Ik vond het fantastisch

Voelde me welkom en word gelijk een goed geholpen en er word goed met je mee gedacht Top zaak!

Wij zijn bijzonder plezierig geholpen door u medewerkers.

We hebben de hele winkel met meubelen in alle soorten en maten bekeken. Onze keuze is gevallen op twee driepersoons banken. Een van uw medewerkers heeft ons deskundig advies gegeven. Ook bij de kassa zijn we plezierig en deskundig geholpen.

Vriendelijke bediening. Mooie meubels.

volop meedenken

Geen opdringende verkopers maar als je ze nodig had waren ze er.

Positief gevoel dankzjij vriendelijkheid personeel!!!

Prettig, vriendelijk personeel. Werden ontvangen met koffie. Afwikkeling van onze koop was correct en bezorgen in goed overleg. Wij zijn zeer tevreden!!!!

Goede services , fijn geholpen

Hadden er een goed gevoel over , fijn geholpen , zeer tevreden .

Goed geholpen aardig personeel !!

Heel duidelijk wat je precies kwijt bent en wat de levertijd is. Alleen vond ik dat de muziek te hard stond ..

Ik wist wat ik wilde, maar de verkoopster kwam met nog een aantal betere ideeën! Uiteindelijk een set besteld en ik kan niet wachten tot deze binnen is! De levertijd is wel wat langer dan ik had verwacht, maar daar kunnen de verkoopsters niks aan doen!

positief

vriendelijke senior verkoper

Een goede firma , geven t door

Zeer tevreden over de verkoopster Aan te bevelen

De keuze is meer als genoeg

Zeer snel een keuze kunnen maken , mede door vakkundig en vriendelijk personeel .

Super service, vriendelijk en goed advies!!

Super service, vriendelijk en goed advies!!

goede begeleiding

vlotte verkoopster.

Na wat ellende met mijn bank een goede oplossing gevonden. Nu tevreden met het bankstel. Vooral de bezorger mag een enorm compliment krijgen. Een nette, beleefde, knappe man die zijn afspraken goed na komt en erg behulpzaam is, zelfs na drie keer langs moeten komen. Jammer dat zijn bedrijf nergens te vinden is om hem persoonlijk te kunnen bedanken.

Zeer klantvriendelijk geholpen.

Zeer klantvriendelijk en goed geholpen.

Superrrrrr lief geholpen echt geweldig !!

duidelijke en snelle uitleg en dienstverlening

In eerste instantie denk je, een ruimte vol banken en geen aankleding of huiskamersfeer. Maar door de duidelijke aanwijzingen en tips kom je wel waar je wezen moet. Je kiest het model, zit het lekker? Je kiest jouw stof en er is echt heel veel mogelijk. Vervolgens ga je nog eens over de prijs dim-dammen en voilà, je hebt een bank!!

Top geholpen

Zoals altijd..netjes geholpen en ze nemen de tijd voor je

Vriendelijk en behulpzaam personeel

vriendelijk personeel, goed geholpen en meegedacht met de mogelijkheden

uitstekend

Perfect geholpen door deskundig personeel

Fantastisch

Niet lang hoeven wachten. Bank is prachtig. Thuis laten bezorgen was een prima keus.

Zeer tevreden over de aankoop van mijn loungebank

Gisteren werd mijn nieuwe bank thuis gebracht. Ben er erg blij mee ! Goed geholpen in de winkel in Uden. Maar ook de bezorging was perfect !! Een hele aardige en vriendelijke man ! Mijn complimenten ook voor hem !!

zeer tevreden

fijn geholpen en en zeer goed advies gekregen

!

Professioneel-vriendelijk personeel.

Snel en deskundig geholpen. Prima!

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.