Verkeerde bank, geen geld terug!

Wij hadden een bank gekocht die wij mooi vonden, de werknemer had beloofd de bank in een kleinere maat te maken. Toen hebben we dus vooraf de bedrag van de bank betaald, eerst (moest vooraf deel, van de bedrag te betalen en hij had ook nog beloofd korting te geven.. niet) heb ik €450,00 betaald. Na 2 dagen heb ik de rest (€ 1000,00) betaald en de maten doorgeven. Na 2/3 dagen heeft de bedrijf ons gebeld dat het NIET mogelijk is om de bank in een kleinere formaat te krijgen. Wij mochten ons geld niet terug krijgen, nadat we dat meerdere keren hebben gevraagd, en hij zij dat we een andere bank moesten nemen. Wij uiteindelijk tegen onze zin in toch besloten om een andere bank te nemen. Want of geen bank en geen geld terug of toch wel een bank maar niet jouw keuze. Wij hadden dus een andere bank gekozen en deze keer kwam de bank aan maar in een VERKEERDE MAAT!! We zijn toen inmiddels 5 weken terug naar de winkel gegaan met onze verhaal ze hebben dus gezegd dat ze de bank zouden ophalen en ons binnen 2/3 werkdagen zouden bellen NIET DUS! We hebben ze vaak gebeld en meerdere mails gestuurd, maar ze antwoorden niet. Geen vriendelijke mensen en slechte service! Heeft iemand een idee hoe ik dit kan oplossen, want dit is echt oneerlijk heb dit nog NOOIT eerder meegemaakt. En veel geld is het ook nog! K Feili

Eerste indruk top maar nu minder

Wij kramen binnen en liepen dus met een optie bon de deur uit. Alles was top. Paar dagen later de bank opgehaald en thuis neergezet. Garantie op de bank, nee hoor geen probleem word allemaal opgelost als er iets mee is. Na een week begint de bank te kraken. Online klacht ingediend, komt vandaag een reactie per brief. Of we de bank even terug willen brengen naar het filiaal voor een onderzoek en anders 50 euro betalen voor thuis bezoek! Ik snap dat de kosten laag moeten blijven, maar dit is echt volkomen belachelijk qua reactie! De bank weer even terug brengen is geen optie, dus de kraak van een week zitten maar accepteren, of 50 euro betalen. Zo ga je toch niet met je klanten om! Eens kijken of deze reactie online word gezet ipv alleen maar goede reviews

Prima stoelen

Eerst in Amersfoort geweest alwaar de stoelen niet op voorraad waren. Thuis eerst moeten meten of de stoelen mbt de diepte zouden passen. De stoelen waren wel op voorraad in Nieuwegein. Daar ik in AMersfoort een prijsafspraak had gemaakt heb ik contact opgenomen met AMersfoort met het verzoek de stoelen voor mij te reserveren zodat ik ze Nieuwegein op kon halen. Dit was niet mogelijk en moest maar eerst naar Amersfoort komen om een aanbetaling te doen en dan door naar NIeuwegein om ze op te halen. Deze service viel mij erg tegen . Toen maar rechtstreeks contact met NIeuwegein opgenomen en het verhaal uitgelegd, Het reserveren was geen probleen en ik kon ze opkomen halen.

5 sterren top service

Mijn droombank waargemaakt door de manager Haluk in Nieuwegein.

We zijn uitstekend en supervriendelijk geholpen!

We zijn vandaag een bank uit wezen zoeken bij Seats en Sofa's in Nieuwegein en zijn daar geholpen door Haluk, we hebben niets dan lof over deze supervriendelijke man, hij heeft echt de tijd genomen om ons te helpen, met het resultaat, dat we over een paar weken een mooie bank helemaal naar onze zin kunnen komen halen! Haluk, Je bent een topper!

goed geholpen

goed geholpen ruime keus vriendelijke manneger prijs vond ik n beetje verwarrend en in jullie tv reclame vandaag gekocht morgen zitten gaat niet op 6 tot 12 weken levertijd bij de koop niet bij stilgestaan

Prettig winkelen.

Vriendelijk welkom geheten met duidelijke uitleg omtrent verkoop brochure.

Uitstekende winkel!

Super service, de manager om te voldoen aan onze verwachtingen voor een goede doch betaalbare koudschuim bankstel. Beste deal ooit gemaakt met een zeer attente service. Aanrader voor een nieuwe bank :) Gr Youness

Goede sfeer

Er heerst een fijne werksfeer en de filiaal manager is een gedreven persoon.

Geweldig geholpen en ruim assortiment

Fijne en behulpzame medewerkers, goede uitleg en deskundig advies

Een zeer tevreden klant!!!

Nadat we wat woonwinkels hadden bezocht, wilden we nog bij Seats and Sofas in Nieuwegein kijken. Na een rondje hadden we het eigenlijk wel gezien en wilden weer weg gaan (we stonden al bij de auto) totdat meneer Haluk (verkoper/eigenaar) dit zag en ons weer naar binnen praatte. Wat een geweldige verkoper, want we zijn alsnog met een aankoop, hoekbank op maat, richting huis gegaan.

Ontzettend tevreden & blij met S & S Nieuwegein

Verkopers Meloet & Haluk hebben mij fantastisch geholpen vanaf het moment dat ik er binnen liep t/m de afhandeling van betaling en transport van mijn aankopen. Meloet heeft mij een beter/mooier bankstel verkocht dan hetgeen ik oorspronkelijk voor langs kwam. Haluk heeft het ivm drukte overgenomen van Meloet en ook zijn inzet stel ik erg op prijs. Mede hierdoor heb ik naast het bankstel ook nog eens 4 prachtige eetkamerstoelen gekocht. "Lach naar de wereld en de wereld lacht naar je terug" is op beide heren zeker van toepassing.

We kregen duidelijke antwoorden op alle vragen.

Goed advies, zonder op te dringen

We zijn goed geholpen, kregen snelle en duidelijke antwoorden en kregen de ruimte om zelf na te denken en te beslissen.

Snel en goed geholpen

Een medewerker had ons goed geholpen met het kiezen van de stof en heeft ons overtuigd om ook gelijk de bank te bestellen

Supergoed meegedacht!

Medewerker heeft goed met mij meegedacht, zowel rekening houden met mijn ziek zijn als budget en samen tot een mooie oplossing gekomen.

Super fijne service

Wij kwamen voor een bank, maar die was in geen een seats and sofas meer op voorraad helaas (online stond van wel). Uiteindelijk super goed geholpen en alsnog de bank kunnen bestellen in de kleur die wij wilden!

Prima geholpen door verkoper die er echt verstand van had .

Onze vroegere ervaringen met Seats en sofa’s waren niet super. Na vanmiddag denken we daar anders over. Vandaag geholpen door verkoper die wist waar hij over sprak en niks was hem teveel. Totaal niet opdringerig. In alle rust onze keuze kunnen maken. Kortom , we zijn heel tevreden.

Goede professionele hulp

We werden goed geholpen, en er werd goed met ons meegedacht over de opties. Verder waren ze behulpzaam en flexibel.

Aanrader!

Een mooie bank gekocht, wat niet al te duur was. Zeer vriendelijke personeel!

Niks kopen hier

Tot 2 maal toe een bank geleverd met beschadigingen en plastic ipv leer. 2de keer werd er telefonisch gezegd dat de bank door de manager en de logistieke afdeling gecontroleerd was (denk dat ze stevie wonder in dienst hebben daar). Koopovereenkomst laten ontbinden en via mail en telefonisch bevestiging gehad dat het volledige bedrag binnen 10 dagen terug gestort zou worden. Nu 2 weken verder en nog niks terug gestort en mail reageren ze ook niet op. Ondertussen vandaag dus maar de rechtsbijstand erop gezet wat seats and sofas alleen maar meer gaat kosten als het aankoopbedrag. Geef iets meer uit, geloof me de service bij een ander is het geld dubbel en dwars waard

Goed geholpen.

Een goede deal gemaakt, vond wel dat de verkoopmethode een beetje te opdringerig was. Maar over het algemeen tevreden.

Top!

Ik heb laatst een bank gehaald en ben er super blij mee. De service is heel goed, vriendelijke personeel. Ik raad het zeker aan om een bank daar te kopen!

Goed opgelost

Mijn droombank waargemaakt door de, Heer Haluk in Nieuwegein. Dank je wel voor een opgelost probleem

Uitstekend service

Vandaag zijn we in Nieuwegein Seat and sofas geweest bij binnen komst hebben we netjes uitleg gekregen van de manager haluk De banken die ze hadden was niet in ons stijl wat we opzoek waren. Haluk heeft voor ons droom bank laten zien wat we op zoek waren. Top service/klantvriendelijk/meedenkend We zijn wel €2500 armer maar het is zeker waard wat we gekocht hebben. mijn dank is groot bedankt voor alles haluk

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.