Heel fijn geholpen door Patrick, die eerlijke antwoorden gaf over onze vragen. We kregen alle tijd om rustig te beslissen, we kregen zelf iets te drinken. We hadden hier niet het gevoel, omdat we een minder budget hadden, dat we daarom anders zijn behandeld. Heel fijn. En verder ook zeer vriendelijk en netjes afgehandeld door Remco en Petri.
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Ricardo - Seats and Sofas
Als je zoon hoge korting geeft klopt er iets niet dan heb je het duurder laten lijken om een zogenaamde hoge korting te geven wel jammer dit
Beste meneer, Bedankt voor de feedback. Met vriendelijke groet, Ricardo - Seats and Sofas
In december een bank geleverd, we waren niet blij met de harde vulling van de kussens, na contact afgesproken dat we zachtere vulling zouden krijgen, zeer verrast dat er vandaag compleet nieuwe kussens voor ons klaarlagen, de bank zit nu heerlijk bedankt voor deze geweldige service.
Beste meneer/mevrouw van Eldonk, Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Ricardo - Seats and Sofas
Beste, Bedankt voor uw positieve aanbeveling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Beste mevrouw Ceelen, Bedankt voor het delen van uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
1e keer verkeerd bankstel gehad 2e keer kapot bankstel bij aflevering 3e keer eindelijk na 7 maanden het goede bankstel maar konden gelukkig iedere keer het bankstel gebruiken die ze brachten.enig minpuntje was dat de hocker die we gebruikten alleen tegen nieuwprijs kon overnemen.had wel verwacht enige coulange gekregen te hebben na 7maanden
Beste meneer De Meulder, Bedankt voor het delen van uw review. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
vriendelijke en behulpzaam.
Beste heer Smits, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Snelle correcte verkoper , heeft ons goed geadviseerd en op de mogelijkheden kwa kleur geattendeerd. Zeer tevreden over verkoper en product.
Beste heer Buijssen, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas
Na meer dan tien jaar terug bij Seats en Sofas, hopen dat het nu zonder slag of stoot wel goed gaat.
Prima ,goed geadviseerd
Beste meneer Van Werkhooven, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
slechte service na verkoop
Beste heer/mevrouw , Bedankt voor het delen van uw ervaring met Seats and Sofas. Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. We gaan uw feedback meenemen in ons verbetertraject. Met vriendelijke groet, Michael - Seats and Sofas
Ik heb echt nog NOOIT contact gehad met een bedrijf wat zo vreselijk is als Seats and Sofa's. (Voor een kennis van mij die zelf iets te lief is. Ik zou hier zelf nooit iets kopen) Na 19 weken de verkeerde kleur bank ontvangen. De goede kleur zou absoluut niet weer de 13 afgesproken weken duren want dit werd nu een service/spoed geval. Keer op keer telefonisch afgewimpeld dat hij er nu echt bijna aan kwam. Maar nooit een officiële leverdatum gekregen want dat konden ze echt niet zeggen. 3 weken aan het bellen met het hoofdkantoor krijg je te horen: er ligt een nieuwe koopovereenkomst met daarop vermoedelijke levertijd week 51 uiterlijk week 13. Deze informatie is achtergehouden. Bij het achterhouden van informatie aan een consument pleeg je contractbreuk. De bank is besteld in week 15, 34 weken geleden dus. Na aan te geven dat deze nieuwe overeenkomst de klant niet verstrekt is en al helemaal niet is getekend en dus ook helemaal niet rechtsgeldig is wordt gewoon gedaan alsof dat wel zo is. Er wordt gezegd dat annuleren 50% van het aankoopbedrag kost. Zij gaan niet akkoord met kostenloos ontbinden en dit moet je juridisch op gaan pakken. Ik moet dan bewijzen dat er er zwart op wit een snellere levertijd is afgesproken. Alsof mondelinge afspraken niet gelden. En er is prima te bewijzen dat de nieuwe overeenkomst nooit per mail verzonden of akkoord op gegeven is maar dat is niet genoeg. De kosten worden verhaald op de gene die in het ongelijk wordt gesteld. Vervolgens wordt mij verteld dat zelfs mijn telefonisch gesprek van 42 minuten dan door seats and sofa gedeclareerd zou worden. Het is van de pot gerukt.
Beste mevrouw Van Tilburg, Onze excuses dat u deze ervaringen heeft met Seats and Sofas. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Ik kom er graag vanwege goede service, maar een min punt is nu NL Economische crisis is verwacht ik een goede betalings regeling.Ik mog dit van de verkoper zelf regelen want het was onmogelijk hier zak m’n broek van af bah.
Beste meneer Engbers, bedankt voor uw review Met vriendelijke groet, Angela - seats and sofas
Prima geholpen door het personeel. Wilde eerst ergens anders nog kijken. De jongeman heeft ons overtuigd om nog even te blijven en uiteindelijk ons een mooi bankstel verkocht 😁
Beste Lucienne, bedankt voor uw positieve woorden. Met vriendelijke groet, Angela - seats and sofas
Beste Noimin Imankarijo, Bedankt voor uw positieve aanbeveling. Wij wensen u veel plezier met uw zit meubels. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
ben goed tevreden .
Beste Henri Verhoeven, Bedankt voor het delen van uw beoordeling, Wij horen graag dat u tevreden bent over de geboden service die aan u verleent is. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Netjes geholpen met zo ver als we nu weten een goede voorlichting of het allemaal uitkomt wat de meubels betreft en de duurzaamheid er van moeten we natuurlijk gewoon afwachten
Beste Martinus , Bedankt voor uw beoordeling, Wij wensen u alvast veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
We zijn goed en ongedwongen geholpen bij de keus naar een bank
Beste meneer Van Nuland, Bedankt voor de positieve review. Veel plezier met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Astrid- Seats and Sofas
Wij zijn netjes en goed geholpen door de medewerkster .
Beste Willy Berkenhagen, Bedankt voor het delen van uw ervaringen met Seats and Sofas . Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Tevreden over onze aankoop
Beste Jo Janssen, Bedankt voor het delen van uw beoordeling, Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. met vriendelijke groet Peter-Customer service
We zijn heel fijn geholpen. Mochten eerst rustig kijken. En als we hulp nodig hadden, konden we het aangeven. Het was een warm welkom. Als ik nog een keer iets nodig zou hebben, een stoel of ooit een nieuwe bank, dan kom ik graag weer terug
Beste meneer/mevrouw De Graaff, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Veel plezier met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Astrid- Seats and Sofas
Goed, snel geholpen. Levering ook accuraat.
Beste, Bedankt voor uw positieve beoordeling, Wij horen graag dat de consument goed en klantvriendelijk is geholpen bij het maken van zijn keuze. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Annet-Customer service
Vriendelijk geholpen
Beste meneer Den Dekker, Bedankt voor uw positieve beoordeling, Wij horen graag dat de consument goed en klantvriendelijk is geholpen bij het maken van zijn keuze. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Alles netjes af gehandeld in de winkel
Beste mevrouw Jansen, Bedankt voor uw positieve beoordeling, Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Peter-Customer service
Ik ben heel fijn behandeld in de zaak in Uden heel vriendelijk en ook duidelijk
Beste Anneke Polman, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas
Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.