Gisteren een nieuwe bank gekocht. Aardig ontvangst, nemen de tijd voor je en fijne sfeer waarbij je geen druk voelt. Het proces tot nu verloopt goed en ben erg benieuwd naar de rest. Voor nu al een dikke ruim voldoende !
Beste meneer, Dank voor uw positieve reactie, heel veel plezier met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas
een vriendelijk verkoop team .geen enkele vraag was teveel, en de aankoop van 2 sta-op stoelen werd naar ieders tevredenheid afgehandeld, toppers !!!!
Beste heer/mevrouw Van Gestel, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet! Heel veel plezier toegewenst met uw sta-op stoelen. Met vriendelijke groet, Astrid - Seats and Sofas
Prettige ervaring met de aankoop in de winkel. adviseur/verkoper is goed op de hoogte en denkt mee. duidelijke uitleg over de levertijd en garantie. In ons geval is er wel een levertijd, maar dat is niet onoverkomelijk. al met al een hele goede eerste indruk.
Beste Amina, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet! Met vriendelijke groet, Michael - Seats and Sofas
Na een eerste bezoek om wat ideeën op te doen heeft de verkoper een aantrekkelijk aanbod gedaan voor een bank en twee stoelen met het verzoek direct te beslissen wat we uiteindelijk niet hebben gedaan. Na ongeveer een maand toch beslist om deze combinatie te kopen. De verkoper herkende ons direct en was bereid de verkoop te sluiten tegen het eerder gedane aanbod. Erg sportief en goed voor de klanttevredenheid!
Beste Erik, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet! Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
We konden de bank niet vinden en werden daarna geholpen door een medewerker. Zij heeft ons goed uitgelegd hoe het werkte met de stoffen en daardoor ben ik er een stuk wijzer uitgeworden welke bank+stof ik wilde bestellen!
Beste mevrouw, Bedankt voor deze positieve en lovende woorden. Dit horen wij graag! Wij hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Alvast veel plezier met uw nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Astrid - Seats and Sofas
goede tips
Beste heer/mevrouw van Bokhoven, Hartelijk dank voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, Michael - Seats and Sofas
Goed uitgelegd en samen gewerkt om een combinatie van te maken, en verder goede afspraken gemaakt voor de levering. Tot nu zeer tevreden.
Beste heer/mevrouw Leijten, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas
Grote, ruim opgezette toonzaal. We hebben rustig onze keus kunnen maken met een vriendelijke verkoper. Over de prijs viel te onderhandelen. Altijd prettig.
Beste Jolanda en Wil, Bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas
Op maandagavond waren we de enige kopers in de winkel..! We kregen dan ook op een rustige wijze de volle aandacht van de verkoper en hij deed dat op een prettige manier.
Beste Wim, Dank voor uw reactie, heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Michael - Seats and Sofas
We werden op een amicale doch professionele manier geholpen.
Beste Jan, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Michael - Seats and Sofas
Ik ben zeer goed geholpen in de zaak die mensen weten waar ze overpraten
Beste Kees, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Met vriendelijke groet, Angela- Seats and Sofas
Ik ben heel goed geholpen duidelijk advies gekregen. Er was veel mogelijk wat ook heel erg fijn is. Vriendelijke man die mij geholpen heeft.
Beste Joke, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling en lovende woorden! Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas
Klandizie super goed en mooie kwaliteit bankstellen .Zeker aan te bevelen
Beste mevrouw Nijenhuis, Bedankt voor de review. Heel veel plezier toegewenst met uw nieuwe bankstel. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Beste Barbara, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas
Bij ons bezoek aan de winkel zijn wij goed geholpen. Eerst konden we met zijn tweeën op ons gemak kijken naar alle banken en ze uitproberen. Toen we zover waren, werden we netjes geholpen. Er werd goed meegedacht. Niet alleen over de mogelijkheden maar ook ons budget. Prettige ervaring. Hopelijk gaat dat ook gelden voor de levering van de bank.
Beste, Bedankt voor uw reactie. Het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas
vriendelijk en behulpzame mederwerker die met ons meedacht
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas
fijne zaak komt binnen krijg documentatie in handen zodat je vrij kan rondkijken zonder dat er iemand in je nek loop te hijgen.vriendelijke mensen bakkie koffie geen probleem.
Het jammere is en dat is bij elke meubelhandel dat zodra je binnen bent kan ik u van dienst zijn ,het is net of je smeekt koop aub hiwr een bankstel maar verder zeer vriendelijk geholpen en goed behandeld en goed advies
Beste meneer Scheenstra, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Leuke winkel aardige verkopers
Beste Ad, Bedankt voor de positieve review. Wij hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Alles goed uitgelegd en verteld
Beste Martijn, Bedankt voor de positieve review. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
We mochten eerst op ons gemak boven en beneden zelf rond kijken naar een bankstel dat ik wou hebben. Toen we er een gezien hadden en we naar beneden gingen zeiden we welk bankstel ik wou hebben, de desbetreffende persoon van de winkel ging meteen met ons naar boven om te kijken welk bankstel ik gezien had en dat me aanstaat. Daarnagingenwe naar beneden, kregen we een kop cappuccino en de rekening werd opgemaakt en er werd gevraagd wanneer ik het bankstel bij mij thuis gebracht wou hebben en die afspraak is heel goed nagekomen.
Beste Karin, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Veel plezier met uw nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Niks te klagen over de manier waarop we geholpen zijn. De verkoper heeft zijn best gedaan om bij andere filialen te informeren of daar de door ons gewenste bank op voorraad stond. Dit is uiteindelijk gelukt. En er werd voor een kop koffie gezorgd. We waren overigens op dat moment de enige klanten (tweede paasdag, 9:0 uur sóchtends). Ivm de Corona was dat wel prettig. Er stonden ook latex handschoentjes en desinfecterende zeep, prima geregeld dus
Beste meneer van Reisen, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
zijn hier net geweest om voor bankstel te kijken en toen we binnen kwamen hielp menno de bedrijfs manager ons heel erg goed hij adviseerde ons uitstekend en was zeer vriendelijk en onder genot van een bakkie koffie konden we op ons gemak rond kijken en konden we met al onze vragen terecht niks was te veel ook de rest van het personeel was super het leek net of we er al jaren kwamen en we zijn met behulp van menno goed geslaagd
Beste Andrea, Wat leuk te vernemen dat u zo goed geholpen bent. Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring! Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas
Beste mevrouw, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, Ricardo – Seats and Sofas
Er wordt de tijd genomen om mijn wens te verwoorden in een bank
Beste meneer, Bedankt voor de positieve review. Met vriendelijke groet, Ricardo – Seats and Sofas
Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.