4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke verkopers die je duidelijke tips geven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk personeel met goed advies

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede ervaring en vriendelijk personeel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Werd goed geholpen niet dwingend zoals een paar jaar geleden Goed advies En vriendelijk personeel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel vriendelijk personeel, niet opdringerig, maar wel behulpzaam. Goede adviezen, veel keus in modellen, kleuren en stoffen. Kijken uit naar ons nieuwe interieur.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben goed geholpen. Voldoende ruimte om zelf na te denken, goede uitleg om uiteindelijke goede keuze te kunnen maken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Voel mezelf genaaid

Ben erg prettig geholpen

goede uitleg en advies

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ontvangst, medewerkers vriendelijk, kwaliteit product en levering komt nog.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig geholpen. Er werd echt de tijd genomen voor mij.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geen opdringende verkoper, maar wel een alerte verkoper. Iemand die echt meedenkt en niet probeert je iets op te dringen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk, behulpzaam en toch niet opdringerig. Kon rustig rondkijken zonder een personeelslid op mijn hielen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een duidelijke uitleg. De man die ons eerst hielp had een foutje genaakt kwa grote van de bank maar mocht niet baten we krijgen de grotere bank voor de afgesproken prijs. Nu maar hopen dat hij snel geleverd wordt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Werden leuk en vakkundig geholpen (ook met het op laden in de auto) echt super!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij werden erg gastvrij ontvangen en goed geholpen. Het personeel is professioneel en helpt je zeer goed bij de aankoop. De sfeer in de winkel is zeer fijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

door een zeer professioneel personeel benaderd, en heeft ons goed verteld over wat men ons kan bieden. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Super tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prima geholpen, al heb ik persoonlijk wel wat moeite met de verkoop techniek. Vandaag beslissen morgen kan ik de aanbieding niet geven. Verkoper was verder prima, bankstel moet nog komen tot zover fijn geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ruim aanbod en keus. Goede service op maat en niet te opdringerig.

Vriendelijk en duidelijk geholpen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een goede service! De jongeman was een echte gentleman! Hij wist zoveel te vertellen over de stoffen, onderhoud daarvan en zelfs de afmetingen van de showroom bankstellen wist hij te vertellen zonder ergens op te kijken! Volgens mij heet de man Nidchan of Nidhan. Een topper! Ga zo door!

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen. Bekijk hier de ervaringen over Seats and Sofas.