snelle aankoop en goede aandacht van personeel

Op een zondag even naar binnen gestapt en direct een ideale bank gezien. Aanbetaald en af laten leveren. Dat ging snel.

leuke ochtend gehad

Wij waren eens zo gek om voor het eigen werkzaamheden even in de aller vroegte een afspraakje te maken,. en dat kon op Black Friday. om half 7 in de ochtend, hahaha, maar achteraf was het zeer zeker de moeite waard en zijn we geslaagd voor een nieuwe hoek.

Vriendelijke bediening,snel accuraat en lekkere koffie.

Vriendelijke bediening,snel accuraat en lekkere koffie.

We zijn super geholpen door 2 dames

Vriendelijk geholpen

Wat ik wel vreemd vond....nadat er een prijs berekend was, en ik aangaf om er nog een nachtje over te willen slapen, zakte de prijs van meer dan €2500,- ineens naar €2200,-. Dan moest ik wel meteen beslissen.

De aandacht ,en de tijd die ze voor jouw hebben , Het uitleggen van de verschillende soorten leer Kortom een dikke 10

Super en eerlijke verkopers

Samen met de verkoper tot een super mooie hoekbank gekomen..

professionele begeleiding bij de aankoop van 2 banken m.n. goede begeleiding in de kleur keuze

wij hebben reeds eerder bij seats and sofa`s gekocht. ongeveer 13 jaar geleden 2 chesterfield look banken gekocht, waarvan 1 intensief gebruikt. banken nog redelijk o.k. maar hebben nu wel natuurlijk gebruikers sporen mede ontsaan door onze huisdieren, hond en kat.

onbeschoft/opdringerig personeel

Meteen bij binnenkomst wordt je door meerdere ASO mensen lastig gevallen en opgedrongen. Ook bij duidelijk laten merken dat je met RUST gelaten wilt worden blijven ze je lastig vallen. Op Google heb ik 3 maanden geleden al een review hierover geplaatst. waar ze dan weer een DOM / slap antwoord op geven. Om te testen of ze iets met meldingen op google doen ben ik recent express weer langs gegaan. NIKS hebben ze er mee gedaan. WEER werd ik LASIG gevallen en ik ben NIET de enige, lees de reviews maar. Eentje die een review heeft geschreven op google BENOEMT mijn review zelfs. Dat bewijst maar dat ze bij Seats and Sofas allen maar aan zich zelf denken. Ik zal NOOIT bij hun iets kopen, maar WEL express door de winkel blijven lopen als ik op de woonboulevard ben om hun terug te treiteren en te provoceren tot dat ze STOPPEN met hun ASO gedrag naar mensen die de winkel in komen om te KIJKEN en zich NIKS laten opdringen

Ruime keuze

Ruime keuze en een nog betere prijs kwaliteit verhouding

Was relex winkelen

Hebben prettig gewinkeld , geen opdringerige verkoper alleen wat uitleg , en en als we vragen hadden werden die beantwoord. Daarbij nog een kopje koffie en ook nog geslaagd voor een bankstel. Dus prettig geslaagd.

Geweldige service en klantvriendelijkheid van het personeel

Ik kreeg alle vrijheid op op mijn gemak rond te kijken in de showroom. Vervolgens werd ik deskundig en vriendelijk geholpen door het personeel. Alle lof.

Zeer snelle aflevering

Wij zijn netjes en correct behandeld,en de levering is ook snel gedaan,wij zijn zeer tevreden.

Goede prijs en kwaliteitsverhouding

Goede uitleg en instructies

Alles top

Sehr freundlich und entgegenkommend. Wir können Seats ein Sofa nur weiterempfehlen.

Goede service en thuis bezorgd zelfde dag

Ik liep naar binnen, kreeg een map met de bankstellen met bijbehorende cijfers en liep rustig ronde door de zaak. Bij het bankje dat mij beviel kreeg ik goede uitleg over de mogelijkheden. Erg vriendelijke verkoper die met me meedacht ivm vervoer. 3 uur later was mijn bankje thuisbezorgd en kon ik erop gaan zitten thuis. Al met al een goede service Dankjewel

Snelle en goede service

Werd snel geholpen zonder twijfel de bank gekocht zeer tevreden mee

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk en goede prijs/kwaliteitverhouding.

Alles prima geregeld

Heb probleempje met mijn bankstel gehad maar dat is nu prima opgelost voor ons, goede service van Heerlen

Personeel is klantvriendelijk

Mijn wensen uitgesproken ,en wanneer ik het kwam ophalen ,maakte geen bezwaar tegen

Gevonden wat we zochten binnen ons budget

De verkoper heeft ons zeer goed geholpen en ook heel goede uitleg gegeven voor het maken van onze keuze

Mooie bank snelle service super prijs

De bank beviel meteen. De verkoper was aardig en niet opdringerig . Hij ging meteen informeren naar de mogelijkheden. De uiteindelijke prijs past in ons budget.

Zeer vakkundig en snel geholpen

Nette kennismaking, direct duidelijkheid wat betreft prijzen. Goede voorlichting, men denkt met je mee. Alternatieven in overvloed.

Een super bank goede kwaliteit zit lekker

Klantvriendelijk en geduldig

Rustig rond kunnen kijken, zonder opgejaagd te worden. Aardige verkopers die geduldig uitleggen en uitrekenen, ook als dit meermaals moest, omdat ik van gedachte veranderde.

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.