We werden direct geholpen op t moment dat we de winkel binnen kwamen. Hierna zelf de tijd gehad en later keurig geholpen door de medewerker.
Beste Kay, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas
Erg betrokken en meedenkend met onze ideeën. Kwamen samen met de verkoper tot een goede bank met top kwaliteit!
Beste Kay, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank. Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas
In winkel was de stoel € 80,00 duurder, na klacht en zonder discussie binnen paar dagen de € 80,00 teruggestort, prima service!!!!
Beste Mien, Bedankt voor het delen van uw ervaring! Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas
Wat zijn wij goed geholpen door de verkoper. Als gevolg van een hokker ophalen voor schoonzusje in deze winkel. Door de winkel gelopen. Aangesproken door de verkoper er lekker bij gaan zitten. Van het een kwam het ander. Een duur bankstel gekocht. Wegens x jarig bestaan een leuke korting kunnen bedingen. Tot zo ver zeer tevreden. Bank is uiteindelijk gearriveerd. 4x met aanhanger leeg heen en nog net 3 cm ruimte over weer terug naar huis om de bank thuis te krijgen. Was niet vermeld dat ze dit niet aan huis brachten. Kan ik overigens nog steeds mee leven. Na een halfjaar gaat er iets kapot waardoor de rugleuning je permanent in een bochel drukt. Gebeld met Seats en Sofa’s. In plaats dat ze de klacht aannemen en actie ondernemen. Moet dit via de klanten service. Oké ik ben niet moeilijk. Krijg je bericht thuis om met de bank naar vestiging Hengelo te komen. Op 9 juni j.l. Wie bedenkt dit??? Belletje er achter aan gedaan op een halve bank kan je niet zitten of liggen. Kan die monteur ook bij ons langs komen. We zijn intussen 4 weken na het belletje en nog steeds geen monteur geweest. Terwijl ik aangaf de voorrijkosten dan wel te willen vergoeden. De verkopers zijn welwillend maar de verdere service na innen van de factuur is ver beneden de maat voor zo’n landelijk misschien zelfs internationaal bedrijf. Aanbeveling dus absoluut NIET
Beste Heer Jacob, Hartelijk dank voor uw bericht. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. We betreuren het dat dit is voorgekomen. Onze welgemeende excuses hiervoor. We willen dit uiteraard zo goed mogelijk met u oplossen. Om dit te kunnen doen zouden wij u vriendelijk willen verzoeken bovenstaand verhaal inclusief uw ordernummer en/of klantnummer te mailen naar [email protected] Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas.
Goed en professioneel geholpen door de leidinggevende van deze winkel in Hengelo. Erg blij met de aankoop.
Beste Arn, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas
Bij binnenkomst direct vriendelijk welkom geheten en een zeer duidelijke uitleg gehad hoe door de megastore te gaan. Vragen, werden op een professionele en rustige uitleg gegeven. Bij het uitzoeken van onze nieuwe zitmeubels werden wij goed voorgelicht over de bekleding, duurzaamheid, voor en nadelen en hoe te onderhouden. Top verkoopster!
Beste heer/ mevrouw Sprengers, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling en lovende woorden! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe meubel(s). Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas.
Vriendelijk geholpen en kwaliteits bankstellen
Beste mevrouw Nijenhuis, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Bij binnenkomst (Hengelo) vriendelijke ontvangen door oudere man en geholpen en prijsafspraak met manager etc contract opgemaakt levertijd circa 6/12 weken uiterlijk ) vervolgens na een paar weken wachten begint het Corona “ gebeld om te vragen of dit enige vorm van vertraging gaat opleveren en of de bestellingen gewoon doorgaan ? Jah hoor gaat gewoon door ! Top! En na 12 weken gebeld natuurlijk we zitten met smart te wachten... vervolgens een man sacherijnig aan de telefoon “ kort door de bocht hij wist niet wanneer er wat binnen kwam / er zaten containers vast in Rotterdam en er kwam montjesmaat binnen...enz Intussen mail verkeer gehad “ ik was verkeerd ingelicht “ want de leveranciers waren dicht geweest en daar zat die van mij ook bij .... conclusie je moet zelf achter je spullen aan vangen hoor niks van hun van uitstel uitleg en we zijn week 13 ook al voorbij...ik wacht nog op een reactie via de mail hoelang ik nu nog moet wachten , Want ben zeker niet van Plan nog eens 12 weken te wachten .. word vervolgd
Beste heer/mevrouw, We betreuren het dat dit is voorgekomen. Onze welgemeende excuses hiervoor. Er zijn helaas inderdaad wat vertragingen opgelopen vanwege Corona. Hopelijk wordt dit snel opgelost. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Direct geholpen. Alle vragen beantwoord. Op eigen initiatief extra info ontvangen.
Beste Jan, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Mijn vriend en ik waren opzoek naar een bank voor ons eerste huisje. We werden goed geholpen. We kregen de ruimte om samen te overleggen. En onze wensen werden besproken. Uiteindelijk met een mooie deal en twee blije gezichten naar buiten gelopen.
Beste Naledi, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas
We zijn nog bezig met de woonkamer en kwamen om ons te oriënteren en niet zo zeer om direct een bankstel uit te zoeken. Maar toen we ‘het bankstel’ zagen staan en alle mogelijkheden die je hebt om deze naar je eigen behoefte aan te passen waren we eigenlijk direct verkocht. Er werd ook direct meegedacht omdat we het bankstel niet direct konden plaatsen dat we deze daar even in de opslag konden laten staan. Geweldig! Kunnen niet wachten tot de woonkamer klaar is we het bankstel kunnen ophalen. Dank jullie wel nogmaals en gezond blijven. Vriendelijke groeten, Familie Hoekwater-Appelo
Beste Angelique, Goed om te horen dat u zo'n leuke ervaring heeft gehad! Wij willen u graag bedanken voor het delen van uw ervaring en het plaatsen van de review! Wij wensen u alvast veel plezier toe met uw bank(stel)! Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas
Erg vriendelijke en goede service
Beste Airin, Hartelijk bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas
Aardig personeel goede voorlichting
Beste meneer Ten Heggeler, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Recent hebben wij een bank gekocht, deze word pas over een aantal weken bezorgd dus daar kan ik nog niets over zeggen. Ik klaag niet vaak en ik plaats ook bijna nooit een review ergens over, maar over de winkel en de medewerkers wil ik wel even iets kwijt. De jongen die ons hielp was wat brutaal en opdringerig waardoor ik me niet helemaal op mijn gemak voelde. Hij nam wel de tijd voor ons, dat is iniedergeval wel top! De baliemedewerkster... die is meer geschikt voor een rol in New kids, wat een tokkie. Drukt telefoontjes uit, vervolgens gooit ze er zowat mee en scheld ertegen. Appt tussendoor even met haar eigen mobiel en doet chagrijnig. Er kwam nog wel een vriendelijke doei vanaf, dat dan weer wel, maar zo kan je je echt niet gedragen tegen klanten. Op deze manier heb ik gelijk al een raar beeld gekregen van Seats and sofas. Ik zou dus alleen al niet terugkomen door het personeel, tenzij de bank echt goed bevalt en de verdere service goed is, dat is nog even afwachten. Ik ben benieuwd!
Beste meneer, Bedankt voor uw feedback. Heel veel plezier met uw nieuwe bank. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Wij zijn heel erg goed geholpen door de dame bij Seats and sofa in Hengelo alles is keurig uitgelecht en zo een mooie hoek kunnen samen stellen nu afwachten of alles goed gaat als die binnen in gekomen
Beste Raymon, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Klantvriendelijk en meedenkend. Voor het budget wat ik had een prima zitmeubel uit kunnen zoeken.
Beste heer/mevrouw Oosterveld, Dank voor uw reactie, heel veel plezier met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
ruime keus ,vriendelijke en bekwaam personeel . wij werden goed geholpen bij het uit zoeken van een hoek bank voor een zeer mooie prijs.
Beste meneer, Bedankt voor de review. Heel veel plezier toegewenst met uw nieuwe bank. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
goed uitleg en zeer vriendelijk personeel. De koffie was ook lekker.
Beste mevrouw, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Een bank gekocht en uitgekozen, bleek uiteindelijke niet goed qua maat te passen. Even langs geweest in de winkel. Werd goed geholpen door de balie mede werkster. En kwamen uit eindelijk met een voorstel een andere bank, voor de zelfde prijs. Tot nu toe tevreden! Alleen nog afwachten tot de bank komt en het resultaat ook nog mooi is!
Beste mevrouw, Dank voor uw reactie, heel veel plezier met uw nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Wij zijn goed geholpen door de mensen die er werken
Beste meneer, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Heb nu 9 week geleden een bankstel besteld met sierkussens nu orige week gebeld 2 dagen voor de kerst werd mij verteld dat de sier kussens er wat en en ze daar over gebeld hadden niet dus ben alleen dus moet ik de tel op nemen ok kan gebeuren misschien geprobeerd dat ik het op de volge mail had staan waar ok niet weet hoe ik daar naar moet luisteren toen werd mij ge zegt dat die dag e er na heel veel binnen zou komen of ik dan even terug wou bellen nou prima doe ik ik zaterdag28 dec gebeld kreeg ik 2 verschillende verkopers aan de lijn was om 1 uur in de middag werd mij ge zegt dat ze me terug zouden bellen zo dag was het ook open tot nu toe niets zit dus nu al 10 week zonder bankstel en dat take a wat concept is dus niet altijd het geval en daar naast vind ik dat als je belooft terug te bellen dit ook moet doen zit nu dus te wachten ben zwaar rug patiënt en dat weten ze zit nu op tuinstoelen en had juist een bank besteld die goed zat voor mijn rug hoop dat ik nu snel reaktie krijg
Beste mevrouw Visscher, Dank u wel voor het doorgeven van uw ervaring, want ook negatieve reviews zijn waardevol voor ons. Met vriendelijke groet, Michael - Seats and Sofas
Enkel aan de balie staat 1 man, en een slijmbal, bah…..
Beste mevrouw A., Bedankt voor deze positieve en lovende woorden. Dit horen wij graag! Met vriendelijke groet, Ricardo - Seats and Sofas
Beste meneer Limburg, Bedankt voor de review. Heel veel plezier toegewenst met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Alleen wat in de folder staat afgebeeld vindt ik mis leidend.Als je een bank wilt wat in de folder staat dus een corderoy bankstel met de prijs van 450 euro is dat dus niet waar daar moet je dus het dubbele voor neer telen .De bank voor die prijs is de dunste stof wat er maar is .Vindt ik een beetje misleidend
Beste meneer Poort, Wij danken u voor het plaatsen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas
Na een uitstekend verkoopadvies hebben wij wij in mei een mooi, goed zittend bankstel gekocht. Weliswaar wat duurder dan wij van plan waren, maar met een prima zitcomfort. 22 juli werd het bankstel op ons vakantieadres in Wilsum geleverd. Direct 23 juli een servicemelding gedaan, met foto's. De rugleuning en zitkussens staan dermate bol dat er niet fatsoenlijk op te zitten is. Nu, na 4 maanden, en nna vele telefoontjes, brieven, niet nagekomen afspraken, toezeggingen en excuses is er nog Niets gebeurd. Drie weken terug nog gebeld. Kreeg weer 1000x excuses en zou nu echt in orde worden gemaakt. Weer geen reactie. Vanmorgen maar weer gebeld. Kreeg nu tot mijn stomme verbazing te horen dat er nog geen enkele melding in mijn dossier stond??!! en dus een servicemelding moet doen. Tot nu toe ben ik steeds vriendelijk gebleven, maar ben er nu echt klaar mee! We zien er al tegenop om naar ons vakantieverblijf te gaan.... Ik heb u 4 maanden in de gelegenheid gesteld het probleem op te lossen. Ondanks alle inspanningen mijnerzijds is er geen enkele voortgang geboekt. Ik verzoek u nu voor eind november het bankstel bij mij op te halen en het door mij betaalde bedrag terug te storten. Geeft u hier geen gehoor aan, dan zie ik mij helaas genoodzaakt verdere stappen te ondernemen via consumentenorganisatie, rechtsbijstandverzekering en de media.
Beste Rob, Wij willen er zorg toe dragen dat uw ervaring zo goed mogelijk wordt opgelost en komen graag met u in contact. Zou u uw ordernummer willen doorgeven? Dan wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.