In de showroom in Nieuwegein zijn we geweldig geholpen door Jerry, eerlijk en lief, en totaal niet opdringerig. Hij vroeg naar mijn wensen en nam me mee naar het bankstel dat ik ook meteen helemaal voor me zag in m’n woonkamer. Niet lang over het uitzoeken gedaan, Jerry snapt gewoon wat je bedoelt. Wat een fijne verkoper. Bankstel besteld, en vandaag werd het bezorgd door twee toppers van Regio Transport Service. Ze gingen heel voorzichtig te werk. Alle karton en plastic werden meegenomen, daar had ik niet op gerekend. Superfijn. De hoekbank werd netjes gecheckt en daarna in elkaar gezet. Echt helemaal blij, van het moment van binnenlopen bij Seats and Sofas, tot en met de bezorging. Een dikke 10+ !

leuke spullen, slechte service

Ik heb een mooie bank en stoel gekocht. Zover nog alles in orde. Heb het hele bedrag van tevoren betaald, waar ik nu spijt van heb. De transporteur Regio Transport Service, die door Seats en Sofa's ingehuurd werd, kwam de telefonisch gemaakte afspraak niet na. Ik kon helaas niet langer wachten want ik moest naar de verjaardag van mijn enige kleinzoon. Dat had ik ook aangegeven. De transportservice was niet bereikbaar en ik ben, na een half fuur extra gewacht te hebben, naar de verjaardag gegaan. Als ik nog langer gewacht had had hij al naar bed gemoeten als ik aankwam.... Dat was zaterdag. Op maandag gebeld, maar er werd niet opgenomen. Via Seats en sofas waren ze blijkbaar wel bereikbaar en ik werd teruggebeld. Ik moest 100 euro extra bezorgkosten betalen, de transporteur had mijn meubels meegenomen naar zijn eigen magazijn en hield ze daar in gijzeling totdat ik 100 euro extra betaald zou hebben. Dat ben ik niet van plan. De medewerkers van de vestigiging waar ik e.e.a. gekocht had konden alleen maar aangeven: het is een extern bedrijf. Als ik teruggaf: dat jullie ingehuurd hebben, kwam er weer een onnozele reactie. Ik heb een formulier met klacht ingediend, en kreeg het bericht dat ik daar na 5-7 werkdage een reactie op zou krijgen. Kan dus nog niet verhuizen, omdat ik nog geen zitmeubels heb. Ik ben benieuwd of ik die spullen ooit nog krijg, heb er weinig vertrouwen in. Ga in ieder geval aangifte doen van diefstal door de transporteur....

Erg deskundig geholpen met veel persoonlijke aandacht

We kwamen de winkel binnen en het personeel voelde goed aan dat we rustig rond wilden kijken. De verkopende collega hielp ons met zijn deskundige advies en kwam regelmatig checken waarna we uiteindelijk met een katvriendelijke versie van de Gio-bank naar huis zijn gegaan! De verkoper had ooog voor onze persoonlijke situatie en dacht mee in oplossingen. We voelden ons gehoord en niet opgejaagd wat het een fijne ervaring maakte. Ook het ander personeel was vriendelijk in de omgang en afhandeling.

Vriendelijk & gedukdig geholpen

Twee keer geweest en twee keer door Jonathan geholpen. To the point, kundig, vriendelijk en oplossingsgericht.

Prima tot zover

Goederen moeten nog geleverd worden dus dan kan ik pas complete review schrijven

Prima bediening

Begrijpt wat je bedoelt.

Hier gekomen met al een bank op het oog. Uiteindelijk heeft de verkoper ons naar een andere bank gekregen omdat dat toch wat beter in ons huis past. Verkoper heeft uitstekend zijn best gedaan, daarna alles geregeld aan de balie. Top service! Zeker een aanrader.

Een fijne winkelervaring

Ik heb de bank nog niet gekregen, dus ik kan alleen wat zeggen over mijn winkelervaring. Mijn gezin werd geholpen door Xander. Hij was ontzettend vriendelijk. Kon subtiel verkopen, helemaal niet opdringerig of wat dan ook. We hebben een drankje gekregen en al onze vragen werden beantwoord. Uiteindelijk een supermooie bank gekregen voor een mooie prijs.

Slordige, organisatie

Duidelijke afspraken gemaakt. Uitvoering belabberd. Afleveren verkeerde spullen, geen excuses of vervolg. Hoe gaat het verder?

Top zaak

Bijzonder vriendelijk en vakkundig geholpen, door Ismail en Hawar, ook de mevrouw aan de computer verdiend een pluim!

Good quality

I'm delighted with my Corner Sofa! It arrived in three packs, all in excellent condition without any damage. Each package was carefully wrapped in protective films, and the delivery team was highly professional. I'm hopeful that the quality of the inner materials matches its impressive exterior, ensuring it lasts a long time. Overall, I'm very satisfied with my purchase!

Vriendelijk en goed geholpen.

Xander heeft ons fantastisch geholpen. Gaf ons de tijd en was daardoor niet opdringerig. We kregen goed advies en was hij ook meedenkend wat betreft keuze uit de stoffen.

goed geholpen

goede ontvangst en duidelijk

goede ontvangst en duidelijk. nu hopen op de de levering over 10 weken dat dat allemaal goed komt.

Slechte service

Seats and sofa’s werkt samen met RTS transport dienst. Seats and sofa’s adviseerden ons gebruik te maken van deze RTS transport service omdat wij dan verzekerd zouden zijn. Wij hebben 125 euro betaald voor het leveren van de bank, voor een rit van 5 minuten met slechte service! In overleg met RTS transport zouden zij de oude bank buiten zetten en de nieuwe bank uitgepakt en wel neer zetten. Op de dag zelf zijn zij deze afspraak niet na gekomen en hebben zij de nieuwe bank op z’n kop en nog ingepakt in het midden van de woonkamer gezet. Na heen en weer gebeld te hebben met Seats and sofa’s en RTS transport werd duidelijk dat geen van beide verantwoordelijkheid wilt nemen voor deze slechte service. Makkelijk verdiend zo!

Vriendelijk. En goed advies.

Altijd leuk om te kijken. Kopen er al aren. Prima.

verbazingwekkend

De verkoper heeft me echt enorm geholpen en heeft er alles aan gedaan om het ons naar de zin te maken. Ik ging alleen maar met een heel gelukkig en volledig tevreden gevoel weg + ik hou echt van je en volg altijd je prachtige site. Ik hoop dat mijn bank snel komt

Dat wat ik mooi vond op voorraad was , is mijn geluk!

Super fijn geholpen! De verkoper nam vriendelijk de tijd en kon heel veel vertellen over de banken, stoffen en dergelijken. Daarnaast konden we goed onderhandelen over de prijs en hebben we de bank gelijk maar gekocht. Top service, bedankt Lorenzo! (Nieuwegein)

Goed geholpen door Lorenzo hebben de tijd gehad om alles rustig te bekijken en ook nog even gelachen hij was erg vriendelijk kwam 2 x koffie brengen beetje jammer dat die niet even naar de Mac voor ons wou maar goed toch super hihi bedankt Lorenzo

Excellent

Excellent service from Lorenzo. We were advice according with our needs and preferences. Very happy with our puechase

Prima geholpen door Lorenzo

Op een zeer warme vrijdagavond prima geholpen door Lorenzo. Verraste ons met een beker koud water. Liet ons het verschil voelen in zit comfort en adviseerde over kleur en materiaal.

Vakmensen aanwezig

Service was goed en ervaring is duidelijk aanwezig bij de verkopers. We zijn echt goed geholpen.

Snel schakelen

Snel zaken doen en handelen, daar hou ik van!

Mooie bank die op voorraad was, zit iets minder fijn dan in winkel gedacht.

Mooie bank. Was op voorraad dus snel in huis. Verkoper pushte net iets teveel waardoor we hem net te weinig hebben geprobeerd in de winkel, waardoor we dachten dat hij beter zat dan hij werkelijk zit.

Goede begeleiding en veel op voorraad

Goed meegedacht met onze wensen. Bank in gewenste kleur was op voorraad en kon gelijk mee -- gelijk bij een transporteur ingepland voor bezorging een paar dagen later.

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.