Prettig geholpen, heb alleen nog één vraag.Wat is het verschil tussen, bankstel.Birmingham. 3+2 Zits. of één Edinburgh.3+2 Zits. Graag hier nog antwoord op. Bij voorbaat hartelijk dank.
heb geen 5 sterren gegeven omdat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering. Wij zijn ontzettend goed en leuk geholpen door Daniel. Hopelijk hebben onze dochter en schoonzoon nog lang plezier van het bankstel wat we hun kado hebben gegeven
Beste mevrouw Groot, Bedankt voor de positieve review. We vinden het prettig om te lezen dat u tevreden bent met de aankoop voor uw dochter en schoonzoon. Met vriendelijke groet, Joshua – Seats and Sofas
Ik ben goed geholpen, vriendelijke mensen
Beste mevrouw Bahadoer, Bedankt voor deze positieve woorden. Dit horen wij graag! Met vriendelijke groet, Joshua – Customer Service Seats and Sofas
Ik ben vriendelijk ontvangen en prima geholpen. Kreeg een kopje koffie en kon rustig mijn tijd nemen om uiteindelijk mijn besluit te nemen.
Beste Rhimo Khelifi, Bedankt voor uw positieve aanbeveling, Wij horen graag van de consument dat ze een keuze hebben kunnen maken uit ons assortiment, Wij wensen u veel plezier met uw meubels. Met vriendelijke groet Peter-Customer service Seats and Sofas
Goede service, klantvriendelijk, actief meedenken en opties bespreken. Zijn nu voor de 3e keer hier geslaagd. Fijn personeel
Beste mevrouw Minjon, Dank voor uw reactie, heel veel plezier met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Angela - Customer Service Seats and Sofas
Het was een gezellige ontmoeting met de aanweizgen in de winkel. We hebben een mooie bank aangeschaft en goed en vriendelijk kunnen onderhandelen over de maten en de prijs. De beoordeling is een 8, omdat we de bank nog niet in ontvangst hebben genomen. Als we de bank al thuis zouden hebben gehad zou de beoordeling hoger of lager kunnen uitvallen. Het eindproduct is namelijk het belangrijkste voor ons.
Beste Maria Drenth, Hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaring met Seats and Sofas. Fijn om te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen in de winkel. Veel plezier met uw nieuwe bank toegewenst. Met vriendelijke groet, Angela - Customer Service Seats and Sofas
Erg vriendelijk, veel keuze en weet waar over gepraat word, de verkoper voelt je goed aan en denk mee zonder vervelend en oodringerig te zijn.
Beste Edwin van Harmelen, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Astrid - Seats and Sofas
Beste Sil Gerritsen, Hartelijk bedankt voor uw aanbeveling. Met vriendelijke groet, Angela - Customer Service Seats and Sofas
Prettig geholpen. Ik vind echter dat deze review te vroeg komt. Ik ben zeker prettig geholpen en goed geadviseerd. Aflevering van het bestelde bankstel moet ik nog afwachten. Komt Seats en Sofas alle afspraken goed na? Tot dusver zeer tevreden.
Beste John Muller, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Astrid - Seats and Sofas
Ben zeer prettig geholpen, en heb voor mijn gevoel een zeer goede deal gedaan
Beste Martijn Sprokkerieft, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Goed om te horen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas
prettige verkoper, niet opdringerig en voelde goed aan wat we wilden.
Beste Rishi Doerga, Bedankt voor uw positieve review, Wij lezen graag dat u naar alle tevredenheid te woord bent gestaan door onze medewerkers. Met vriendelijke groet Rick-Customer service
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw Beoordeling, Fijn om te lezen dat u tevreden bent over Seats and Sofas . Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Heel fijn geholpen.
Beste mevrouw van Mourik, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Het is goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas
Goedemiddag Ik heb bank gekocht bij jullie hij nu bijna 8 Maand maar die stof helemaal kapot hij lijkt heel oud bank ik w Denk u wel
Beste soulara faraj, Wat vervelend om te lezen dat u meubels niet na in goede staat zijn. Zou u ons een bericht kunnen sturen na [email protected] . als u uw ordenummer/klantnummer door zou willen geven dan gaan wij uw klacht in behandeling nemen . Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Vriendelijk geholpen goed geadviceerd
Beste A Versteeg, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling over Seats annd Sofas. wij wensen u veel plezier met uw meubels . Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Goed geholpen en nemen de tijd voor je, zelf kom ik er al jaren en altijd goede service is aantebevelen
Beste A De Groot, Bedankt voor u beoordeling, Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de service en goed bent geholpen door onze medewerkers. Wij wensen u veel plezier met uw meubels. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Op Hemelvaartsdag met super mooi weer naar binnen, normaal merk je aan verkoper(ster)s vaak dat met mooi weer en een feestdag dat er geen motivatie is. Echter bij SandS in Nieuwegein was dit absoluut niet het geval. De vriendelijke dame heeft ons uitgelegd hoe het eea werkt met de prijslijst stofkeuzes e.d en liet ons daarna rustig rondkijken. Nadat we in de overzichtelijke winkel de route 1 maal gelopen hadden en wij 2 keuzes hadden, kregen we een eerlijk advies en werden we niet gepusht wat we in Zaltbommel wel hebben mee gemaakt in het verleden. Helaas liepen we tegen de teleurstelling op dat we ons bankstel niet gelijk mee konden nemen omdat het een nieuw model is terwijl deze zoals wij hem wilde in de winkel staat😔. Maar door de goede prijs die wij kregen aangeboden heeft de vriendelijke dame ons overgehaald om te wachten. Ga zo door helemaal top en wij zullen Seats and Sofa's Nieuwegein dan ook bij iedereen die het maar wil horen aanraden! Thanks👍 En nu 6-12 weken geduld hebben 😬😬
Beste Rutger Dragtsma, Bedankt voor uw positieve beoordeling, Wij zijn blij dat u uw goede ervaringen met ons wilt delen , Wij wensen u alvast veel zit plezier. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Prettig behandeld en uitstekende service
Beste Teus van der Ham, Bedankt voor uw review, Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de service van Seats and Sofas . Wij wensen u veel plezier met uw meubels . Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Onze bank van Seats and Sofa's 12 jaar geleden gekocht kleurde niet meer in onze nieuwe woning. Dus naar SaS om eens te gaan kijken. Waren niet van plan al een nieuwe bank te kopen. Maar ja, er stond wel een mooie! De prijs gaat dan drie/vier keer naar beneden als je lang genoeg blijft aarzelen. Dus toch maar besteld!
Beste Ruud Roklomp, Bedankt voor uw beoordeling, Wij zijn blij om te lezen dat u een keuze heeft kunnen maken uit ons assortiment. Wij wensen u veel plezier met uw meubels. Met vriendelijke groet Peter-Seats and Sofas.
Wij vonden het een heel beleefd en prachtig welkom en de verkopeen eventueel de diensten mogen rekenen op n dikke plus 👌🏾👌🏾👌🏾
Beste Fernando Liefde, Bedankt voor uw positieve review. Deze lovende woorden doen ons goed! Met vriendelijke groet, Ricardo - Seats and Sofas
Ondanks dat we tegen sluitingstijd in de vestiging Nieuwegein waren zijn we enthousiast, deskundig en op een gezellige manier geholpen. Dit heeft er toe geleid dat we uiteindelijk met een goed gevoel dé bank hebben besteld en aanbetaald. Hopelijk gaan wij veel plezier beleven van de aanbevolen bank en het beloofde service / aftersale van Seats en Sofa's Nieuwegein.
Beste meneer/mevrouw Verhoog, Bedankt voor uw positieve beoordeling, Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kennis en klantvriendelijkheid van onze medewerkers. wij wensen u alvast veel plezier met uw meubels. Met vriendelijke groet Peter-Seats ans Sofas
Snelle service. Vriendelijk en goede prijs
Beste meneer/mevrouw Uden, Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Angela- Seats and Sofas
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw hoge beoordeling van Seats and Sofas! Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas
Echte verkopers toen we binnen kwamen, maar konden toch zelf op ons gemak rond kijken na een korte uitleg. Ik heb een hele mooie bank gekocht voor een leuk prijsje! Hoe de kwaliteit is kan ik nog niet zeggen, de bank staat nog niet thuis.
Geachte mevrouw De Bakker, Bedankt voor uw positieve beoordeling, Wij vinden het fijn om te lezen dat u goed en vriendelijk te woord bent gestaan door onze medewerkers. Wij wensen u alvast veel plezier met uw meubels. Met vriendelijke groet Peter-Seats and Sofas
Deskundig geholpen. Ik kijk vol verwachting uit naar de komst van het bankstel, waarbij ik ben geadviseerd .
Beste John van Zijl, Bedankt voor uw positieve reactie. Het doet ons goed om te horen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.