Top service

Binnen 1 uur mijn droombank gekocht! En dat voor een bizar mooie prijs!

Het was helemaal prima.

Vriendelijk welkom; daarna vlot geholpen en goede deal aangeboden bij de aankoop van showroom model relaxstoel. Vervolgens handige hulp gekregen bij het inladen van die stoel in onze auto; bij een nieuwe aanwinst wil je zoiets eigenlijk altijd graag meteen ook in huis hebben.

Vriendelijke verkoper goed meegedacht top

Goede ervaring niet opdringerig naar een duurdere bank leuk personeel

Behulpzaam, vriendelijk, informele sfeer

Ze nemen echt de tijd om je te adviseren en doen dat op een leuke en informele manier

goed geholpen

we zijn vriendelijk en goed geholpen, alleen had de meneer de verkeerde naam van de bank opgeschreven waardoor we de volgende dag weer terug zijn gegaan hij bood meteen zijn excuses aan. en alles is nu recht gezet.

Prima service in de winkel

Erg blij met onze bank. Helaas bleek bij levering dat er een pootje kapot was. Dat kan gebeuren der zou een nieuwe opgestuurd worden. Die nog niet ontvangen.

Vriendelijk en goed geholpen

Vorige week zijn wij super vriendelijk en goed geholpen door Diederik bij Seats and Sofas in Zoeterwoude-Rijndijk. Diederik nam de tijd om echt met ons mee te denken en goed te luisteren naar onze wensen, en dat is zeker gelukt! Naast een fantastische verkoper is Diederik ook nog eens een goede gastheer, want de koffie was heerlijk! Het was zelfs zo gezellig dat we Diederik bijna zelf mee naar huis wilden nemen in plaats van de nieuwe bank… (grapje natuurlijk) ;) Mocht je op zoek zijn naar een mooie nieuwe bank, dan ben je hier zeker aan het goede adres!

heel prettig

prima en beleefd geholpen

Messneden in bank

Tweezitsbank uit de “koopjeshoek” gekocht. De verkoper vertelde graag over de kwaliteit stof en de unieke kleur. Gekocht voor een scherpe koopjeshoek prijs zonder garantie (Lees fabrieks- en/of verkopersgarantie). Eenmaal de bank thuis bleken er naast kleine kale plekken en één ontbrekende bout (dingen welk ik wel accepteer van een koopjeshoek bank), ook twee messneden van +/- 3 cm aan de linkerzijde van de bank. Gelijk gebeld en langs geweest in de winkel, kreeg de reactie dat zij dit moeten uitzoeken en dat ik de volgende werkdag opvolging krijg. Na twee keer zelf contact op nemen kreeg ik de te verwachte reactie; koopjeshoek=geen garantie, u heeft er zelf voor getekend. Wettelijke garantie werd in de wind geslagen met als reden dat het geen online aankoop was. Schade aan de bank is door de verkoper verzwegen, ondanks de scherpe prijs van de bank verwacht ik wel een degelijk product. Helaas een nare nasmaak overgehouden aan de verkoop en vooral aan later contact.

Een uitmuntende behandeling bij Seats en Sofas die ons deed besluiten tot een aankoop over te gaan.

In de Seats and Sofas werden wij uitstekend en zeer klantvriendelijk geholpen met veel geduld en hele goede suggesties en informatie. De verkoper was duidelijk, zeer ervaren, zeer flexibel, dacht met ons mee en kwam ons ook financieel zeer goed tegemoet.

Ik werd goed geholpen

Ik had de afmetingen van het appartement niet meegenomen en moest even afhaken met mijn bestelling. Na het avondeten had ik de afmetingen wel paraat maar bestelde per ongelijk een grotere bank dan waar plaats voor was. De volgende dag werd mijn bestelling gecorrigeerd.

Fijn geholpen

Heel vriendelijk geholpen en er werd goed meegedacht om tot een keuze te komen voor het budget wat er was aangegeven Heel fijn

heel fijn geholpe.

ik ben heel goed geholpen.kreeg heel goede uitleg over de veranderingen die wij wilde met het bankstel.

Geholpen door een heel aardige en kundige verkoopadviseur in Zoeterwoude. Heeft goed geluisterd naar de wensen van mijn vriendin en ik en zodoende zijn we tot de juiste keuze gekomen voor een nieuwe bank voor een mooie prijs :) Nog nooit zo'n goede ervaring gehad in een winkel.

Fijne verkoper die meedenkt

De verkoper dacht echt mee en hielp mij de juiste keuze te maken. Wat minder leuk was, er mist een dopje van het stalen frame. Gisteren dinsdag vertelde een verkoper dat het vrijdag was verzonden, en gosteren sprak ik een wat ongeduldige medewerker die zei dat het gisteren pas is verzonden.

uitstekende ervaring

Mijn ervaring is uitstekend. We hebben precies gevonden wat we zochten en zijn op een hele vriendelijke en adequate manier geholpen door een lieve medewerkster. Alles werd keurig afgehandeld. Wij zijn zeer tevreden klanten.

prima geholpen

prima geholpen

vriendelijk personeel goede adviesen

had mijn vorige bank hier ook gekocht daar heb ik 7 jaar met plezier op gezeten en vond de prijs / kwaliteit goed dus voor me nieuwe bank weer naar seats en sofa,s en werd wederom goed geadviseerd door vriendelijk behulpzaam personeel heb een mooie bank gekocht helemaal naar mijn wensen samen gesteld en wederom voor een mooie prijs prettig zaken gedaan

Super klantvriendelijk

Eigenlijk inspiratie gaan opdoen,maar uiteindelijk toch geslaagd. Onze vorige bank was ook van Seat and sofa’s

Prima zaak

We zijn tevreden over S&S in tegenstelling tot sommige erg slecht reviews. Netjes en vriendelijk geholpen bij uitzoeken. De bank met fauteuil is met de juiste stof en onbeschadigd geleverd. De fauteuil had een iets langere levertijd dus deze hebben we zelf in Maassluis opgehaald. Het is een soortpakhuis, maar dat weet je van S&S. Verder netjes. Minpuntje: de erg hoge bezorgkosten (€ 140 Maassluis-Zoetermeer) voor meubels van € 3500 met een niet erg fatsoenlijk transportbedrijf, Timeless Transport. Ze probeerde een deel ook werkelijk door de deuropening te proppen. Alles is prima verlopen maar ik zal niet snel nog eens bij ze kopen. Kwaliteit en garantie kan ik nu nog niks over zeggen.

Slecht

Wat een kut zaak is dat en de service is ver te zoeken koop je een bank an 3000 euro die niet goed is naar twee jaar krijg je eindelijk gelijk dan mag je een nieuwe bank uit zoeken voor 2000 euro wordt hij eindelijk geleverd is ook weer niet goed dan zeggen ze gewoon dat je geen garantie heb op.de bank echt belachelijk kom er nooit meer ze beloven meer dan ze waar maken

Fantastische service en uitleg aan de klanten. Mijn wensen zijn aangepast en het bankstel is prachtig geworden!! Fijne, betrouwbare en goede winkel!

De medewerker was klantvriendelijk.

De medewerker was klantvriendelijk. Service was goed, alleen jammer dat er geen bezorgservice is en je dus niet alleen betaald voor een dure bank, maar ook voor het huren van een busje.

Aardige verkopers!!

Fijn geholpen, mooie banken!

Persoonlijk, flexibel en professioneel

De verkoper gaf mij goed advies, begreep wat ik zocht en dacht mee over mijn budget en mogelijkheden.

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.