Goede service en netjes geholpen We zijn heel goed geholpen door haluk, gaf goede uitleg over onze bank en heeft ons netjes geholpen. Is inmiddels onze 3e bank die we gekocht hebben bij seats and sofas! Zijn er zeer tevreden over
Beste meneer van de Linde, Bedankt voor uw positieve reactie, dit horen wij graag! Wij wensen u veel plezier toe met uw nieuwe bank. Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas
Mooie bank uitgezocht en erg vriendelijk geholpen door Haluk. Dank je wel voor de mooie aanbieding!
Beste Wouter, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas
Vragen goed beantwoord
Beste Desiree, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas.
Gisteren een mooie bank gekocht in de winkel in Nieuwegein. Ik werd geholpen door de maneger Haluk. Al vrij snel wist ik welke bank ik wilde hebben. Alleen nu nog de afmetingen en welke stof. Er was zoveel mogelijk. Haluk zetten de banken in verschillende opstellingen, zodat ik de juiste keuze kon maken. Niks was te gek! Dank je wel Haluk voor de goede en fijne service. Kan niet wachten tot de bank geleverd word.
Beste Diana, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Alvast veel plezier met uw nieuwe bank toegewenst! Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas
Leuke aardige mensen ze willen graag helpen en komen met veel goeie informatie die je graag wilt weten! Kortom zeker een goeie winkel om daar een bankstel te gaan kopen voor een mooie prijs.
Beste Idrissi, Bedankt voor de positieve review Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas
Van het kastje naar de muur gestuurd worden midden stuk bankstel laten reparen door meubelmaker werd alleen maar slechter toen oplaten halen 12 weken weg voor reparatie vandaag terug alleen nog erger beschadigd dan daarvoor ben pis nijdig
Beste Rob, Bedankt voor uw bericht. Graag zouden wij uw NAW gegevens vernemen zodat wij de juiste Megastore contact met u kunnen laten opnemen, om samen met u te kijken naar een passende oplossing. Graag ontvangen wij deze gegevens inclusief uw order en/of klant-nummer op [email protected] Wij horen graag van u ! Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas
Wel jammer dat de afbetaling regeling beoordeeld wordt via de bank
Beste mevrouw Boerleider, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas
wij waren op zoek naar een nieuw bankstel. de verkoper in Nieuwegein heeft ons goed en prettig geadviseerd. uiteindelijk heeft dit geresulteerd in de koop van een twee en driezits bankstel.
Beste Hans, Bedankt voor de leuke review! Wij wensen u veel plezier toe met uw aankoop! Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas
Hele aardige verkopers Zijn niet te beroerd om hun auto uit te lenen om startkabels te halen en vervolgens ook nog eens te helpen met starten. Jongens , bedankt nog, grote klasse !!
Beste Niek, Graag gedaan namens team Nieuwegein! Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas
Heel prettig geholpen,niet opdringerig. Leenbanken gekregen ter overbrugging tot de levering van onze nieuwe banken. Super! Vorige bank 12 jaar geleden ook bij Seats and Sofas gekocht en daarom nu weer terug gegaan. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding! We kunnen niet wachten tot de nieuwe banken er zijn!
Beste meneer, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! Het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas
Prima geholpen, nu in afwachting van de bank. Zodra ik mijn bank netjes geleverd heb gekregen plaats ik nog een recensie!
Beste, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas
Ben goed geholpen bij binnenkomst. Bert heeft mij een top hoekbank kunnen verkopen. Hij luisterde goed naar wat ik wilde en dacht goed met me mee. Nu genieten van mijn nieuwe bank.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve en lovende woorden! Het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas
Beste Aleid, Hartelijk dank voor uw uiterst positieve review! Namens Haluk en Seats and Sofas wensen wij u erg veel plezier toe met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas
Zeer dubieus allemaal, in de winkel wordt van alles beloofd maar als je het bevestigd wil hebben zijn ze onbereikbaar.
Beste mevrouw, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas
Werd goed geholpen en kreeg een goede aanbieding omdat dit me 3de bank bij Seats is.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas
Je kan rustig rond kijken, als je vragen hebt worden die goed beantwoord. Wij hebben een bank gekocht voor een mooie prijs, maar als we niks hadden gekocht was ons niks aangesmeerd.
Beste meneer Hofmans, Dank voor uw reactie, heel veel plezier met uw nieuwe bank. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Klantvriendelijk, werd wat te drinken aangeboden. Aardig voor kinderen. Als er wat vragen waren konden we ze stellen lieten ons lekker door de winkel rondkijken geen gedram! Bank besteld nu wachten tot het er is, ben erg benieuwd! Gr Nathasja van Zutphen
Beste mevrouw, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
We zijn goed geslaagd voor onze bank. Alhoewel we nog even moeten wachten, want hij moet nog geleverd worden :) We zijn zijn goed geholpen en hebben een bank geheel naar onze wens laten maken. Hopelijk wordt het wachten beloond en kunnen wij straks genieten van onze hoekbank!
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor de review. Heel veel plezier toegewenst met uw nieuwe hoekbank! Met vriendelijke groet, Sylvia - Seats and Sofas
Ben goed geholpen in de winkel
Beste mevrouw Koeman, Bedankt voor deze positieve en lovende woorden. Dit horen wij graag! Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Super goed geholpen. Geluisterd en ook nog naar het budget toe. Super service!
Beste heer / mevrouw Sibel, Hartelijk dank voor uw positieve en lovende woorden. Wij hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas
Mijn dochter en ik zijn geholpen door Alex. Hij was zeer klantgericht en dacht mee met onze situatie. Dankjewel Alex! Ook de regiomanager was zeer klantvriendelijk en zeker niet de moeilijkste! Het is de moeite waard als je een bank zoekt om eerst Seats en Sofa's te benaderen.
Beste mevrouw Mitsionis, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas
Zeer klant onvriendelijk nadat je je handtekening hebt gezet. Ze praten in jou straatje maar komen de afspraken niet na. Afspraak was 6 weken levering omdat wij voor december klaar wilde zijn. En als je belt maken ze je voor leugenaar uit. En geven aan dat we van de koop af willen maar we willen gewoon geleverd hebben volgens afspraak? We waren er toch zelf bij toen het toegezegd werd ? Nooit meer bij deze winkel iets kopen
Beste Jack, Wij willen er zorg toe dragen dat uw ervaring zo goed mogelijk wordt opgelost en komen graag met u in contact. Zou u uw ordernummer willen doorgeven? Dan wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Afgelopen weekend, na orientatie, bij Seats & Sofas in Nieuwegein geweest. Door Alex en zijn collega ontzettend goed geholpen. Duidelijk expertise in huis aanwezig en er werd vooral met ons meegedacht. Uiteindelijk een mooie combinatie gekocht en met een wow-gevoel zijn wij de deur weer uitgegaan! Seats & Sofas Nieuwegein is een aanrader!
Beste mevrouw de Boer, Bedankt voor de ontzettend positieve review. Veel plezier met uw nieuwe aankoop en we hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Sylvia - Seats and Sofas
Werden op een vriendelijke wijzen geholpen
Beste meneer Hoekman, Bedankt voor deze positieve en lovende woorden. Dit horen wij graag! Wij hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Astrid - Seats and Sofas
Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.