Goedkope verkooppraatjes, alleen maar problemen

We zouden de bank in termijnen betalen via santander, als deze niet door zou gaan, zou dit via seats and sofa kunnen werd ons verteld... Niet dus! Ja, je mag in termijnen betalen, maar totdat het is afbetaald en dan mag je de bank komen halen! Ook op de koopovereenkomst staat er: Dat als het afgewezen word je per pin of contant moet betalen! Ze maken he super enthousiast en kon zelfs tot 3000,- euro afsluiten (wat we niet hebben gedaan) Maar zeg nou eerlijk, je gaat het toch niet in termijnen afsluiten als je het in zijn geheel kan betalen!!! Bahhh en dan een brief sturen dat ze meerdere aanmaningen hebben gestuurd wat overigens ook niet is gebeurd.... NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT NIET DOEN

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen.

Een prettige ervaring. Ruime keus en good geholpen.

Prettig!

Hele fijne medewerker die ons op weg heeft geholpen! Niet opdringerig , wat super fijn is! Hij weet precies wanneer we zijn hulp konden gebruiken. En natuurlijk een ruim assortiment aan banken

Had veel modellen staan. Gaf duidelijk uitleg hierbij. Veel keuze aan stoffen

Heel klantvriendelijk

Ik ben enorm goed geholpen , gelijk bij binnenkomst uitleg over de prijzen en kleurenkeuze , daarna gewoon met rust gelaten en toen ik bij een bank bleef hangen is er gelijk gevraagd of ik interesse had en is er goed uitleg gegeven en voor me opgemeten, de 2 mannen waren heel klantvriendelijk en luisterde naar mijn wensen. Zo zijn we tot een overeenkomst gekomen en ben ik tevreden weg gegaan met een hele goeie deal! Pluim voor die 2 mannen , ze waren enorm vriendelijk!!!

Hadden een idee wat we wilde toen we binnenkwamen in Seats en sofas rijneke bojlevard. Fantastiach geholpen door een wat oudere verkoopster wel mijn leeftijd denk il rond de 50 haha. Ze dacht echt met ons mee en hebben t gevoel dat we de juiste keus hebben gemaakt en zien erg uit naar debanken!

Kan niet beter

Vriendelijke mensen verwacht je eigenlijk niet in een megastore zeer klantvriendelijk fijne mensen. Die nog wat.over hebben voor de medemens TOPPER verkoper

Super service!

Afgelopen zaterdag hebben mijn man en ik een super mooie bank gekocht. Wij zijn heel goed gelopen door Sun. Ze wist heel veel over de verschillende stoffen, waardoor wij een hele mooie keuze hebben kunnen maken. Alle medewerkers van filiaal Zoeterwoude zijn heel eeg behulpzaam en zeer vriendelijk. Super leuk team! Bedankt voor de goede service!

Fantastisch

Fantastisch geholpen, snel en adequaat.

Mooie banken

De banken zijn van goede kwaliteit

Perfect!

Goede service, van begin tot eind. Vriendelijk en professional personeel. Goede prijs en kwaliteit verhouding!

Zeer slecht met bedrijf met hele oneerlijk algemene leveringsvoorwaarden.

Eind december heb ik een bank gekocht bij Seats and sofas, enkele maanden later, is het hele ding ingezakt. Een bankstel van 1500- euro. Zij hebben contact opgenomen met Seats and Sofas en het probleem gemeld. Wij moeten zelf kosten maken van 50 euro, voor het ophalen van de bank. Een overduidelijke fabrieksfout. Een rondgang langs het internet leert mij dat dit een bedrijf een lange geschiedenis kent van slinkse trucjes om de consument te benadelen. Inmiddels hebben wij een brief ontvangen dat, zij blijven bij het standpunt, dat de voorrijkosten voor het herstellen op eigen conto komen. De wetgeving en jurisprudentie is hieromtrent heel duidelijk, zie excerpt uit de jurisprudentie: "bij een gebrekkige aankoop binnen zes maanden, dient verkoper te bewijzen dat an was uw aankoop al niet in orde (ondeugdelijk) toen u het kocht. De verkoper moet dan bewijzen dat uw aankoop in orde was. " Derhalve mag een consument de koop alsnog ontbinden en of/dan wel KOSTELOOS herstel eisen. Kosteloos omvat ook het terugbrengen. Seats and sofas wijst dit af vaak met een verwijzing naar de algemene voorwaarden. In soortgelijke zaken zijn deze algemene voorwaarden als onredelijk bezwarend verklaard door de rechter en ongeldig verklaard. Seats and sofas verkoopt bankstellen aan mensen die vaak niet de financiële middelen hebben om rechtszaak aan te spannen. Zeg maar de zwakke consument. Ik heb het geluk dat mijn oom een advocaat is bij een gerenommeerd kantoor. Hij gaat namens ons een rechtszaak aanspannen. Het wordt een kostbare aangelegenheid, maar dat geeft niet, primair omdat het een principe kwestie is en secundair; in de wetenschap dat meer "zwakke consumenten" hopelijk middels dit juridische precedent. Echter om dat laatste te realiseren dienen wij ruchtbaarheid te geven aan onze rechtszaak en een precedent te scheppen, dat niemand meer dezelfde vernedering, frustratie en boosheid hoeft te ervaren. Volg ons binnenkort op: fb pagina schade vorderen bij seats.

Grandioos

Het was nog nooit zo rustig in de winkel nu met de corona. Zeer uitgebreid advies gekregen van de verkoper en daarom besloten om een bestelling te doen. Nu alleen afwachten of de levering ook correct wordt uitgevoerd.

Vooroordeel gewijzigd

Mijn angst om iets bij jullie te kopen, was groot. Dit komt vooral door de agressieve manier van verkopen, zoals ik ooit heb meegemaakt. Ook het personeelsbeleid viel onder het personeel zelf ook niet in goede aarde. Nu wilden wij een bank kopen en zijn toch even bij jullie binnen gelopen. De soms misleidende advertentie is nog steeds van toepassing. Op de website stond een bedrag en in de winkel stond er “vanaf”. Ik vind dat misleidend. Dan zul je je afvragen waarom toch 4 sterren. Dit is geheel te danken an de verkoper Danish en zijn vrouwelijke collega die met ons afrekende. Zijn ongedwongen manier van verkoop, voelde goed aan. Totaal geen dwang. De dame die meehielp om een goede afspraak te plannen maakte het plaatje compleet. Seats and sofas, zou jullie sieren deze mensen te belonen. Danish en vrouwelijke collega, ga zo door. Misschien zou een promotie op zijn plek zijn.

Prettig en deskundig

Bijzonder prettige ontvangst en deskundige voorlichting. Ook een grote bereidheid om onze wensen te realiseren. Wij zijn tot dusver zeer tevreden. Ga zo door.

Geweldig geholpen, advies op maat. Superervaring!

We waren op zoek naar een bank met specifieke eisen. Wij zijn geweldig geholpen door de medewerker in Rijne Dijke en hebben een hele mooie bank gekocht die precies bij ons past. Ik zou het iedereen aanraden hier te winkelen.

uitstekende service en prijs/kwaliteit verhouding

Ik heb precies de bank kunnen samenstellen die ik wilde, voor een prima prijs. Ik ben heel prettig geholpen en de bank werd zelfs al na 4,5 week na bestelling geleverd ipv tussen de 6-12 weken. Prima bezorging ook, ik heb zelf een tijd kunnen afspreken en de bezorgers waren netjes op tijd. Ik ben erg tevreden!

Zeer prettige en persoonlijke service

In de winkel werd ik heel vriendelijk geholpen. De medewerker hielp me door verschillende opties te tonen en door mee te denken over de beste keuze voor mij. Het voelde alsof er echt aandacht aan me werd besteed en ik kon rustig een keuze maken. Ik kreeg zelfs de optie om na te denken over verschillende kleuren dmv kleurstalen van de stof te lenen en zo te kunnen kijken welke mij het beste leek, dit vond ik zeer prettig. De winkel zelf vond ik wel wat onoverzichtelijk. Zelf kon ik geen touw vastknopen aan waar welke bank stond. De nummer gelinkt aan de banken stonden niet op volgorde of in een logische indeling. Dat vond ik jammer, want hierdoor kon ik niet makkelijk zelf zoeken. Ik had echt hulp nodig van een medewerker, anders kwam ik er niet uit.

Schandalig!!!!!

in Oktober 2019 bankstel opgehaald in Maassluis, Strepen op het leer die er niet uitgaan en middendeel past niet in de andere delen.... Maasluis, zoeterwoude en de klantenservice aan de lijn gehad...een meneer met een spuitfles zonder doekje kwam het wel oplossen...lukte niet en sindsdien is seats en sofas niet in staat geweest om te communiceren, mensen Zullen terug bellen als ze het dossier gelezen hebben , volgens mij is het dossier 3 jaar lang pfff nooit maar dan ook nooit meer iets bij deze winkel kopen. Nog 2 weken als het dan niet naar behoren is opgelost ga ik het banksdtel terug brengen met weat hulp van vrienden en ons geld terughalen.... 1010-10466157

Gezellig

Goed geïnformeerd over mijn nieuwe aanköp. Hoop dat ik net als mijn vorige bank volop kan genieten van mijn aankoop bij jullie

Zeer prettig geholpen

Bij binnenkomst vriendelijk begroet door verkoopster, ze heeft kort gevraagd wat we zochten, nette en duidelijke uitleg gekregen, daarna goed de tijd gekregen om zelf rond te zoeken, bakkie koffie erbij. Gelukkig niet opdringerig, want daar kan ik echt niet tegen, is een absolute no-go voor mij. Gezellig gesprek... duidelijke uitleg, ruime voor vragen opmerkingen.

Goede uitleg, vriendelijk geholpen

De medewerker van seats and sofa Dacht met mij mee en adviseerde. Kregen uiteindelijk ook nog een mooie korting. Kregen gratis koffie en thee en voldoende bedenktijd. Prima geholpen. Hopen dat de bezorging ook zo voorspoedig verloopt

Bank werd aanzienlijk eerder geleverd dan afgesproken. Is hier netjes bezorgd en in elkaar gezet.

Klantencontact was helemaal perfect

Contact en advies waren goed voor het aanschaffen van een bank

Klantvriendelijkheid ten top.

Alex heeft ons fantastisch geholpen aan een goede bank voor ons. Hierbij luisterde hij goed naar wat wij wilden en wat er aa uit wilden geven.

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.