehaald die was helaas op bestelling , maar zou 6-12 weken duren maar was met 7 weken al binnen :) Ben super geholpen door een jonge gozer met bril bij hem moet je zeker zijn deze man heb er echt verstand van Ik raad iedereen aan om hier in Eindhoven tekopen.

Leugens en oneindig lange levertijden

Volledige bank aanbetaald op 04-04-2023, nu op 26-07-2023 nog steeds geen bank. Tijdens het bestellen meerdere keren aangegeven dat de bank er binnen 12 weken zou zijn. Na een hoop mailen en bellen nu uiteindelijk als einddatum de laatste week voor de deadline in de overeenkomst gekregen, maar verwacht natuurlijk niet dat deze wordt gehaald door zo een onprofessionele firma. Raad iedereen af hier een bank te bestellen.

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.