Zeer klantgericht
is mij goed bevallen
en erg klantvriendelijk
Ze maken dat je een mens bent, en niet een onderdeel Bij mij past alles gelijk en hoef ik geen drie of vier keer terug te komen. wel even voor na controle. Deze instrumenten maker ziet het gelijk wat voor schoenen je moet hebben en legt alles heel goed uit. Top..
Wij zijn correct en prettig geholpen de schoenen zitten perfect en er wordt goed werk verricht.
Ben door oim goed geholpen.Schoenen zijn mooi en passen goed. Kleine aanpassing kan ter plekke.
Prima behandeling Bij mij helaas niet gelukt om een goed passende zool voor mijn linker schoen te maken en na diverse pogingen geef ik het op.
als ik kom wordt ik vriendelijk ontvangen en de mensen die mij helpen denken mee wt voor mij goed is
goede ervaring; schoenen waren wat te krap, dit is in een aantal opvolgende bezoeken verbeterd
Ik heb het gevoel deskundig geholpen te zijn
Ik heb uitstekend ervaringen met O. I. M. Deskundige adviseurs. Op de afspraken kun je vertrouwen.
Na eerdere aangepaste brace's voor links en rechts, maken ze nu aangepaste schoenen voor mij . Ivm slijtage en operatie.
Nooit eerder kon ik met nieuwe schoenen 4 weken achtereen lopen zonder terug te gaan naar OIM. Pluim voor de schoenmaker. Toch verbaast het mij dat in 2021 ik nog zulke zware schoenen moet dragen . Mijn bewegingsvrijheid wordt er door beperkt. Kan met deze schoenen geen auto rijden ! Ik zou graag eens een gesprek willen hebben met de top van de orthopedische dienst over bovenstaande kwestie .
In goed overleg is nagegaan hoe de zolen het beste gemaakt konden worden. Welk materiaal, welke pasvorm, waarbij goed geluisterd werd naar mij als klant. Maar het blijkt dat goede zolen maken tegen hielspoor niet makkelijk is.
Alles was gelijk duidelijk. Verder totaal geen opmerkingen.
ze doen mij niet aan mijn eisen ze luisteren ook vraag dan doen net wat anders dit de laaste keer ik zal graag andere medewerker wil van plaats remon ik vind dat anders moet de schoenen hun hoeven dragen maar ik wel afz nico terpstra
Je hebt veel inbreng over het uiterlijk van je schoen. Ik krijg veel complimenten ! En natuurlijk het belangrijkste: goed loopcomfort!
idem
Goed geholpen
zie uw vraagstelling hier onder
Het product qat men afleverd overtreft meestal mijn verwachting.
In 1 woord geweldig .
duidelijkheid over de aangepaste schoenen die gemaakt worden.
De persoon die me heeft geholpen is zeer deskundig
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.