4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben een jaar geleden een bankstel bij U gekocht. Het begint overal in te zakken en wij willen graag dat iemand kontakt met ons opneemt om eens iemand te sturen om het te beoordelen. Mvrg. A.J. Aaldriks

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen, en netjes. Bleef netjes in de budget die ik heb.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima en vlot geholpen door zeer professionele verkopers

Snel en prima geholpen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Belachelijk slechte service. Bank is binnen een paar maanden na aankoop al kapot. De enige manier om geholpen te worden is om de enorme zware hoekbank zelf heen te brengen alleen zodat ze 'even kunnen kijken'. Alles op eigen kosten dus zonder de garantie dat we een nieuwe bank krijgen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vond het vreemd dat de aanbieding met afbeelding in de folder en tevens de bank in de showroom met de prijs ernaast niet overeenkomt met de daadwerkelijke prijs (lees stofcategorie 2 terwijl de aanbieding cat 1 zou moeten zijn). Het is wel zo eerlijk om dat de bank te doen afbeelden en tevens tentoon te stellen zoals de aanbieding geld. Buiten dat door de knappe vrouwelijke medewerker erg prettig geholpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd klantvriendelijk en goed behulpzaam met uitleg.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Nog levering gehad

Super goed geholpen!!

Ja

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een goede opvang van medewerker. Gaf ons de tijd om rustig te kijken. Erg klantvriendelijk. Met positieve afsluiting. We hebben een prachtige bank gekocht😀

we zijn goed geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed en vriendelijk te helpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Beoordeling puur gericht op winkelervaring: we werden vriendelijk ontvangen. Alle klanten werden gezien en netjes aangesproken. Niet vervelend op je lip zittend personeel. Bij vragen konden we gelijk terecht en werden we zeer vriendelijk te woord gestaan. Zeer tevreden dus

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik haat winkelen, ik ben altijd de winkel weer uit voordat ik iets gekocht heb. de verkoper hier voelde het blijkbaar goed aan, pushte niet, begon met wat te drinken aanbieden en even ergens te gaan zitten, en voor ik het wist hebben we samen 2 banken en een stoel uitgezocht. ik ben de man dankbaar. Eindelijk iets gekocht dat ik nog mooi vind ook, en niet duur.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer behulpzaam. Goed advies. Geduldig en vriendelijk personeel.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik zit nu al ruim 4 maanden op pootjes van mijn bank te wachten. Iedere keer als ik bel is het over een maand ongeveer heeft u ze. Nu ruim 4 maanden verder heb ik nog geen pootje gezien

4 sterren: goede service, goed behandeld

Juiste kennis , ervaring klantvriendelijkheid en kijkt echt met je mee. Luisterd naar je wensen en keuzes en geeft daar een mening over ze kijken verder dan alle bank ze kijken naar je inrichten etc.... of alles passend is met je nieuwe aan winst. Echt top echt aan te bevelen kunnen ook goed om gaan met kinderen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geholpen, vriendelijk personeel, alleen beetje jammer dat er geadverteerd wordt met: direct uit voorraad meenemen...... Ik moet 2 tot 3 maanden wachten!!

Prima geadviseerd

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

vriendelijke verkopers, nette afhandeling. goed gevoel.

Ik ben positief geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn goed geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe bank. Waar we veel getwijfeld hebben, is dit na enig nadenken in combinatie met alle uitleg en geduld van de verkoper weggenomen.

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.