Waardeloos

Zes november 2023 hoekbank gekocht,uiteraard met vier maanden levertijd. Bank werd uitgeleverd , aar niet de bank die wij hadden besteld Deze bank kon na overleg blijven staan als leenbank Na vijf maanden geïnformeerd naar de hoekbank ,bleek de stof niet leverbaar ,niet eerder over geïnformeerd door Seat en sofa,s Of we even langs wilden komen voor nieuwe stof. Nieuwe stof uitgezocht Toen begon de ellende Bank moest toch retour voor een andere leenbank ondanks andere toezegging Meerdere malen gebeld en naar Hengelo geweest Om een lang verhaal kort te maken eerste week september 2024 zou de bank geleverd worden naar herhaaldelijke belletjes van ons In eerste instantie wist niemand over levering doch een uur later zou er door de vervoeder geleverd worden. Mijn raad is koop niet bij Seat en sofa,s. Dijkstra

We waren op zoek naar een bank en twee fauteuils voor onze nieuw te openen woning voor zeven jonge mensen met een verstandelijke beperking. We zijn uiterst zorgvuldig, vriendelijk en snel geholpen en geslaagd bij Seats en Sofas in Hengelo.

Gewoon geweldig.

Haal al bijna 20 jaar mijn meubels hier in Hengelo, en moet zeggen dat ik nog steeds tevreden ben over de kwaliteit van de meubels en de vriendelijkheid van iedereen hier.

Goed en snel

Goede prijs voor een snelle afhandeling, aardig personeel ook.

Alleen word er wel druk op je gezet vvoor mijn gevoel je kunt niet even overleggen want ze horen vaak we komen straks wel. Terug maar als wij zoiets zeggen menen wij het ook daarom een erg drukkend gevoel om wat te moeten kopen Maar je word voor de rest en super netjes behandled en geholpen. Als je dingen wilt zien alle mogemijk heden worden laten zien dat is wel heel top

Super goeie service!

Heel veel verschillende mogelijkheden over bestellen van onze nieuwe bank! Uiteindelijk tevreden weggegaan en een nieuwe bank gekocht. De man die ons hielp heeft ons ook alles heel goed uitgelegd en dacht heel goed mee met ons. Kortom super service

Hilarisch

Wij hebben ons zeer vermaakt veel lol gehad met iedereen. Goed en duidelijk geholpen ! Nu nog hopen dat de bank net zo bevalt.

Begin er niet aan !

Na veel langer wachten op mijn bestelde bank dan in eerste instantie aangegeven, zouden ze mij tegemoetkomen. Ze wouden mij welgeteld 30 euro tegemoetkomen terwijl ik 6 weken langer op de bank heb zitten wachten.

Fijne meubelzaak veel keus

Een aantal maanden geleden een mooi bankstel en leren stoel gekocht. De verkoper Marc heeft ons uitstekend geholpen om een keus te maken. Vriendelijk en behulpzaam. Heb al eerder bij seats en sofas gekocht , ook toen prima bevallen. Ben nog steeds blij met onze koop. Kan het aanbevelen.

Prettig geholpen en eerlijk advies.

Fijn geholpen en werd goed meegedacht.

Begin er niet aan

Na 5 weken wachten zijn de bestelde bankstellen en bijbehorende stoel en hocker geleverd, ik heb alles binnen 1 dag opgehaald en bij het op de plek zetten kwamen we er achter dat de grootste bank van 2.mtr en 54cm niet correct was geleverd deze was 2.mtr 29cm, dit betekent dat ik na aftrek van de leuningen er niet languit op kan liggen. Bij de aanschaf was dit nou juist het punt waar de koop niet of wel zou doorgaan ik wil graag op een bank languit kunnen liggen ivm mijn rugklachten. Bij het aangeven van deze verkeerd geleverde bank wordt door hun gezegd dat ze hebben geleverd wat er in de koopovereenkomst stond terwijl er in deze overeenkomst geen maten staan.. vervolgens met hoofdkantoor gebeld omdat de vestiging ons niet verder kon helpen.. of wou helpen kregen wij de stelling te horen dat bij aankoop van 1 of meerdere bankstellen er in de vestiging een schets moet worden gemaakt met de bijbehorende maten om dit vast te leggen. Na aandringen om deze te kunnen inzien schijnt het zo te zijn dat de verkoper er geen maten bij heeft gezet en blijft de vestiging er bij dat hun haar verplichtingen zijn nagekomen. Wanneer wij bellen is de seats and sofas ineens gesloten onder kantoortijden.. ik zou iedereen met klem adviseren hier nooooooiiit iets te kopen je wordt gewoon echt serieus genaaid

Super geholpen

Goede uitleg prettige verkoper

Accuraat en vriendelijk

De aankoop verliep voortreffelijk. Een stoel minder netjes afgewerkt. (Nietjes zichtbaar) Jammer. Koeriersdienst niet goed geïnformeerd. Meubels zouden in Duiven staan.

Klantvriendelijk snel geholpen .

Snel geholpen kennis van zaken en klantvriendelijk.

Prima geholpen.

Wij waren verbaasd dat we moesten betalen voor de bezorging en montage van het meubel.dat hebben we nog niet eerder meegemaakt.en deed de leuke korting die we kregen teniet, maar nogmaals we zijn verder goed geholpen.

Een luisterend oor met passend eerlijk advies!

We zijn ontzettend positief over de werkwijze van de betreffende man die ons hielp. Eerlijk en oprecht geholpen.

Helemaal top!

Ontzettend aardig personeel, denken met je mee. We zijn heel goed geholpen bij de keuze voor de nieuwe bank.

Zeer slechte service

Wij hebben bij Seats and Sofas een grote bank gekocht, die j.l. zaterdag is bezorgd. Moesten €119,- alleen voor het bezorgen betalen, hetgeen bij de meeste meubelleveranciers gratis is. Bij nadere inspectie blijkt er een middenpoot afgebroken te zijn. We hebben al ettelijke telefoontjes gepleegd, maar het schijnt erg moeilijk te zijn om dit euvel op te lossen. De bank moest maar terug naar het filiaal in Hengelo, waar ze het nader zouden bekijken. Anders als zij een auto moesten sturen, zouden wij €50,- voorrijkosten moeten betalen, hetgeen toch volslagen belachelijk is!!!! We hebben al ellende genoeg. Deze bank is voor ons momenteel onbruikbaar en daar zitten we nu al 5 dagen mee. Nooooit maar dan ook noooooit meer een bank van Seats and Sofas.

Goede klant vriendelijk

Je wordt netjes en ontvangen en netjes behandeld de verkopers nemen tijd voor de klant

Voortreffelijk!

Vriendelijk ontvangen en na uitleg over werkwijze konden wij rustig onze gang gaan, zonder dat er voortdurend een verkoper achter ons aanliep. Dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Nadat de keuze op 2 banken was gevallen, kwam op ons verzoek de verkoper (met koffie) en was de deal rond.

Gewoon goed

Uitstekende service

Verkopers zagen er goed gekleed uit, niet opdringerig, namen de tijd , dàchten mee en gaven advies. Al met al prettige ervaring.

Wordt goed geholpen door de verkopers

zie onder

gesproken met medewerker Chiel en zijn service was zeer goed

Prettig contact

Afspraken worden nagekomen; prima afhandeling.

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.