vlot en netjes

naar volle tevredenheid

Goed geholpen vind de prijzen wel erg onduidelijk weergegeven in de winkel.

In één keer geslaagd

Ruim assortiment en voor iedereen wat te vinden. Het is alleen jammer dat "vandaag kopen, vandaag zitten" niet klopt en dat je toch gewoon 6-12 weken moet wachten op je bank. Maar dan zit je ook voordelig en goed!

super goed bedrijf

vandaag een bank gekocht goed onderhandeld en kwamen tot een zeer goede prijs uit. direct uit voorraad meegenomen personeel is vriendelijke geen opdringerig gevoel gehad. ik ben netjes geholpen . een goed bedrijf die weet waar ze het over hebben. ga zo door . groetjes pieter en romana.

SUPER MOOIE BANK , heel blij mee!

Heel blij mee met onze nieuwe bank! Was gelijk verliefd op en mooie prijsje!!

Klantvriendelijke winkel

Klantvriendelijk,goede service

Vriendelijk personeel die met je mee wil denken.

Heel erg fijn ontvangen en erg vriendelijk personeel. Ik zou het zeker aanraden en we zijn erg blij met onze aankoop.

prima geholpen met goed resultaat van een aankoop

Fijn contact met de verkoper die goed luisterde naar wat wij zochten. Snel resultaat met mooie aankoop voor juiste prijs.

goedkoop en echt mooi

hele mooie meubels voor een goede prijs

personeel erg vriendelijk

Heb een bank gekocht de edge. Prachtig mooi maar, hij is beschadigd. Nu wil het hoofdkantoor dat ik met de hele bank en verpakkingsmatriaal terug ga naar de winkel. dat is niet te doen. Een andere optie hebben ze geen boodschap aan. Erg jammer dit. Nogmaals ik heb geen commentaar op het personeel.

Goed aanbod en vriendelijke mensen

Een groot pand vol met heel veel mogelijkheden. Wij werden gelijk goed en vakkundig geholpen. Al snel konden wij een mooie bank uit het assortiment filteren. en gaan hiervan in de nabije toekomst heerlijk van genieten. Prijs technisch ook prima in order.

hele leuke ervaring met de verkoper

wij zijn heel goed geholpen door de verkoper

Prettige, vakkundige en klantgerichte begeleiding

Wij werden erg vriendelijk ontvangen. De medewerker wist een goede en prettige balans te vinden in het adviseren/begeleiden en het even met rust laten. (niet opdringerig) Daarbij werden onze wensen goed vertaald. In eerste instantie twijfelden wij nog tussen twee banken maar hierop ging de medewerker adequaat te werk en heeft ons weten te overtuigen om direct te kopen. Ook de 'Day After' zijn wij nog steeds blij met onze aankoop.

Goed en klantvriendelijk

Jullie zijn grote bedrijf

Voorgelogen!! Een woord is ook bindend

(Verhuist) Mijn bank paste niet door de trapgat...dus op zoek naar nieuwe bank...Seats and sofas..verhaal verteld dat ik moest binnen 8 weken een bank hebben, langer wou ik niet wachten....dus dat werd mij beloofd mondeling .Ik heb meerdere keren gebeld en ben er geweest maar na 8 weken geen bank...dus bank geannuleerd. Toen werd ik na een week gebeld of ik dan misschien een andere bank wou uit de winkel???eeeh!!nee ik wou deze bank..toch afspraak!!Nou ik kon voor hetzelfde bedrag een bank uitzoeken omdat ik niet langer kon wachten zodat ik niet de 30,%annulering kosten moest betalen......dus met andere woorden is het geen probleem een bank te annuleren als je maar een andere koopt maar ik wou dat niet .Dus de aankoop doet er dan niet toe,begrijp ik uit deze woorden.Toen werd ik gewaarschuwd voor dat ik een rekening van 30 % ?moest betalen en inmiddels een aangetekende brief hierover heb gekregen.....vanuit de Winkel naar Kruit en Kramer gereden ,bank uitgezocht en binnen 5 dagen thuis bezorgd.!!!!AUB bedenk he eerst voor je daar gaat...andere winkels hoeven niet veel duurder te zijn en zelfs minder en betere kwaliteit enperfecte afhandeling maar seats and sofas.....Nooit weer .....NOOIT!!!!

super goed geholpen

Wij zijn goed geholpen en ook mogelijkheid om te onderhandelen. mooie prijs gemaakt!!! vriendelijk en ze nemen de tijd voor de klant.

het personeel is uiterst beleefd en behulpzaam

dit was mijn eerste ervaring bij Seats and Sofas. Nogmaals zowel in Drachten Alkmaar en Groningen het personeel heel correct en beleefd en ook nog behulpzaam bij al mijn vragen. Alleen van de hoogste baas of eigenaar komt MISLEIDENDE informatie.

Prettige ontvangst en behandeling

In het verleden twee keer tegen een zeer agressieve en opdringerige manier door personeel benaderd. Dit was voor ons een drempel waardoor we moeilijk konden besluiten om naar binnen te stappen. Deze keer werden we echter op een zéér prettige wijze benaderd en verliep ook de onderhandeling op een voor ons zeer correcte en prettige manier. Hoewel we door de eerdere ervaringen eigenlijk niet van plan waren om tot aankoop over te gaan, heeft deze vriendelijke benadering ons tóch over de streep geholpen om dit toch te doen.

Uitstekende service

Werden vriendelijk geholpen door twee dames. Uitstekende service

Samen kijken naar een geschikte oplossing!

Bij mijn bezoek aan Seats and Sofas Groningen werd ik benaderd door de verkoopmedewerker. De medewerker zag ons kijken naar een specifieke bank. De bank sprak ons aan, maar er waren wat details wat we anders zouden zien. Met de medewerker bespraken we onze wensen en hoe deze wensen toch bij de desbetreffende bank konden worden gerealiseerd. In 10 minuten hadden wij de bank naar wens en voor de juiste prijs, een fijne aankoop!

Slecht

Geachte, Ik heb 14 januari een set van banken gekocht bij de winkel Seat's and Sofas (Groningen filliaal). We moesten 12 weken gaan afwachten totdat de banken aankwamen. Toen ze uiteindelijk aankwamen was het heel anders dan wat we gekocht hadden. De stof, de vulling en de frame was helemaal anders. We hadden een klacht ingediend en ze gaven ons gelijk. We hebben 1 mei de banken terug gebracht en ze zeiden dat we maximaal 12 weken hoeven te wachten totdat ze weer goed zijn. Na de wachttijd hebben wij zelf contact opgenomen met Seat's and Sofas om te vragen wat de status van de banken zijn. Ze antwoorden terug met: "de banken zijn weer terug in de winkel, maar er is niet veel veranderd aan ze". We zijn naar de winkel gegaan en hun verwezen ons naar de klantenservice, maar die antwoorden niet op onze emails en ze zeggen aan de telefoon dat ze voor ons niks kunnen betekenen. De winkel heeft contact opgenomen met de hoofdkantoor, maar ze hebben nog steeds niet gereageerd, dus nu weet de winkel ook niet wat ze moeten doen. We zeiden tegen de manager dat we genoeg hebben gewacht en dat we graag ons geld terug willen of dat we de banken mogen inruilen voor een andere bankstel, maar de manager wilt niet luisteren en zegt steeds dat we 12 weken extra moeten wachten. Hij zei ook nog dat als we ons geld zo graag terug willen dat we naar de juridische afdeling moeten gaan. Het is net alsof ze zeggen dat we het maar lekker zelf uit moeten zoeken. Ik zit nu bijna een jaar zonder banken en ze hebben het lef nog om te zeggen dat ik nog langer moet gaan wachten.

Goed geholpen met een mooie deal

Ik werd vooraf goed voorzien van uitleg en kreeg daarna meteen mijn eigen ruimte om zelf even rond te kijken, wanneer ik hulp nodig had was deze er zonder opdringerigheid.

leuke spontane mensen en geven jullie de tijd om te kijken

gewoon een leuke winkel en zeker mooie bankstellen te koop en niet als je binnen komt kunnen we u helpen gewoon relaxt kijken en zeer vriendelijk personeel

goede service en vriendelijke benadering

Ik heb een goede ervaring opgedaan bij seats en sofa's, er werd niet moeilijk gedaan over vervanging van het bankstel die stuk ging. Konden een nieuwe uitzoeken ter waarde wat de vorige gekost heeft en ietsje prijsverschil werd ook niet moeilijk over gedaan.

heel goed en zorgvuldig behandeld

heb heel goed een ervaring gehad met de medewerkers zeker nu wij er voor het eerst zijn geweest

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.